Kamila_s Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ale my zostajemy;)szkoda,ze majqa odchodzi....ja tez mam nadzieje,ze jeszcze zajrzysz do nas.... Sati..jasne,ze czekamy na nowe zdjecia...;) i dobranoc dla psinki!!!:loveu: Quote
sati Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Kamila_s napisał(a):ale my zostajemy;) I całe szczescie:lol::lol: Quote
sati Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Sati została bez swojej koleżnaki Tesli, ciekawe jak sobie radzi... Quote
wiq Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Tesla już w domu? :multi: to Sati musi koniecznie iść w jej ślady :P Quote
sati Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Nie w domu tylko w kojcu fundacji:shake: Quote
Isadora7 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Allegro cegiełkowe dla Sati: http://allegro.pl/item446009413_przepiekne_oczy_sati_blagaja_o_odruch_litosci.html A teraz w paru słowach co ja wymagam: rozsyłajcie gdzie się da link do aukcji, umieszczajcie w sygnaturach na forach, może na naszej klasie, gronie, gdzie się da. Poza tym aukcja musi żyć, ludzie musza wiedzieć że coś sie dzieje wokół psiaka. Konieczne nowe zdjęcia, nowe informacje w czasie trwania aukcji, a ja bede dostawiała. To bardzo ważne bo dla potencjalnego "Cegiełkowicza" jest widoczne że coś sie dzieje. Jak sie pojawią nowe zdjęcia, nowe info prosze o informacje na gg, na maila patyk@cad.pl - bo ja nie gwarantuję ze wejde i zobaczę, nie mam czasu na regularne przeglądanie wątków. Stąd też trochę trwało zanim odpaliłam aukcję. A uwierzcie zę przyklejanie nowości do aukcji cegiełkowej jest bardzo waznym elementem. Quote
Kamila_s Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi: D Z I E K U J E M Y!!!!!!!!!! PRZEPIEKNE CEGIELKI!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sati Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Isadorko:modla::modla: ogromne dzieki!!!! Allegro Sati jest przepiękne!!!:multi::multi::multi: Quote
Isadora7 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 sati napisał(a):Isadorko:modla::modla: ogromne dzieki!!!! Allegro Sati jest przepiękne!!!:multi::multi::multi: Miejmy nadzieję zę da dobre wyniki :) Quote
sati Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Na pewno da już dwie poszły:lol::lol: Quote
wiq Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 piękne allegro:) rozpowszechnam link :P Quote
Isadora7 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ciotki weekend, ja nie mam czym ożywić aukcji, żadnych nowych wiadomości ani zdjęć nie widzę? Bez tego doopka blada. Quote
sati Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 tak jak mowiłam postaram sie jutro pojechać to naszej Satki i nacykac nowych zdjęć - mam nadzieje że sie uda, na pewno będą nowe wiadomości bo bede tam dzwonic;) Quote
Kamila_s Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ja juz rozsylam cegielki z Sati gdzie sie da!!!:loveu: Quote
sati Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 ja tez i podziałalo jeden znajomy juz kupil az 10:):) Quote
sati Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 niestety nie pojade...dopadła mnie goraczka, ledwo trzymam pion, dzis nie ma szans Quote
Kamila_s Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ohhhhh Sati trzymaj sie cieplutko i zdrowiej szybko!!!;) Quote
sati Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Nasza Sati tak sie zadomowiła w hoteliku, że kolejnych jego nowych mieszkańców wita szczekaniem:evil_lol::evil_lol: nie sądziłam ze ona jeszcze ma siłę szczekać:) a widać poczuła sie już tam chyba jak u siebie ze broni swojego terenu..... duzo je, duzo śpi, do kazdego psa przyjaźnie nastawiona i z każdym chce sie bawic...podobno troche posmutniała jak zabrali jej koleżankę Tesle.... Quote
Kamila_s Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 no prosze jak szczeka tak pieknie to znaczy,ze wraca do dobrej kondycji;) zebyt tylko ten doemk jej znalezc.....kochana Sati;) Quote
sati Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 noo to by bylo jak wygrana w totka:cool3::cool3: Quote
Recommended Posts