Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

może wrzucę jakieś wieści o Sati ;)
widziałyśmy ją dzisiaj - pan dr śmieje się z niej, że musi nadzorować wszystko, co się dzieje w klinice - słowem, zaczęła się szarogęsić ;)
co do leczenia - czekamy nadal na wyniki hormonów

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie Pan doktor dwoi sie i troi. Pytałyśmy o kaske...o to jak sobie radzi finansowo....kazał nam sie nie martwić. Powiedział ,że jak mu środkow braknie to nas o tym zawiadomi. Fajnie co?...... ale chyba nie długo będziemy robiły jakiś bazarek czy cos w tym stylu.....

Posted

co z nowości - dziś telefonicznie (na podstawie wyników, żeby nie było wątpliwości;)) ustalono leczenie farmakologiczne.

jutro będzie druga narada z oglądnięciem psa. myślę, że zapadną już całkiem konkretne decyzje.

teraz pojawia się problem natury lokalowej - ja oferowałam tymczas do połowy sierpnia, jest połowa sierpnia - teraz już totalnie nie mam czasu, nawet na własne psy, które podrzuciłam już matce..

i co z Sati?

Posted

Błagam, nie odbierz tego Nescco jako nietakt ale ośmielam się zapytać, czy nie znalazłoby się miejsce u Basi? Powrót, skąd przyszła, a już zaznała odrobiny wolności i miłości człowieka to dla niej wyrok. Ona się podda i skończy szybciej niż ustawa przewiduje. Cholera, co robić??? :-(

Posted

Kamila_s napisał(a):
szukamy ludzi z Lublinca lub okolic tak?

Myślę, że w tak podbramkowej sytuacji to skądkolwiek, byle tylko sunia się załapała na dom i nie musiała wracać do przytuliska. Oczywiście im bliższy rejon tym lepiej.

Posted

Majga.... nie mogę podrzucić Baśce psa ,który nie ma szans na dom. Ona jest zapsiona po uszy..... po za tym ma wiele takich ...na dożycie. To nie jest rozwiązanie. Musimy poszukac jej czegoś tutaj.... po za tym to 500 km. Kawał drogi.... Dziś WIG mama przyniosła mi do pracy leki dla Satki. Odwiozłam je lekarzowi..... Suńka wyczesana... leżała na chłodnej podłodze na sali operacyjnej.... taka fajna...zupełnie inne oczy. Chce zyć...nabrała nadziei...Widać to na pierwszy rzut oka.Boże...i co ja mam robić? Zgodzili sie ja jeszcze trzymać do przyszłego tygodnia. Nie wiem co dalej.

Posted

szukajmy gdziekolwiek!

sati, zmień może tytuł, że niezykle pilnie szukamy DT...

zrobić jej może allegro z prośbą o dom?
jeszcze pudelce muszę zrobić ;)

Posted

mysle,ze razem mozemy poszukac jakiegos hoteliku????
Wiem,ze nie jest latwo..ale jak razem poszukamy to moze znajdziemy...zobacz na link na moim poscie..Aron po wylewie...udalo sie zebrac nam pieniadze i znalezc hotel...
nie odbierajcie mojej wypowiedzi jako przemadrzanie...ja po prostu chcialabym pomoc i rzucam pomysly,wiec blagam nie kwituj tego takim zdaniem:-(
Nie sledzilam watku od poczatku..znalazlam dopiero wczoraj...ale przylaczam sie do Was!
Moze powysylac zapytanie do hotelikow...???

Posted

nie kwituję, tylko pytam, czy znasz wolne miejsce - ja wczoraj dostałam odmowę w 2 hotelach, DT jest jak na lekarstwo - wakacje..

po prostu jest ciężki okres...

Posted

Dziewczyny,a moze by zbierac juz do skarpety dla niej???
bedzie w razie co na ten hotelik i na leki.....
Jakbyscie zdecydowaly to prosze ustalcie konto i podajcie mi numer ja go porozssylam!!!