sati Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 witamy witamy:lol::lol::lol: Sati intensywnie odrobaczona - teraz już każdy robal będzie się trzymał od niej z daleka:evil_lol::evil_lol: Quote
Kamila_s Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 sati napisał(a):witamy witamy:lol::lol::lol: Sati intensywnie odrobaczona - teraz już każdy robal będzie się trzymał od niej z daleka:evil_lol::evil_lol: niech wszystkie robale swiata trzymaja sie od Stunki z daleka:cool3: kolejny weekedn przede mna i wiecej czasu na robienie ogloszen i rozsylanie cegielek!!!;) kto pomoze rozsylac cegowki...??? tylko tak celnie...by trafic w 10tke;):lol: Quote
sati Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 z tym strzałem w 10 to myśle że bedzie tak, jeżeli do 3 listopada nie znajdzie się domek dla Sati to jak już ją przewiozę do Renatki, to proszę o pomoc w szukaniu stałych deklaracji wpłat, gdyż będzie to jej 5 miejsce i nie chce juz jej więcej nigdzie przenosic - i tak niewiem czy już jej nie zrobiłam wody z mózgu- oby nie. Na poczatek mam zadeklarowane 20zl od Wiq:loveu::loveu: Quote
Kamila_s Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 cholera nie wyrabiam juz z deklaracjami,ale dla Satunki jeszcze cos wyskrobie z portfelika;) na dzisiaj deklruje 10zl....jak dam rade wiecej to bede wplacala wiecej;):cool3: Quote
sati Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Kamila_s napisał(a):cholera nie wyrabiam juz z deklaracjami, :evil_lol::evil_lol::evil_lol: skąd ja to znam, ale tyle potrzebujących psów, że trzeba sobie nawzajem pomagać;);) dzieki Kamilko:loveu::loveu: Quote
Kamila_s Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 sati napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: skąd ja to znam, ale tyle potrzebujących psów, że trzeba sobie nawzajem pomagać;);) dzieki Kamilko:loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol:ano prosze ...potem Sati spotkamy sie pod jakims kosciolem na zebry z kapeluszem:evil_lol::evil_lol: Quote
sati Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Kamila_s napisał(a)::evil_lol::evil_lol:ano prosze ...potem Sati spotkamy sie pod jakims kosciolem na zebry z kapeluszem:evil_lol::evil_lol: My se poradzimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: gorzej z tymi wszystkimi biedami Quote
sati Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 witaj piesku....ależ tu pusto u Ciebie Quote
Kamila_s Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 a tam pusto....juz sie witamy z Satunia:loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Też sie przywitam pomimo że prawie mnie nie ma:lol: Quote
xmartix Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 ponowione allegro Niekochana w trakcie leczenia Sati szuka miłości (462999263) - Aukcje internetowe Allegro Quote
sati Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='xmartix']ponowione allegro Niekochana w trakcie leczenia Sati szuka miłości (462999263) - Aukcje internetowe Allegro dziekjemy bardzo:multi::multi: jezeli do 3 listopada nie znajdzie sie domek Sati pojedzie do Renatki:loveu: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Bardzo pocieszające,że Sati udało się wam uratować przed tym schroniskiem. To miejsce powinno mieć calkiem inną nazwę, skoro tak tam zwierzaki wyglądają. Jak tylko się nią zajęłyście zaraz widać zmianę. I te oczka trochę weselsze. Gratuluję. Quote
sati Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Elżbietka_Cieszyn napisał(a):Bardzo pocieszające,że Sati udało się wam uratować przed tym schroniskiem. To miejsce powinno mieć calkiem inną nazwę, skoro tak tam zwierzaki wyglądają. Jak tylko się nią zajęłyście zaraz widać zmianę. I te oczka trochę weselsze. Gratuluję. oczka weselsze bo Sati odzyła przede wszystkim psychicznie....tez bardzo sie ciesze z tego powodu:lol: Quote
Kamila_s Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Przychodze sie przywitac z Sati:loveu::loveu:;) Quote
ania_s Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Witaj Sati. Pozdrawiam.Hopsaj do góry kochana:multi: Quote
sati Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 witamy nowych odwiedzajacych Sati :cool3::cool3::cool3: Quote
Lionees Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Witaj Sati,czy propozycja na 3-go listopada nadal aktualna? Quote
sati Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Z mojej strony jak najbardziej :lol::lol::lol: Quote
Lionees Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 No to czekam ze swoją całą psiom "świtą" na księżniczkę:loveu: Quote
sati Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Ja juz nie moge sie doczekać, kombinuje transport - znaczy powiadomiłam TZ o milej wycieczce ok. 200km :evil_lol::evil_lol: i w droge:Dog_run:do Renatki na kozie mleko:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts