Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

sati napisał(a):
nie no.........ta cegiełka jest przepiekna chyba sama zaraz zalicytuje, zeby dostac taką :evil_lol::evil_lol:

Druga będzie inna :)
ALe dostaniesz ode mnie oryginał wyśle ci na maila.

Posted

ania_s napisał(a):
Na pewno to kropla w morzu ale każdy grosik się przyda. Te jej oczka mówią same za siebie. Trzymam kciuki za powodzenie akcji.

Ania:loveu::loveu: to mega duzo dziekujemy bardzo w imienieu Sati i swoim:multi::multi:

Posted

no dokladnie o to chodzi bo jak sie skonczy kasa to niewiem co bedzie:shake::shake: narazie jest super i mysle ze w koncu i domek sie znajdzie

Posted

Na pewno się znajdzie gdybym nie miała swojego psiaka i kotków i wiedziała o jej istnieniu wierz mi wzięłabym ja od razu. na pewno znajda się ludzie o dobrym sercu którzy się nad nią zlitują.

Posted

ano o to chodzi, że my wszyscy zazwierzęceni do granic możliwości..
ja bym zaraz brała Lonli, jakbym miała miejsce, dziewczyny z L-ca Satkę, itp, itd.. a tu nic, trzeba szukać nowych świrów:evil_lol:

Posted

Ania tez na to cały czas licze :cool3::cool3:

wiq łatwo powiedziec a poza tym ja mam psa a Sati nie nadaje sie do sterylki...a moj pies do kastarcji

Posted

ano właśnie ja tez mam nadzieję bo też szukam dla mojej porzuconej bidulki. Możemypodac sobie rączki.Nadzieja umiera ostatnia. Bedzie dobrze:thumbs::thumbs: