nescca Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Przemyślimy to Majgusiu.... jedno co jest pewne...Musimy juz zbierac kasę. Ona nie może wrocic do przytuliska.... inaczej to leczenie nie ma sensu...po co? Przedłużać jej agonię?...Trzeba ja ratować!!!! Quote
Kamila_s Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Owczraki w potrzebie-604 160 699 lub 880 481 169 dostalam te numery od dogomaniaczki..trzeba tam dzwonic i prosic ich tez o pomoc!!!! Quote
Kamila_s Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Myslcie jak najszybciej nad ustaleniem konta dla sunki:cool1: Quote
majqa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Nescco, poproś może Basię o udostępnienie jej fundacyjnego konta wyłącznie na zbiórkę dla Sati, nic ponadto - to by stanowiło bezpieczną skarpetę (czyjekolwiek prywatne to ryzyko wsadzenia nosa przez skarbówkę). Ja do drzwi AFN nie będę pukać. Stukałam tam w sprawie nieżyjącej onki Brendy i się nie dostukałam. Quote
Kamila_s Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Mam juz podarowane na dobry poczatek 200zl na hotelik dla sunki;) w tym wroclawskim hoteliku jest miejsce!!!! dostalam tez info..o jakis hoteliku o nazwie Kubus!!!!Moze tam bedzie taniej... trudno...warto probowac..pisalm tez do tej fundacji-pomoc dla owczarkow...a noz widelec:cool1: Quote
wiq Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 super, poczekamy aż dziewczyny wieczorem będą i coś uradzimy! Quote
sati Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 A ten hotelik we wrocławiu to ile kosztuje?? Quote
Olena84 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Wysłałam pw do asif1 z zapytaniem o jedno miejsce jakos niedaleko Warszawy za 400zl miesiecznie. Quote
Kamila_s Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ohhhhhhhh Ola dobrze,ze tu przyszlas....wlasnie sie dowiedzialam,ze mamy 3 dni na znalezienie tego hoteliku i finansow:diabloti: Ja teraz bede jak nakrecona walczyla o ta biede!!! Umrzec jej nie damy!!!!!!!:mad: Quote
wiq Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 fajnie, że szukacie - na pewno coś znajdziemy, ale gwoli ścisłości - jej stan nie jest najlepszy... Quote
asiaf1 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Tamta kobieta nie weźmie psa w tak ciężkim stanie. Nie wiem gdzie jest lubliniec znalazłam 2 koło częstochowy i lublina. najlepiej byłoby jakby trafił do lecznicy z hotelikiem. Dzwoniłam do Radomska(koło Częstochowy) tam jest weterynarz, który ma jednocześnie hotelik. Najprawdopodobniej byłoby miejsce od poniedziałku-koszt to niestety 20 pln dziennie +leczenie. Mieliśmy tam kiedyś psa. Quote
wiq Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ten koło Cz-wy.. myślę, że ten hotel z lecznicą to bdb wyjście, tym bardziej, że nie jest daleko Quote
Kamila_s Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 asiaf1 napisał(a):Tamta kobieta nie weźmie psa w tak ciężkim stanie. Nie wiem gdzie jest lubliniec znalazłam 2 koło częstochowy i lublina. najlepiej byłoby jakby trafił do lecznicy z hotelikiem. Dzwoniłam do Radomska(koło Częstochowy) tam jest weterynarz, który ma jednocześnie hotelik. Najprawdopodobniej byłoby miejsce od poniedziałku-koszt to niestety 20 pln dziennie +leczenie. Mieliśmy tam kiedyś psa. to chyba jest najlepszy pomysl!!! Gdyby faktycznie bylo miejsce to zostaje zbieranie funduszy.... Asiaf czy istniaja by mozliwosc zapytania o to miejsce dla sunki??? czy ten weterynarz wzialby ja na 100%?? Dziekuje tez za te cenne informacje Quote
asiaf1 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 już do niego dzwoniłam i powiedział, że miejsce byłoby najprawdopodobniej od poniedziałku ale jeszcze trzeba potwierdzić. Mówiłam , że pies w cięzkim stanie. podaję nr tel do lecznicy 0-44 682-34-55-dzwońcie mogę na razie dorzucic 100-dajcie znac na priva jak trzeba bedzie wysłac kaskę może choćby na miesiąc tam poszła a jak troszke do siebie dojdzie to by się w międzyczasie szukało czegos tańszego Quote
Kamila_s Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 asiaf1 napisał(a):już do niego dzwoniłam i powiedział, że miejsce byłoby najprawdopodobniej od poniedziałku ale jeszcze trzeba potwierdzić. Mówiłam , że pies w cięzkim stanie. podaję nr tel do lecznicy 0-44 682-34-55-dzwońcie mogę na razie dorzucic 100-dajcie znac na priva jak trzeba bedzie wysłac kaskę może choćby na miesiąc tam poszła a jak troszke do siebie dojdzie to by się w międzyczasie szukało czegos tańszego Asiaf...dzieki z calego serca!!!!!:loveu: Quote
Kamila_s Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 asiaf1 napisał(a):robię co mogę:lol: widzimy:loveu: i skladamy poklon za pomoc!!!:loveu: Quote
Kamila_s Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 aaaaa dziewczyny..troche Wam dzisiaj pomarudze:evil_lol: apropo konta...prosze rowniez uwzglednic wplaty zza granicy,wiec prosze sprawdzcie numery BIC i IBAN jezeli mialybyscie czas,prosze otworzcie tez konto paypal.. otwiera sie go darmowo i sluzy do przelewow on-line..jest wygodny i szybki..gdyz wplata wpada na konto po kilku minutach i to rowniez jezeli chodzi i zagranice... Quote
Olena84 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Asia, dziekujemy za szybka odpowiedz!!! Czyli wychodzi 600zl za miesiac, Ty Kamilka mowilas ze masz juz 200zl, Asia daje 100zł to jeszcze polowa by zostala, czy bylo cos jeszcze deklarowane? Quote
Kamila_s Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ola,jak bedzie konto to ja rozesle wszedzie i wtedy tez zobaczymy odzew!!:-) ja zerkne na swoje konto ile mi tam jeszcze zostalo..cos tez dorzuce..co miesiac oczywiscie!:eviltong: Quote
Kamila_s Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 wlasciwie to musze zmienic opis linku..zbieramy na hotelik z lecznica dla umierajacej wilczurki! Quote
Olena84 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Wrzuc na n-k! Tam byly odzewy. Wiem ze nie masz czasu, ale moze ktos sie tam zlituje! Quote
Kamila_s Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Olenko ja juz to zrobilam:eviltong: tylko ludzie nie maja konta zeby na nie wplacac!!!;) jak tylko bedzie konto..zrobie tapetke i napisze,ze zbieramy na hotelik z lecznica i cala historie..wiesz,ze zadziala i ludzie nam pomoga...:loveu: Quote
majqa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ja podałam Nescce namiar na b.dobry hotelik w Krakowie za 450zł. Chciałam by zadzwoniła tam sama, bo będzie w stanie wytłumaczyć w jakim dokładnie stanie jest Sati, czy będzie wymagała dodatkowej opieki, jakichś szczególnych względów, o wecie nie wspomnę. Cóż...poczekajmy. Ważne by dowolny hotelik z wetem oznaczał i dobrego weta (czego nie odnoszę do konkretnej propozycji, która już padła na wątku, w żadnym razie, tu zdaję się na Was). Quote
wiq Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ja bym jednak stawiała na to Radomsko - bliżej Lublińca i u weta. Jest jakaś możliwość kontroli, odwiedzin. Gdybyśmy ją oddały pod Kraków sprawę musieliby przejąć inni dogomaniacy... Quote
Recommended Posts