Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sati napisał(a):
scarlet wielkie dzieki za ogłoszenia:loveu::loveu:

Isadora jak mozesz to wznow allegro Sati, w wekend duzo ludzi zaglada i prosze wystaw mi w koncu rachunek:evil_lol::evil_lol:

Czyli puszczam jako cegiełkowę tylko z naciskiem na adopcję?

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kamila_s napisał(a):

kopiuje cegielki dla Sati i od jutra ruszam do boju:mad:

mam pytanie - w jaki sposób robisz te cegiełki (sama drukujesz?) i jak to wyglada z wpłatami - reprezentujesz jakąs fundacje..... bo chciałabym zrobić cegiełkowe dla biednej psinki, ale to byłby mój pierwszy raz i kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać :shake:

Posted

scarlet napisał(a):
mam pytanie - w jaki sposób robisz te cegiełki (sama drukujesz?) i jak to wyglada z wpłatami - reprezentujesz jakąs fundacje..... bo chciałabym zrobić cegiełkowe dla biednej psinki, ale to byłby mój pierwszy raz i kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać :shake:

scarlet dla Sati cegielki robi Isadora..ja robie dla Klemensa...
ja zbieram pieniazki na fundacje..wczesniej pisalam z dziewczynami i wyrazily zgode,ze moge zrobic dla Klemensika..;)
cegielki to faktycznie cudowna forma pomocy i bardzo skuteczna..dlatego warto wystawic cegielki dla naszych bidulek;)

Posted

my na Sati nie zbieramy na żadną fundacje....a po wygranej aukcji osoby, ktore zakupiły cegiełki dostaja na maila zdjecie psiaka...nie trzeba drukowac i nie ma kosztow przesylki

Posted

sati napisał(a):
my na Sati nie zbieramy na żadną fundacje....a po wygranej aukcji osoby, ktore zakupiły cegiełki dostaja na maila zdjecie psiaka...nie trzeba drukowac i nie ma kosztow przesylki

no to tak jest jeszcze latwiej..scarlet zrob wiec tak jak Sati napisala...;)

Posted

Kamila_s napisał(a):
zbierasz na konto,ktore podane jest na forum Twojego pieska...;)

:Rose::modla: dzięki za pomoc - jakby co to i tak jeszcze będę pytać :cool3:

Posted

super:multi::multi: dzieki ja tez bede rozsylac ale wiadomo im wiecej tym lepiej... tylko jakbys mogla zerknij na ta aukcje i zobacz czy ci sie zdjecia wyswietlaja... bo mi nie i niewiem czy tylko mi czy wszystkim;)

Posted

nasza Sati ma sie super poki co........doktor mowi ze domaga sie zainteresowania i pieszczot:-o:-o jest zywa, duzo je, biega sobie po dworze...z najnowszych badab wyszlo ze trzustke ma w porzadku... wiec juz niewiadomo z czego ta jej chudosc wynika...zeby mozna bylo jenoznacznie okreslic czy z watroby to trzebaby zrobic biopsje a to jest juz powazny zabieg w przypadku Sati bo pod narkoza, ktorej by mogla nie przezyc wiec bez sensu ryzykowac...dostaje zapobiegawczo preparaty na watrobe........moze miec tez jakies pasozyty wew...wiec teraz przez trzy dni bedzie powaznie odrobaczona i zobaczymy potem......ma tam super gdyz teraz doktor oddelegowal do niej swojego osobistego psa z ktorym razem sie bawi i nawet spi:):)......aha i jak ktos podchodzi do furtki to szczeka...no no niewiedzialam ze to taki obronny pies....:evil_lol::evil_lol: moze ktos sie skusi i da jej dom????????????

Posted

Sati,ale zes mnie rozbawila ta opowiescia o Sati,ze tak szczeka...toz to jeszcze bedzie pies obronny:evil_lol::lol:
nasza kochana Satuska:loveu:

Sati na tym drugim allegro cegielkowym iwdzialam tylko jedno zdjecie i takiej slabej jakosci:shake:...ale juz zobaczylam,ze to bidulka straszna:shake:
Sati??czy ma ona watek na dogo?????