wiq Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 może wrzucę jakieś wieści o Sati ;) widziałyśmy ją dzisiaj - pan dr śmieje się z niej, że musi nadzorować wszystko, co się dzieje w klinice - słowem, zaczęła się szarogęsić ;) co do leczenia - czekamy nadal na wyniki hormonów Quote
majqa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 wiq napisał(a):(...)czekamy nadal na wyniki hormonów Na kiedy jest przewidziany odbiór wyników? Quote
nescca Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Wyniki już są...... wskazuje jednoznaczenie na nadczynnosc tarczycy co b.rzadko przytrafia sie psom.Czekamy na konsultacje i bierzemy się za biopsje. Quote
majqa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Dzięki Nescco. Czekam wobec tego na bieżące info - co przyniosą konsultacje i rzecz jasna, co wyjdzie po biopsji. Quote
nescca Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Na razie Pan doktor dwoi sie i troi. Pytałyśmy o kaske...o to jak sobie radzi finansowo....kazał nam sie nie martwić. Powiedział ,że jak mu środkow braknie to nas o tym zawiadomi. Fajnie co?...... ale chyba nie długo będziemy robiły jakiś bazarek czy cos w tym stylu..... Quote
wiq Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 co z nowości - dziś telefonicznie (na podstawie wyników, żeby nie było wątpliwości;)) ustalono leczenie farmakologiczne. jutro będzie druga narada z oglądnięciem psa. myślę, że zapadną już całkiem konkretne decyzje. teraz pojawia się problem natury lokalowej - ja oferowałam tymczas do połowy sierpnia, jest połowa sierpnia - teraz już totalnie nie mam czasu, nawet na własne psy, które podrzuciłam już matce.. i co z Sati? Quote
nescca Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ....niestety....boję sie ,że będzie musiała wrócić do przytuliska. Nie wiem co robić. Czuję się bezradna. Quote
majqa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Błagam, nie odbierz tego Nescco jako nietakt ale ośmielam się zapytać, czy nie znalazłoby się miejsce u Basi? Powrót, skąd przyszła, a już zaznała odrobiny wolności i miłości człowieka to dla niej wyrok. Ona się podda i skończy szybciej niż ustawa przewiduje. Cholera, co robić??? :-( Quote
Kamila_s Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 dalam sunke na profil n-k z prosba do ludzi,ktorzy mogliby ofiarowac jej domek tymczasowy...modle sie zeby ktos sie zglosil!!!!!!!:-( Quote
Kamila_s Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 szukamy ludzi z Lublinca lub okolic tak? Quote
majqa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Kamila_s napisał(a):szukamy ludzi z Lublinca lub okolic tak? Myślę, że w tak podbramkowej sytuacji to skądkolwiek, byle tylko sunia się załapała na dom i nie musiała wracać do przytuliska. Oczywiście im bliższy rejon tym lepiej. Quote
nescca Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Majga.... nie mogę podrzucić Baśce psa ,który nie ma szans na dom. Ona jest zapsiona po uszy..... po za tym ma wiele takich ...na dożycie. To nie jest rozwiązanie. Musimy poszukac jej czegoś tutaj.... po za tym to 500 km. Kawał drogi.... Dziś WIG mama przyniosła mi do pracy leki dla Satki. Odwiozłam je lekarzowi..... Suńka wyczesana... leżała na chłodnej podłodze na sali operacyjnej.... taka fajna...zupełnie inne oczy. Chce zyć...nabrała nadziei...Widać to na pierwszy rzut oka.Boże...i co ja mam robić? Zgodzili sie ja jeszcze trzymać do przyszłego tygodnia. Nie wiem co dalej. Quote
wiq Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 szukajmy gdziekolwiek! sati, zmień może tytuł, że niezykle pilnie szukamy DT... zrobić jej może allegro z prośbą o dom? jeszcze pudelce muszę zrobić ;) Quote
Kamila_s Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Dziewczyny,a moze pomyslec o hoteliku??? lub domku tymczasowym platnym??? ja odarzu delkaruje pomoc finansowa!!!! Mysle,ze udalo by sie zebrac pieniazki..co mysliecie?? Quote
wiq Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 jeżeli się znajdzie miejsce, znasz kogoś takiego - bardzo chętnie... Quote
Kamila_s Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 mysle,ze razem mozemy poszukac jakiegos hoteliku???? Wiem,ze nie jest latwo..ale jak razem poszukamy to moze znajdziemy...zobacz na link na moim poscie..Aron po wylewie...udalo sie zebrac nam pieniadze i znalezc hotel... nie odbierajcie mojej wypowiedzi jako przemadrzanie...ja po prostu chcialabym pomoc i rzucam pomysly,wiec blagam nie kwituj tego takim zdaniem:-( Nie sledzilam watku od poczatku..znalazlam dopiero wczoraj...ale przylaczam sie do Was! Moze powysylac zapytanie do hotelikow...??? Quote
wiq Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 nie kwituję, tylko pytam, czy znasz wolne miejsce - ja wczoraj dostałam odmowę w 2 hotelach, DT jest jak na lekarstwo - wakacje.. po prostu jest ciężki okres... Quote
Kamila_s Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 wiem,ze jest we Wrocku za 25zl na dobe.... popytam tez kolo Krakowa! Quote
nescca Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Kurczę.....25 zł doba. Jak temu podołać....Szukamy nadal..... Ja jeszcze nie mam znikąd odpowiedzi. Quote
Kamila_s Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Sluchaj 25 zl to jzu jakas opcja...szukajmy dalej hoteliku,a moze juz w tym czasie warto by bylo napisac,ze zbieramy na hotelik dla umireajacego owczarka????? Quote
wiq Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 25 to imo nieźle, wczoraj padły ceny 40/doba :lol: Quote
Kamila_s Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Dziewczyny,a moze by zbierac juz do skarpety dla niej??? bedzie w razie co na ten hotelik i na leki..... Jakbyscie zdecydowaly to prosze ustalcie konto i podajcie mi numer ja go porozssylam!!! Quote
Recommended Posts