wiq Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 no i git! :) dojedzie, zawsze coś się wymyśli ;) Quote
Lionees Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Jedziemy:multi: Zawiezie nas Elmira z dogo.Dziękuję Kochana:loveu: Quote
Lionees Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Mam pytanie.Kto robił allegro cegiełkowe Satce? Trzeba koniecznie pojechać z nowym,bo źle się dzieje w państwie duńskim:p.A tak na poważnie Satce potrzebne są pieniązki na karmę i na inne wydatki,bo te co ma zgromadzone na swoim koncie juz się kończą. Musimy troszku pożebrać dla dobra Satki;) Quote
Lu_Gosiak Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Renata5']Mam pytanie.Kto robił allegro cegiełkowe Satce? Trzeba koniecznie pojechać z nowym,bo źle się dzieje w państwie duńskim:p.A tak na poważnie Satce potrzebne są pieniązki na karmę i na inne wydatki,bo te co ma zgromadzone na swoim koncie juz się kończą. Musimy troszku pożebrać dla dobra Satki;)[/quote] ostatnie allegro cegiełkowe Sati robiła Kamilka super, ze bedzie wizyta u specjalisty i ze jest transport Renatko podaj prosze koszty do tej pory co sa jeszcze niezaplacone - wiem ze na pewno jedno opakowanie Kreonu -- 20zł, ale ile za rtg i inne wydatki do tej pory musimy wiedziec na czym stoimy Quote
Lionees Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Wet-56zł Rtg-40zł Usg-70zł(około) Transport-będę wiedziała niedługo Kreon 2x-40zł Plastry-20zł Koniecznie zróbcie to allegro,dam Satki zdjęcia z tymi odleżynami...kamień by sie wzruszył:-( Quote
Lu_Gosiak Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Renata5'] Koniecznie zróbcie to allegro,dam Satki zdjęcia z tymi odleżynami...kamień by sie wzruszył:-([/quote] to wstaw prosze na watek wezmie sie z watku do allegro Quote
Lionees Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']to wstaw prosze na watek wezmie sie z watku do allegro Uwaga-drastyczne:-(To był sam początek ,teraz wyglądają ciut lepiej W przeciągu niespełna miesiąca z fajnej suni zrobił sie wrak psa:-(:-( Quote
wiq Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 o matko, prawie tak chuda jak w schronie, i te odleżyny - niezły czad :( ciekawam, co wyjdzie na usg... Quote
Lionees Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='wiq']o matko, prawie tak chuda jak w schronie, i te odleżyny - niezły czad :( ciekawam, co wyjdzie na usg...[/quote] Mówiłam,że jest źle:shake::-( Quote
Lionees Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Podniosę wątek,może ktoś komu zbywa RC Digestive Low Fat go zobaczy i sprezentuje Satce?:roll: Quote
Lu_Gosiak Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 wyglada to koszmarnie i mam tylko nadzieje, ze nie boli.... Quote
anett Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']wyglada to koszmarnie i mam tylko nadzieje, ze nie boli....[/quote] :-(:-( niestety wygląda strasznie.. Gdyby to była niewydolność trzustki to po miesiącu brania tego kreonu powinna być już chyba jakaś poprawa? a tu wręcz przeciwnie:-( Quote
Lionees Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='anett']:-(:-( niestety wygląda strasznie.. Gdyby to była niewydolność trzustki to po miesiącu brania tego kreonu powinna być już chyba jakaś poprawa? a tu wręcz przeciwnie:-( Satka przytyła po miesiącu kreonu ponad 0,5kg.To dla niej bardzo,bardzo dużo. Elmira mi odpisała Reniu, policzyłam. Trasa, jaką będę musiała zrobić to 240km. Niestety mój samochód nie jest najbardziej ekonomiczny i wyjdzie jakieś 115 złotych. Od razu piszę, że jeżeli znajdziesz cos tańszego np. na gaz, to bierz. Quote
Lionees Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Podniosę,bo karma potrzebna,może ktoś ma na zbyciu? Quote
Lionees Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']wyglada to koszmarnie i mam tylko nadzieje, ze nie boli....[/quote] Jest na środkach p/bólowych,także nie boli Ją to i takie też sprawia wrażenie Quote
Kamila_s Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 jaka karma potrzebna??ile ona kosztuje?? Quote
Lionees Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Kamilko nazwę karmy masz w tytule,ale może być też inna dla psiaków chorych na trzustkę.Ta najlepsza to Royal Canin Digestive Low Fat. W Krakvecie kosztuje 220zł-12kg:roll: Kamilko allegro cegiełkowe potrzebne!:modla: Quote
Kamila_s Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 moge dac na Satke 100zl;) kto doda 120???:mad:;) Quote
Lionees Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Kamila_s napisał(a):moge dac na Satke 100zl;) kto doda 120???:mad:;) Super,dzięki:loveu: A allegro zrobisz,czy mamy uderzać do kogoś innego,bo to pilna sprawa... Quote
Kamila_s Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Renatko nie dam rady na dniach zrobic allegro:shake: do soboty nie ma mnie..dlatego wlasnie zaoferowalam stowke;) Quote
Lionees Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Kamila_s napisał(a):Renatko nie dam rady na dniach zrobic allegro:shake: do soboty nie ma mnie..dlatego wlasnie zaoferowalam stowke;) ok,dzięki Kochana:loveu: Ide po prośbie gdzie indziej,może ktos zrobi;) Jeżeli Satka ma tylko chorą trzustke to pewnie i leki jakieś będą potrzebne.Napisałam prosbe o allegro do Izabeli124,czekam na odpowiedź Quote
Lionees Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Allegro zrobi Isadora7:loveu: Dzięki Kochana:loveu: Quote
anett Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 dorzucę do karmy 50zł A na te rany jakbyś mogła Reniu kupić Ozonellę - to preparat na trudno gojące się rany, w tym odleżyny, ma poza tym działanie przeciwbakteryjne, grzybo- i wirusobójcze Quote
Recommended Posts