Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

witamy witamy:lol::lol::lol:

Sati intensywnie odrobaczona - teraz już każdy robal będzie się trzymał od niej z daleka:evil_lol::evil_lol:

Posted

sati napisał(a):
witamy witamy:lol::lol::lol:

Sati intensywnie odrobaczona - teraz już każdy robal będzie się trzymał od niej z daleka:evil_lol::evil_lol:

niech wszystkie robale swiata trzymaja sie od Stunki z daleka:cool3:

kolejny weekedn przede mna i wiecej czasu na robienie ogloszen i rozsylanie cegielek!!!;)
kto pomoze rozsylac cegowki...???
tylko tak celnie...by trafic w 10tke;):lol:

Posted

z tym strzałem w 10 to myśle że bedzie tak, jeżeli do 3 listopada nie znajdzie się domek dla Sati to jak już ją przewiozę do Renatki, to proszę o pomoc w szukaniu stałych deklaracji wpłat, gdyż będzie to jej 5 miejsce i nie chce juz jej więcej nigdzie przenosic - i tak niewiem czy już jej nie zrobiłam wody z mózgu- oby nie. Na poczatek mam zadeklarowane 20zl od Wiq:loveu::loveu:

Posted

Kamila_s napisał(a):
cholera nie wyrabiam juz z deklaracjami,

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: skąd ja to znam, ale tyle potrzebujących psów, że trzeba sobie nawzajem pomagać;);)

dzieki Kamilko:loveu::loveu:

Posted

sati napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: skąd ja to znam, ale tyle potrzebujących psów, że trzeba sobie nawzajem pomagać;);)

dzieki Kamilko:loveu::loveu:

:evil_lol::evil_lol:ano prosze ...potem Sati spotkamy sie pod jakims kosciolem na zebry z kapeluszem:evil_lol::evil_lol:

Posted

Kamila_s napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:ano prosze ...potem Sati spotkamy sie pod jakims kosciolem na zebry z kapeluszem:evil_lol::evil_lol:

My se poradzimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: gorzej z tymi wszystkimi biedami

Posted

Bardzo pocieszające,że Sati udało się wam uratować przed tym schroniskiem. To miejsce powinno mieć calkiem inną nazwę, skoro tak tam zwierzaki wyglądają. Jak tylko się nią zajęłyście zaraz widać zmianę. I te oczka trochę weselsze. Gratuluję.

Posted

Elżbietka_Cieszyn napisał(a):
Bardzo pocieszające,że Sati udało się wam uratować przed tym schroniskiem. To miejsce powinno mieć calkiem inną nazwę, skoro tak tam zwierzaki wyglądają. Jak tylko się nią zajęłyście zaraz widać zmianę. I te oczka trochę weselsze. Gratuluję.

oczka weselsze bo Sati odzyła przede wszystkim psychicznie....tez bardzo sie ciesze z tego powodu:lol:

Posted

Ja juz nie moge sie doczekać, kombinuje transport - znaczy powiadomiłam TZ o milej wycieczce ok. 200km :evil_lol::evil_lol: i w droge:Dog_run:do Renatki na kozie mleko:loveu::loveu::loveu: