basiapron Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 jak stoi sprawa z funduszami u panienki? aaa i moja panieneczka kazała Satunie pozdrowić koniecznie:Dog_run: Quote
sati Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Basiu z finansami narazie dobrze jeszcze mamy na 1,5 miesiaca czyli pazdziernik i poł listopada:) dziekujemy za pozdrowionka i pamiec o nasze psince:loveu: Quote
sati Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Rozmawiałam z wetami stan Sati bez zmian czuje sie dobrze dostaje preparaty na trzustkę i witaminy w paście, dzis miała pobraną krew w celu zbadania czy ma niewydolność trzustki, ale jest takie przypuszczenie gdyż jest widoczna poprawa po lekach, które dostaje na trzustke i wątrobę... poczekamy na wyniki będą koło piatku... z mniej przyjemnych wiadomości doktora niepokoi powiększający sie guz na szyji Sati......kolejny mieisac minął i trzeba zapłacic 620 za hotelik+66 za leki+80 za badanie krwi aktaulizacja finansów w pierwszym poście Quote
Kamila_s Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...................zeby tylko z tym guzem nie bylo czegos tragicznego......Dobrze,ze Sati jest pod opieka lekarzy i w miejscu,gdzie nie cierpi tak jak jeszcze nie tak dawno temu...... rozsylajmy cegielki..musza sie wysprzedac wszystkie!!!:diabloti: Quote
baffi2 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Sati ma rewelacyjną aukcje cegiełkową:cool3: Quote
sati Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 baffi2 napisał(a):Sati ma rewelacyjną aukcje cegiełkową:cool3: Zgadzam sie, to dzieło Isadora7:loveu::loveu: Quote
Kamila_s Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Czesc dziwczyny...Wiataj wspaniala Sati!!!;) Quote
sati Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Witaj Kamilko:loveu::loveu: niewiem czy ta wspaniała to do mnie czy do psa:evil_lol::evil_lol: Quote
Kamila_s Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Dla Was obu:loveu::loveu::loveu: mamy jeszcze 7 dni do konca cegielek i musza sie wszystkie sprzedac!!! Powklejam troche na profile.... mysle Sati,ze te cegielki trzeba bedzie kilka razy organizwoac,gdyz jak widze..musimy miec pieniazki na leczenie i na dluzszy czas na hotelik....;) Quote
sati Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 No dokładnie ja też rozsyłam gdzie tylko moge, bo niestety pieniądze sie konczą a domku nie widać..... Quote
Kamila_s Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Sati ja od poludnia wysylam...mysle,ze dzis jutro powinny sie ruszyc cegielki!!!!!;) Quote
Isadora7 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ciotki zdjęcia, zdjęcia... to bardzo wzmacnia aukcję jak są dodawane zdjęcia, informacje. Quote
sati Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 wiem, wiem ale w tygodniu nie mam jak tam jechac musze znowu czekac do soboty Quote
Kamila_s Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 JA DZIS ZNOWU ROZSYLAM LINK Z CEGIELKAMI:mad: Quote
sati Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 dzieki Kamilko:loveu: super ja tez wlasnie to robie:lol: jeszcze 137 zostało...... Quote
Isadora7 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 A ja usiłuję sklecić jakiś tekscik żeby dołożyć. Quote
sati Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Isadorko jutro beda wyniki krwi i bede wiedziala czy ma cos z trzustka czy z watroba i stan ogolny Quote
Kamila_s Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 no troche poszlo tych cegielek..rozsylam po profilach..:mad::diabloti: lece dlaje ciut powklejac:cool3::evil_lol: Quote
sati Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Kamila własnie bylam na naszej klasie i widzialam Twoje dzielo :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: super Quote
Kamila_s Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 rozsylam po profilach..gdzie popadnie:diabloti: jak Ci sie bedzie nudzilo..to skopjuj i tez porozsylaj:eviltong::eviltong:;) Quote
sati Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 A myslisz, że ja niby tak se tylko siedze przed kompem???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jasne ze rozsylam........ Kurcze, mysle zeby Sati przenieś gdzieś gdzie bedzie taniej i to zdecydowanie, kasa sie konczy, bez deklaracji stałych wpłat długo tak nie pociągniemy i co wtedy... ja nie jestem w stanie wykladac 600zl co miesiac...jest nowy hotelik u Renaty od listopada bardzo bym chyba chciala tam ja przewieść to bylaby polowa kosztow... moze wtedy pare dogomaniakow by sie zdeklarowalo po pare zlotych wplacac na Sati co miesiac... Quote
Isadora7 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 sati napisał(a):A myslisz, że ja niby tak se tylko siedze przed kompem???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jasne ze rozsylam........ Kurcze, mysle zeby Sati przenieś gdzieś gdzie bedzie taniej i to zdecydowanie, kasa sie konczy, bez deklaracji stałych wpłat długo tak nie pociągniemy i co wtedy... ja nie jestem w stanie wykladac 600zl co miesiac...jest nowy hotelik u Renaty od listopada bardzo bym chyba chciala tam ja przewieść to bylaby polowa kosztow... moze wtedy pare dogomaniakow by sie zdeklarowalo po pare zlotych wplacac na Sati co miesiac... Pewnie, że próbuj. Quote
Kamila_s Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Sati extra pomysl...pomoge szukac stalych deklaracji na Sati!!!! ja sama zdeklaruje pierwsza!!!;) Quote
Kamila_s Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Sati..lece dalej rozsylac dzis cegowki:diabloti::diabloti:;) Quote
Recommended Posts