Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

sati napisał(a):
Kamilko kuruj sie kuruj;);) a parówkami nie ma sprawy jasne ze moge Cie nakarmnić, nawet celofan Ci zdejme:eviltong:

:evil_lol::evil_lol:
jak Sati je z celafonem to ja tez dam rade:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:

ano sie kuruje..caly dzien leze w lozku jak placek:oops:
te 67 cegielek jak zaklete..rozeslalam tyle i zablokowaly sie czy co???:evil_lol:

jeszcze dzis dalej porozsylam...

a Ty Monika tez sie kuruj!!!;);):loveu:

Posted

:multi::multi::multi::multi:

sprzedało sie 167 cegiełek co daje kwote 835zl kolejny miesiac zapewniony i jeszcze troszke:))

dziekuje wszystkim za pomoc!!!
:laola:

Posted

[quote name='sati']:multi::multi::multi::multi:

sprzedało sie 167 cegiełek co daje kwote 835zl kolejny miesiac zapewniony i jeszcze troszke:))

dziekuje wszystkim za pomoc!!!
:laola:

To jest bardzo łądny wynik aukcji :) brawo ciotki

Posted

W sprawie Sati pisalo do mnie kilka osob...namawialy swoje rodziny do zakupu cegielek i znajomych...to rowniez ich zasluga!!!!:loveu::loveu:
Sati ma wielu fanow,ktorzy jej kibicuja i trzymaja za nia kciuki...
zapraszalam na nasze forum...byc moze dolacza do nas by razem pomagac Sati;);)
ja chcialam tym osobom podziekowac w moim imieniu....:loveu::loveu:
Kochana nasza bidulka zeby jeszcze ten domek sie znalazl....:roll:

Posted

Basiu bazarki narazie póki co niech beda na inne pieski np. tu potrzebna pomoc a mało osób zaglada http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122187

odzew aukcji naprawde imponujacy do mnie również pare osob napisalo w zwiazku z Sati..

niewiem czy jeszcze raz Isadorko nie wystawić bo może w ten sposób domek sie znajdzie... w sumie szczerze mowiac na to najbardziej liczylam i juz bylo tak blisko jedna pani chciala ja adotpowac ale chyba sie rozmysliła

Posted

[quote name='sati']Basiu bazarki narazie póki co niech beda na inne pieski np. tu potrzebna pomoc a mało osób zaglada http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122187

odzew aukcji naprawde imponujacy do mnie również pare osob napisalo w zwiazku z Sati..

niewiem czy jeszcze raz Isadorko nie wystawić bo może w ten sposób domek sie znajdzie... w sumie szczerze mowiac na to najbardziej liczylam i juz bylo tak blisko jedna pani chciala ja adotpowac ale chyba sie rozmysliła

Ja myślę, że warto zrobić kolejną edycję, położyć w tekście większy jeszcze nacisk na adopcję. Sunią interesowało sie pare osób, więc to świadczy że ma szanse na adopcję. Do mnie tez pisało kilka osób. To nic że nie skończyło się adopcją, ale fakt że budzi zainteresowanie jest budujący. Mam takie o które NIKT nawet nie zapyta.

Posted

ja mysle rowniez ,ze to dobry pomysl....do mnie rowniez wiele osob pisalo..moze wlasnie w ten sposob uda nam sie znalezc dla niej domek...
Isadora robisz arcydziela z cegielek...GRATULACJE!!!!;)

Posted

No czyli jestesmy zgodne co do ponownego allegro, mysle ze w koncu znajdziemy jej w ten sposob domek... a wtedy nawale sie za trzech:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Isadora czekam na koszty:)

Posted

w pierwszym poscie w widocznym miejscu warto umiescic linki do cegielek, czy allegro badz ogloszen roznych
najlatwiej siegnac, by nie przekopywac sie przez watek dla chetnych przekazania info o suni w potrzebie znajomym, badz zaoferowania jej w Przygarne psa

p.s. mam pytanie, biszkopt pszeniczny, krazacy wokol suni to pies czy suczka . czyzby to Kora mielecka..niezwykle podobienstwo..badz jej klon i naszej Klopsi? tez pensjonariusz/ka hoteliku?
a hotelik..warunki hmmm po Sati widac, ze wspaniale
jak bardzo sie zmienila...oczy jeszcze jednak naznaczone smutkiem za to uszy juz "normalne"!

Posted

no stojace uszy tez mnie zaskoczyly:):) ten biszkopt to suczka wlasna od prowadzacych hotelik...ktos "wspaniałomyslnie" ja wywalil jak byla w ciazy...

co do allegro to jasne jak Isadora wystawi ponownie to wrzuce link w pierwszy post, natomiast ogłoszen nie ma juz zadnych:shake:

Posted

jak to nie ma zadnych???
byly przeciez robione wczesniej:roll::roll:pamietasz Sati ta dziewczyne,ktora przywitala jakis czas temu na watek i porobila kilka ogloszen;):cool3:
tak czy siak...wystawie jej dzis tez allegro.....;)

Posted

Kamila_s napisał(a):
jak to nie ma zadnych???
byly przeciez robione wczesniej:roll::roll:pamietasz Sati ta dziewczyne,ktora przywitala jakis czas temu na watek i porobila kilka ogloszen;):cool3:
tak czy siak...wystawie jej dzis tez allegro.....;)

czy to byłam ja??? bo jak tak to poodnawiam :oops::oops::oops: gubie się troszku

Posted

ja niewiem kto, wiem że kiedys, ktos robil niewiem czy nie dinka...

scarlet jakbys mogła to byloby super tekst masz na pierwszej stronie i koniecznie dodaj zdjecia;) moze to jedno stare zza kratek i nowe teraz z hoteliku

Posted

sati napisał(a):
ja niewiem kto, wiem że kiedys, ktos robil niewiem czy nie dinka...

scarlet jakbys mogła to byloby super tekst masz na pierwszej stronie i koniecznie dodaj zdjecia;) moze to jedno stare zza kratek i nowe teraz z hoteliku

jasne dzis wieczorkiem porobie :)

Posted

scarlet napisał(a):
czemu dogo prawie wcale nie działa? :mad::mad::mad::mad:

Bo za pare dni nam powiedzą, że aby dobrze działało musimy powiedzmy piątala miesięcznie płacić. Sorry za sarkazm, ale zastanawiające jest to że w weekend jest najgorzej, wtedy najwięcej osób ma czas i może coś pomóc. Poza tym dziwnie mi jakoś w głowie siedzi, zę gdyby ten kontakt był w ubiegły weekend to jamniczka Lady miałaby szanse na ratunek.

Posted

scarlet wielkie dzieki za ogłoszenia:loveu::loveu:

Isadora jak mozesz to wznow allegro Sati, w wekend duzo ludzi zaglada i prosze wystaw mi w koncu rachunek:evil_lol::evil_lol: