sati Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Nie nabrała.. dalej taka chuda niewiem czy to wina tej nadczynności czy co? a zdrówko jak było nie miała nowych badań robionych.. no ogłaszać można..myślałam żeby zrobić jej cegiełkowe allegro Wiq??;) Quote
wiq Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 to niedobrze, że dalej taki szkieletor :( ja nie zrobię aukcji cegiełkowej, bo to trzeba na jakąś fundację wystawić, inaczej usuną Quote
Kamila_s Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Dziewczny pisze szybko..jestem na wakacjach do 14stego..z dostepem do netu mam kiepsko:shake: Sati przepraszam za tego ostatniego maila...:eviltong: Jak tylko wroce dalej ruszam do zapewnienia zaplecza finasowego Sati... Tak starsznie sie ciesze na te wiesci,ze Sati czuje siedobrze w tym hoteliku!!Tak na to zasluzyla bidulka...tylko zeby ten domek staly jej znalezc... Pozdrawiam Was wszystkie z forum Sati i najbardziej oczywiscie Nasze sloneczko;);) Quote
majqa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 sati napisał(a):(...)ma już zakończone leczenie jamy ustnej (...) Jej pycholek najmniej mi spędzał sen z powiek. Bardziej zależy mi na informacjach, co z tarczycą (jak, czym, z jakim skutkiem przebiega obecne leczenie) i serduszkiem, bo o ile pamiętam tu też był znak zapytania. Quote
sati Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 majqa napisał(a):Jej pycholek najmniej mi spędzał sen z powiek. Bardziej zależy mi na informacjach, co z tarczycą (jak, czym, z jakim skutkiem przebiega obecne leczenie) i serduszkiem, bo o ile pamiętam tu też był znak zapytania. No i jak na razie ten znak zapytania dalej jest..tak naprawde to narazie ma podawane leki na nadczynność tarczycy i serce, ale ostatnio konsultowałam stan Sati z psim endokrynologiem i żeby dokładnie bylo wiadomo co dolega Sati to musi mieć zrobione dodatkowe badania i wtedy na ich podstawie można już coś powiedzieć Quote
sati Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Dodatkowe:eviltong: na trzustke i przede wszystkim Ft4 z holesterolem Quote
wiq Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 aha, w kwestii finansów: nescca przelała dziś 600 zł za hotel, 60 zł za leczenie dzioba Sati do tego 180 zł poszło na karmę to chyba wszystko skany wrzuci, jak się oderwie na trochę od szczeniaków ;) Quote
wiq Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 weci z Radomska wiedzą już o tych badaniach, czy rano się dowiedzą? ;);) Quote
wiq Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 aha, jeszcze była opłata za 12 dni sierpnia Quote
majqa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Czekamy wobec tego na wieści z frontu badaniowego. ;) Quote
wiq Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 no czekamy, ale to pewnie znów klika dni będzie :roll: a my tu jak na szpilkach :P Quote
mosii Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 byłam dziś w hotelu u bullek i wymiziałam Sati:D dziewczyna ma apetyt, no i przede wszystkim spragniona jest przestrzeni, łazi, depcze, cały czas jest w ruchu a ze ma dostep non stop do ogrodu to jej w to graj i nawet dzisiaj przeganiała ze "swojego" terenu szczeniaka;) Quote
wiq Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 dzięki za wieści i zdjęcia! :multi: miło czytać, że dobrze się tam czuje :) Quote
majqa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Ogromnie dziękuję za pamięć Mosii!!!!!!!!! :loveu: Quote
mosii Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 jestem u mojego weta pare razy w tyg. jak moge pomóc to dajcie znać. ;) Quote
majqa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 mosii napisał(a):jestem u mojego weta pare razy w tyg. jak moge pomóc to dajcie znać. ;) Dziękujemy za ofertę pomocy. Jest bezcenna! :lol: Quote
nescca Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Mosi...tak bardzo dziękuję Ci za fotki. Majga..... jestes nieoceniona ,że ciągle tu jestes.. Ja dostałam w "prezencie" dwa tygodniowe szczeniaki wyrzucone w lesie..... i teraz zastępuję im mamę....przez 24 na dobę. Wyobrażasz sobie....nawet do pracy muszę je zabierać...bo jedzą co godzinkę lub dwie. Mam przes.... Jak tylko sytuacja się unormuje to zaraz wracam do naszych psiaków.... na dogo. Quote
majqa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Głowa do góry Nescco! Wybuziaczkuj maleństwa! :loveu: Quote
sati Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Mosii wielkie dzieki!!!! Super to pierwsze zdjecie musimy jej szukać domku ona widac stragniona dotyku!! Dzwoniłam dzis do wetów - pan był 2 tygodnie na urlopie ale teraz obiecal ze ja poobserwuje przez tydzien i potem moze beda dodatkowe badania i zaleci jakies dalsze leczenie Quote
mosii Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 sati jak dzwonilas to ja siedziłam własnie z Sati i słuchałam waszej rozmowy:D sunia jest super;) Quote
sati Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Fajnie:lol::lol: Racja jest super musimy jej znaleść dobry domek na ostatnie lata Quote
Recommended Posts