Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Basiu z finansami narazie dobrze jeszcze mamy na 1,5 miesiaca czyli pazdziernik i poł listopada:)
dziekujemy za pozdrowionka i pamiec o nasze psince:loveu:

Posted

Rozmawiałam z wetami stan Sati bez zmian czuje sie dobrze dostaje preparaty na trzustkę i witaminy w paście, dzis miała pobraną krew w celu zbadania czy ma niewydolność trzustki, ale jest takie przypuszczenie gdyż jest widoczna poprawa po lekach, które dostaje na trzustke i wątrobę... poczekamy na wyniki będą koło piatku... z mniej przyjemnych wiadomości doktora niepokoi powiększający sie guz na szyji Sati......kolejny mieisac minął i trzeba zapłacic 620 za hotelik+66 za leki+80 za badanie krwi aktaulizacja finansów w pierwszym poście

Posted

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...................zeby tylko z tym guzem nie bylo czegos tragicznego......Dobrze,ze Sati jest pod opieka lekarzy i w miejscu,gdzie nie cierpi tak jak jeszcze nie tak dawno temu......
rozsylajmy cegielki..musza sie wysprzedac wszystkie!!!:diabloti:

Posted

Dla Was obu:loveu::loveu::loveu:

mamy jeszcze 7 dni do konca cegielek i musza sie wszystkie sprzedac!!!
Powklejam troche na profile....
mysle Sati,ze te cegielki trzeba bedzie kilka razy organizwoac,gdyz jak widze..musimy miec pieniazki na leczenie i na dluzszy czas na hotelik....;)

Posted

A myslisz, że ja niby tak se tylko siedze przed kompem???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jasne ze rozsylam........

Kurcze, mysle zeby Sati przenieś gdzieś gdzie bedzie taniej i to zdecydowanie, kasa sie konczy, bez deklaracji stałych wpłat długo tak nie pociągniemy i co wtedy... ja nie jestem w stanie wykladac 600zl co miesiac...jest nowy hotelik u Renaty od listopada bardzo bym chyba chciala tam ja przewieść to bylaby polowa kosztow... moze wtedy pare dogomaniakow by sie zdeklarowalo po pare zlotych wplacac na Sati co miesiac...

Posted

sati napisał(a):
A myslisz, że ja niby tak se tylko siedze przed kompem???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jasne ze rozsylam........

Kurcze, mysle zeby Sati przenieś gdzieś gdzie bedzie taniej i to zdecydowanie, kasa sie konczy, bez deklaracji stałych wpłat długo tak nie pociągniemy i co wtedy... ja nie jestem w stanie wykladac 600zl co miesiac...jest nowy hotelik u Renaty od listopada bardzo bym chyba chciala tam ja przewieść to bylaby polowa kosztow... moze wtedy pare dogomaniakow by sie zdeklarowalo po pare zlotych wplacac na Sati co miesiac...

Pewnie, że próbuj.