Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dam tylko krótki głos, że Sati już w Radomsku - podoba jej się ;)

A i dziewczyny zachwycone warunkami :)

No i nadal jest pod ciągłą opieką weta :)

Czekamy, aż laski ochłoną i zdadzą obszerną relację :)

Posted

myślę, że można ruszać z kampanią pt. "Szukamy DS"

trzeba się brać za ogłoszenia ;)

Majqa... wiesz, o co chcę prosić?.. :cool3::loveu: Jak znajdziesz chwilkę czasu... ;)

Sati przytyła w lecznicy 2 kg :multi:

Posted

Wróciłyśmy z Nescca z Radomska i jesteśmy zachwycone:)
Warunki super, czysciuteńko, boksy w budynku drewniana podłoga żeby im nie było zimno... jest tam Tesla również i super się rana jej goi.. widać że Państwo lubią psy...na początek żeby się psy poznały to zostały zamknięte w trzech różnych wybiegach..jak sie poznają to będą razem biegać po zieloniej, piękniej trawce:lol: nie są zamknięte w kojcu a to jest dla Sati najważniejsze.... nawet zamachała ogonem na inne pieski... jestem szczęśliwa

Posted

wiq napisał(a):
(...)
Majqa... wiesz, o co chcę prosić?.. :cool3::loveu: Jak znajdziesz chwilkę czasu... ;)(...)

Nie, nie wiem...:shake: :evil_lol:
Mam 2 teksty do zrobienia więc ten najpóźniej na czw. będzie. Ulżyj mi tylko w przekopywaniu wątku i zrób oschłego skrótowca - przypominajkę... (Zbijam gorączkę i zwoje mi odmawiają współpracy.) czyli...

na ile lat ją wet ocenił
wyliczanka chorób - w innym rozumieniu stan zdrowia

Zaskoczę Cię :evil_lol:, resztę pamiętam.
Aha...na kogo robimy kontakt w tekście?

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
(...) na początek żeby się psy poznały to zostały zamknięte w trzech różnych wybiegach..jak sie poznają to będą razem biegać po zieloniej, piękniej trawce:lol: nie są zamknięte w kojcu a to jest dla Sati najważniejsze.... nawet zamachała ogonem na inne pieski... jestem szczęśliwa

To, jak Sati zareaguje na inne psy też będzie ważne do tekstu. Tam, gdzie bida była to nie miała siły szczeknąć, tu może być inaczej. ;) Raportujcie obserwacje z hoteliku.

Posted

Jestem szczęśliwa.... Gdybyście widziały podrygi naszej Satki kiedy Gosia odpięła ja ze smyczy....tak naprawdę po raz pierwszy od pieciu lat mogla wolno pobiegac po trawie... a te wszystkie piekne zapachy.... Tesla podbiegła aby sie przywitać... zero agresji. Odniosłam wrażenie ,że to taki psi raj...gdzies tu przycupnął na ziemi..... Biegi...posikiwanie trawnikow...obwąchiwanie wszystkiego... jakże to bardzo zaabsorbowała Satuchne....Zostawiłam ja w tym miejscu spokojna o jej bezpieczeństwo. Myśle ,że będzie tam szczęśliwa....myśle ,że to najlepsze sanatorium do jakiego mogła trafić przed DS. No i oczywiście opiekunowie.... wszyscy tacy spokojni.... nikt nigdzie się nie spieszy. Pan doktor dokładnie zbadał niuńke... wiemy że serducho nie jest w najlepszej formie. Zaproponował leczenie zapalenia jamy ustnej. Oczywiście zgodziłyśmy się. Narazie tyle. Muszę ochłonąć. Dzieki dziewczyny za wszystko co dla niej robicie ..... teraz proszę.... pomóżcie nam zbierac kaskę.... i szukać DS.

Posted

na ile lat? tego tak naprawdę nie wie nikt, bo zęby trudno nazwać zębami.

stawiamy na ok. 10 lat, ale może odmłodzimy ją? 8-9? :evil_lol:

nowotwór tarczycy, resztę napiszę później, bo mnie wypatroszą za dgm :P

Posted

Są następne wpłaty:
----------------------------------
K.J
Ignacew Rozlazły
895-045 Parzęczew -100zł
-----------------------------------
R.Z
Przy Agorze
01-930 W-wa -100zł
O.K
Myśliwska
05-120 Legionowo -20zł
U.J
oś. Powst.L-skich
44-240 Żory-12 zł
J.P
Krzyż
28-506Czarnocin-50zł
E.K-H
Kutrzeby
71-296 Szczecin -61zł

W imieniu Sati..... Dziękuje :)

Posted

nescca napisał(a):
(...) wiemy że serducho nie jest w najlepszej formie.(...).

Doprecyzujcie, co z tym nowotworem, bo o konieczności leczenia tarczycy trzeba wspomnieć, by domek miał świadomość. Na kogo kontakt podajemy - imię, kom, mail.
Czy serduszko wymaga też leczenia? Jeśli teraz to znak zapytania, za jaki czas będzie wiadomo, a może wet od razu coś zasugerował?

Posted

oooooo..strasznie sie ciesze,ze Sati jest w takim miejscu...
tam na pewno szybciej dojdzie do siebie i bedzie gotowa na domek staly...
ja dziewczyny dostalam sporo maili na profilu ,gdzie ludzie ofiarowali pomoc finansowa..mysle,ze zaczna Wam wplywac pieniazki,a przez to bedzie na oplacenie sanatorium i leczenia....;)

dzis wyruszam na dalsze lowy osob do pomocy:evil_lol:

Posted

oooooo..strasznie sie ciesze,ze Sati jest w takim miejscu...
tam na pewno szybciej dojdzie do siebie i bedzie gotowa na domek staly...
ja dziewczyny dostalam sporo maili na profilu ,gdzie ludzie ofiarowali pomoc finansowa..mysle,ze zaczna Wam wplywac pieniazki,a przez to bedzie na oplacenie sanatorium i leczenia....;)

dzis wyruszam na dalsze lowy osob do pomocy:evil_lol:

Posted

Kamila_s napisał(a):
(...) dostalam sporo maili na profilu ,gdzie ludzie ofiarowali pomoc finansowa..mysle,ze zaczna Wam wplywac pieniazki,a przez to bedzie na oplacenie sanatorium i leczenia....;)
(...)

Wieści fenomenalne!

Posted

- na której stronie są aktualne zdjęcie Sati?
- jakie ogłoszenia są porobione? (bo nie ma aktualizacji na 1-szej stronie)
- jak wygląda sprawa zdrowotna Sati?
- czy zgadza się z innymi psami i kotami?
- czy jest wysterylizowana?

dzięki za odpowiedzi, zamierzam jej porobić ogłoszenia

Posted

na wszystkie te wiadomosci czekamy od dziewczyn,ktore zawiozly Sati do sanatorium...
zdjecia sa na razie tylko te na pierwszej stronie...ale mysle,ze szybko dziewczyny wysla najnowsze z hoteliku...;)

Posted