Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie nabrała.. dalej taka chuda niewiem czy to wina tej nadczynności czy co? a zdrówko jak było nie miała nowych badań robionych.. no ogłaszać można..myślałam żeby zrobić jej cegiełkowe allegro Wiq??;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczny pisze szybko..jestem na wakacjach do 14stego..z dostepem do netu mam kiepsko:shake:
Sati przepraszam za tego ostatniego maila...:eviltong:
Jak tylko wroce dalej ruszam do zapewnienia zaplecza finasowego Sati...
Tak starsznie sie ciesze na te wiesci,ze Sati czuje siedobrze w tym hoteliku!!Tak na to zasluzyla bidulka...tylko zeby ten domek staly jej znalezc...
Pozdrawiam Was wszystkie z forum Sati i najbardziej oczywiscie Nasze sloneczko;);)

Posted

sati napisał(a):
(...)ma już zakończone leczenie jamy ustnej (...)

Jej pycholek najmniej mi spędzał sen z powiek. Bardziej zależy mi na informacjach, co z tarczycą (jak, czym, z jakim skutkiem przebiega obecne leczenie) i serduszkiem, bo o ile pamiętam tu też był znak zapytania.

Posted

majqa napisał(a):
Jej pycholek najmniej mi spędzał sen z powiek. Bardziej zależy mi na informacjach, co z tarczycą (jak, czym, z jakim skutkiem przebiega obecne leczenie) i serduszkiem, bo o ile pamiętam tu też był znak zapytania.

No i jak na razie ten znak zapytania dalej jest..tak naprawde to narazie ma podawane leki na nadczynność tarczycy i serce, ale ostatnio konsultowałam stan Sati z psim endokrynologiem i żeby dokładnie bylo wiadomo co dolega Sati to musi mieć zrobione dodatkowe badania i wtedy na ich podstawie można już coś powiedzieć

Posted

aha, w kwestii finansów:

nescca przelała dziś 600 zł za hotel, 60 zł za leczenie dzioba Sati

do tego 180 zł poszło na karmę

to chyba wszystko

skany wrzuci, jak się oderwie na trochę od szczeniaków ;)

Posted

byłam dziś w hotelu u bullek i wymiziałam Sati:D
dziewczyna ma apetyt, no i przede wszystkim spragniona jest przestrzeni, łazi, depcze, cały czas jest w ruchu a ze ma dostep non stop do ogrodu to jej w to graj i nawet dzisiaj przeganiała ze "swojego" terenu szczeniaka;)

Posted

Mosi...tak bardzo dziękuję Ci za fotki. Majga..... jestes nieoceniona ,że ciągle tu jestes.. Ja dostałam w "prezencie" dwa tygodniowe szczeniaki wyrzucone w lesie..... i teraz zastępuję im mamę....przez 24 na dobę. Wyobrażasz sobie....nawet do pracy muszę je zabierać...bo jedzą co godzinkę lub dwie. Mam przes.... Jak tylko sytuacja się unormuje to zaraz wracam do naszych psiaków.... na dogo.

Posted

Mosii wielkie dzieki!!!! Super to pierwsze zdjecie musimy jej szukać domku ona widac stragniona dotyku!!
Dzwoniłam dzis do wetów - pan był 2 tygodnie na urlopie ale teraz obiecal ze ja poobserwuje przez tydzien i potem moze beda dodatkowe badania i zaleci jakies dalsze leczenie