sati Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Ja wczoraj skopiowałam od Ciebei opis, tez rozsylalam, chyba poława ludzi na naszej klasie juz wie o allegro Sati:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kamila_s Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 ja dalej szusuje na profilach!!!:diabloti: mysle Sati,ze oprocz cegielek moze i domek sie przez to znajdzie....:cool3: Quote
sati Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 No jak narazie to mialam pare maili, ze jakby nie mieli juz psa to by wzieli Sati, ale niestety, moze w koncu trafi sie ktos kto nie mam psa i wezmie ja na stare lata...niewiadomo ile jeszcze jej zostało przez tego guza:shake: Quote
Kamila_s Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Dobrze,ze jest zainteresowanie..moze wsrod tych znajdzie sie ta wyjatkowa osobka!!:cool3: a ja dalej na profilach z linkami do cegielek...:eviltong: Quote
sati Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 wyników badań niestety nie ma, beda koło środy, jutro za to będą zdjecia Quote
sati Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 dzwoniła do mnie Pani i zastanawia sie nad adopcją Sati.......ale jeszcze ma pomyslec Quote
Isadora7 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Moje kciuki też podłączone. Czekamy na fotencje. Quote
Kamila_s Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 o matkooooooooooooooooo;) czekam na ifno i trzymam kciuki z calych sil!!!!!!!!!!!!!;);) Quote
sati Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 na razie w sprawie adopcji cisza.....:-(:-( co do Sati to odwiedziłam ja wczoraj i ma sie super, przede wszystkim odżyła psychicznie co widać już z daleka, ale nie jest to pies typu przytulak, ona jest albo tego nienauczona albo niewiem...przyjdzie sie przywitac i chodzi swoimi scieżkami...truchta po ogrodzie jak konik:) na psy inne sie cieszy i ogolnie jest dobrze......badania na niewydolnosc trzustki beda kolo czwartku i mysle ze na tym zakonczymy diagnozowanie Sati... jest to juz starszy pies nie ma sensu jej meczyc bo i tak zadnej narkozy prawodopodobnie by nie przezyla...teraz musimy jej znalesc jakis domek gdzie do konca swoich dni znajdzie spokoj aha mam zdjecia ale niewiem jak wstawic kto pomoze??? Quote
basiapron Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 i tu też mówię dzień dobry Satuni kochanej:) Quote
Lionees Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Witaj Sati:loveu:.Faktycznie jesteś drobniutka:shake: Quote
Kamila_s Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ciesze sie,ze Sati ma sie wspaniale...tylko te oczka ma takie smutne....:shake::shake: Quote
sati Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Renatko witamy na watku;);) no chudzinka z niej straszna, ale przypuszczam, ze juz tak jej zostanie bo apetyt ma ogromny, jak przywiozlam parowki to wmiotla w sekunde lacznie kurde z celofanem z jednej z nich przez nieuwage porwala i zjadla:shake: Quote
Kamila_s Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 z celafonem???:evil_lol::evil_lol: to faktycznie ma apetyt bombowy:evil_lol: Quote
Moniskaa Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Rzeczywiście.. jest taka kochana:)) ale te oczka takie smutne:( Biedulka..Ja też rozsyłam po znajomych linki do allegro:)) Mam nadzieję, że bedzie jakiś odzew...:)) Quote
sati Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 moniśka napisał(a):Rzeczywiście.. jest taka kochana:)) ale te oczka takie smutne:( Biedulka..Ja też rozsyłam po znajomych linki do allegro:)) Mam nadzieję, że bedzie jakiś odzew...:)) Moniś dziekujemy za pomoc. Odzew jest, juz bardzo duzo cegielek sie sprzedalo ( ale to również dzieki Kamili, szalala poprofilach na nk rowno :evil_lol::evil_lol:) mamy pieniadze na miesiac w hoteliku, ale potem chciałabym ja przenies jak tylko bedzie mozliwość do Renatki, Quote
Moniskaa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Kamilka jest wspaniała... Powiedziała, ze zrobi dla Sati wszystko...i rzeczywiście...słowa wprowadziła w czyny:) Ale Sati warta jest tego:) Quote
sati Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 dziewczyny dzieki bardzo za pomoc, musimy jej znalezc domek na stare lata Quote
Kamila_s Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Czesc dziewczyny i dzieki za te slowa dla mnie;):oops:.... ja dzis leze w lozku z goraczka i tak szczerze to Sati moze bys mnie nakarmila parowkami????:evil_lol:nie mam sily nawet isc do kuchni...ochyda:angryy: sluchajcie jak pisza o cegielkach Sati.. Aukcja na pomoc Sati - jeszcze tylko 1 dzień ! Moja Rodzina dokonała zbiorowego zakupu cegiełek - naśladownictwo mile widziane..... przypominam link:http://allegro.pl/item446009413_przepiekne_oczy_sati_blagaja_o_odruch_litosci.html Sa jeszcze wspaniali ludzie:multi: ja ide teraz porozsylac link,....nie wyobarzam sobie,ze zostalaby chociaz jedna niesprzedana:diabloti::diabloti: Moniska,a Ty widze,ze wciagasz sie na dogomanii...;);) Caluje Cie i pozdrawiam bardzo,bardzo mocno!!!!!!!!!!:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts