Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje bardzo Wam za zainteresowanie i ogromną pomoc dla Sati.
Rozmawiałam dzisiaj z Nesca i ma mi podac konto wieczorkiem to je wrzuce na wątek lub nesca to zrobi...Rozmawiałyśmy i równiez doszłysmy do wniosku że najlepiej będzie ją dać gdzieś jak najbliżej byśmy mogły tam jeździeć..jeżeli oczywiście znajdzie się coś w pobliżu.. to Radomsko to byłoby super również ze względu na opieke weterynaryjną
Dzieki dziewczyny:loveu:

Posted

majqa napisał(a):
Ja podałam Nescce namiar na b.dobry hotelik w Krakowie za 450zł. Chciałam by zadzwoniła tam sama, bo będzie w stanie wytłumaczyć w jakim dokładnie stanie jest Sati, czy będzie wymagała dodatkowej opieki, jakichś szczególnych względów, o wecie nie wspomnę. Cóż...poczekajmy.
Ważne by dowolny hotelik z wetem oznaczał i dobrego weta (czego nie odnoszę do konkretnej propozycji, która już padła na wątku, w żadnym razie, tu zdaję się na Was).

ja aż tak dobrze tego weta nie znam- chyba jest ok.Bliżej zna go Mossi ale ona już chyba nie wchodzi na dogo a i numer który do niej mam już jest nieaktualny.
To było jedyne rozwiazanie jakie mi przyszło do głowy. Jeżeli jest coś lepszego to oczywiście trzeba działać

Posted

tylko kwestia taka, że kraków daleko i dojazd do dupy, nie wiem, która z nas by ją tam odwiedziła :roll:
musieliby ją przejąć ludzie z krk... bo wiadomo, pańskie oko konia tuczy... ;)

chociaż Sati to nic nie chce utuczyć, mimo starań wetów..

Posted

asiaf1 napisał(a):
ja aż tak dobrze tego weta nie znam- chyba jest ok.Bliżej zna go Mossi ale ona już chyba nie wchodzi na dogo a i numer który do niej mam już jest nieaktualny.
(...)

Mosii wchodzi na dogo i aktualnie boryka się z biedną sunią astką Teslą, z poderżniętym gardłem, której wątek założyła. Mam banerek w podpisie.
Co do hotelu w K-wie nie wiem, czy działa przy nim wet. Zdecydowanie najlepsze rozwiązanie to hotel gdzieś blisko byście nie przekazywały komuś innemu decyzyjnej pałeczki.

Posted

majqa napisał(a):
Mosii wchodzi na dogo i aktualnie boryka się z biedną sunią astką Teslą, z poderżniętym gardłem, której wątek założyła. Mam banerek w podpisie.
Co do hotelu w K-wie nie wiem, czy działa przy nim wet. Zdecydowanie najlepsze rozwiązanie to hotel gdzieś blisko byście nie przekazywały komuś innemu decyzyjnej pałeczki.

no widzisz jakoś mi się nie rzuciła w oczy :-) Dzięki Majga(dopiero teraz to zaobaczyłam-zawsze odczytywała Twój podpis jako Magja-chyba dlatego, że takie czarodziejskie teksty piszesz)
dziewczyny wyslijcie w takim razie do niej priva

Posted

asiaf1 napisał(a):
(...)zawsze odczytywała Twój podpis jako Magja-chyba dlatego, że takie czarodziejskie teksty(...)

Ja Wam i reszcie dam :mad: Majga !!! Majqa, z małym Q jak qr.....oj, nie będę się rozkręcać! :evil_lol:

Posted

Witam..... Dopiero usiadłam...od 8 rano :( lu_gosiak kazała mi podac nr. konta na zbiórkę funduszy dla Sati co też czynię
Beata Żółkiewska
PKO.BP o/ Lubliniec Nr rach.
91 1020 1664 0000 3102 0045 0692

Proszę o dopisek ,, Na Sati"
Wybaczcie....lecę spac bo padam na twarz a jutro rano wyjazd. Wracam dopiero w niedzielę.
Dzięki za wszystko :)

Posted

:multi::multi::multi:a mamy inne wyjscie???:evil_lol:
dziewczyny bardzo prosze o numer BIC i IBAN!!!!

to bardzo wazne!!!te dane sa mi potrzebne w przypadku przelewow zagranicznych!!numer ten jest na stronie banku lub mozna go uzyskac dzwoniac do banku..bardzo Was prosze o te dane...;)

Posted

Olena84 napisał(a):
Kamila jakie wymagania:P

ejjjjjjjjjjjjjjjjj:eviltong::eviltong:
na moim profilu jest duzo ludzi,ktorzy mieszkaja zza granica i juz wiem z doswiadczenia,ze potem mnie pytaja o te dane,a bez nich ani roz wplaty zrobic nie mozna:eviltong:

Posted

a ktos z Was ma konto w Pko???te numery sa takie same dla wszystkich kont w tym samym banku....
ja teraz nie moge nawet zadzwonic do banku,ale jest tam chyba na stronce jakas linia zielona...wig,nie moglabys dryndnac???:diabloti: