Kamila_s Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 dzieki Renatce miala szanse by przezyc cos wspanialego i odeszla niesamotna....chociaz to jest pocieszajace............ Quote
Lionees Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Kamila_s']dzieki Renatce miala szanse by przezyc cos wspanialego i odeszla niesamotna....chociaz to jest pocieszajace............ Miała kurki i kózki za koleżanki i kota co z nią spał i jaskółeczki ją wiosną budziły i nad główką latały...a ilu miała narzeczonych psich:razz:,wszystkie psiaki kochała co były u mnie.W ogóle Sati była dziwnym psem-takim innym niż inne,takim,że aż brak mi słów żeby to określić:roll: Quote
anett Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Renata5 napisał(a):.... Sati była dziwnym psem-takim innym niż inne,takim,że aż brak mi słów żeby to określić:roll: Gosia zawsze mówiła, że Sati jest jak nie z tego świata........ Quote
Lionees Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 anett napisał(a):Gosia zawsze mówiła, że Sati jest jak nie z tego świata........ Dokładnie...Ona już za życie była Aniołem w psiej skórze.. Śpij Aniołku...:-( Quote
Kamila_s Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 spij nasza kochana Satuniu.... bedziesz zawsze w moim serduszku.................. Quote
gonia66 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 anett napisał(a): [FONT=Comic Sans MS]Biegaj Satinko wolna i szczęśliwa...[/FONT] Jezu.......ja dopiero sie dowiedziałam..przekopalam poł dogomanii...napisalam do moda..ale udalo mi sie znaleźć wątek..nie wiem jak to sie stało, ze nei mam w subskrypcji..zagladalam tu...nie pisalam ale bylam...to Sati mnie przyprowadzila na dogomanie po tym jak znalalalam Ja na Allegro i kupilam cegiełki...to bylo rok temu..a teraz...zobaczylam Sati na wątku psow za TM i o mało nie umarłam..siedze zryczana i zasmarkana....Malutka Nasza......nie wiedzialam...przepraszam....śpij Sloneczko...dobrze, ze chociaz ostatni rok miałaś suniu szczesliwy..tak mi przykro i smutno....mam nadzieje ze odnalazłaś już Moją Ciapulinke i Sarunie..i wszystkie nasze pożegnane pieski....bądź szczęśliwa i czekaj na nas...kiedyś sie spotkamy na pewno.....Satuniu.... ..... Quote
Lionees Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jutro miną 3 tygodnie:-(...niby tyle jest psiaków u mnie,a jednak jakoś pusto...nie mam już za kim latać z aparatem,bo Satka zawsze spindalała jak mnie zobaczyła,że chcę fotki strzelić... Quote
Kamila_s Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Satunia byla naj wyjatkowym psiulkiem... byla nasza partyzantka.... te swoje oczydla zagladaly w dusze i ktos kto raz ja zobaczyl musial juz po prostu zostac......... kochana nasza................... Quote
gonia66 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Nie mogę jeszcze uwierzyć...ciagle nie mogę.....:-(:-(:-(:-( Quote
Redpit Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='wiq']ciekawe, co powiedzą weci.. ja jestem niestety za jej uśpieniem...[/QUOTE] :crazyeye: :roll: - ciekawe, czy za eutanazją także ?? :-o NADZIEJA umiera ostatnia :cool3: 4U:Dog_run::candle: :-( Quote
malicja Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Satka byla jednym z 1 psow, na ktorych watek trafilam po zalozeniu konta na dogo. nigdy nie zapomne jej wzroku na zdjeciach z 1 strony:candle: :-( Quote
gonia66 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='malicja']Satka byla jednym z 1 psow, na ktorych watek trafilam po zalozeniu konta na dogo. nigdy nie zapomne jej wzroku na zdjeciach z 1 strony:candle: :-([/QUOTE] To dokladnie tak samo jak ja.....:-(:-(:-( Quote
Lionees Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Satinko rok temu pakowałaś walizki,żeby przyjechać do mnie...dzisiaj już Cię nie ma:-( Quote
Kamila_s Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 sciagnela wiele serc i dobrych dusz....bedzie zyla w naszych wspomnieniach i dzieki niej wlasnie zaczely dzialac na dogo nowe ciotki... BYLA JEDYNA W SWOIM RODZAJU..................................[******] Quote
Lionees Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Gdybyś żyła dzisiaj minąłby rok Twojego pobytu u nas...nie doczekałaś dzielna,kochana kobietko:-( Uratowałaś wiele istnień psich,bo tak jak Kamilka napisała,dzięki Tobie weszło tu wiele nowych osób na maxa zaangażowanych w pomoc psom... Dziękuję Quote
Kamila_s Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 na moim profilku na n-k Sati jest na zdjeciu glownym i zawsze tam bedzie.... kochana nasza..........................................pewnie smiga gdzies tam teraz po trawach i czaruje tymi swoimi oczyma inne aniolki........ Quote
Monica_20 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Satuniu, opiekuj się tam moja Klareczką. Odeszła miesiąc po Tobie :placz: Nie spodziewałam się tego, niby było wszystko dobrze aż tu nagle przestałaś jeść, zaczęłaś się przewracać... Diagnoza okrutna: Nerki nie pracują :-( Kroplówki, lekarstwa, wszystko na nic, nic nie pomagało, było coraz gorzej. Wymioty, biegunka, nie potrafiłam jej pomóc w inny sposób, tak bardzo cierpiała :placz: Podjęłam tą strasznie trudną decyzję. Odeszła tak jak Ty Sateńko. Tak bardzo kochana i idealna :placz: opiekuj się nią i powiedz jej że bardzo mi jej brakuje i że zawsze będę ją kochać. To jest takie trudne :placz: Quote
Kamila_s Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Monica...Twoja Klarcia jest juz z Satuchna i juz na pewno nie cierpi..... dalas jej wszystko i odeszla bo byla chora....wiem jak to boli,ale badz silna!!!!!!!! Quote
Lionees Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Już ponad 2 miesiące nie ma Satki...:-( Mam Jej ostatnie zdjęcia jak byłyśmy na kroplówkach:-( W samochodzie...spójrzcie na Jej oczy.Mimo,że była słabiutka,to oczka pozostały do końca błyszczące i bystre.I niezwykle mądre... Przed gabinetem wetki... Ciałko było już chudziutkie,ale Satka wciąż pełna zainteresowania światem i zapachami...:-( Spij Aniołku... Quote
nescca Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Satuniu....Ciebie już nie ma z nami......ale Twoje ciotki pamiętają.... spij aniołku. Dzięki Reniu za fotki. Quote
Kamila_s Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 pamietamy calymi sercami o Satunce...kochana,wspaniala,madra i wyjatkowa............. [*] Quote
Recommended Posts