Lionees Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='majka50']Kochane suczydło.Szkoda ,że jej nie znam na żywo. Lu_Gosiaku jak objedziemy do Alberta to może pojedziemy do Renaty5 .Odwiedzimy Satkę i Antosia no i reszte ferajny. Ciekawe co Renia na to??????? Byłoby SUPER!!!:loveu: Fajnie jest poznawać ludzi "na żywo".Tyle nas łączy tu na dogo,że grzechem byłoby,gdybyście były w pobliżu i nie wstąpiły:loveu: Zapraszam Serdecznie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 majka50 napisał(a):Kochane suczydło.Szkoda ,że jej nie znam na żywo. Lu_Gosiaku jak objedziemy do Alberta to może pojedziemy do Renaty5 .Odwiedzimy Satkę i Antosia no i reszte ferajny. Ciekawe co Renia na to??????? byłby super ale to średnio po drodze, bo Renia mieszka od Radomska ok 200km :evil_lol::evil_lol: wprawa na cały dzień, pogadamy, zobaczymy co nam jeszcze wpadnie do głowy:diabloti: Quote
Kamila_s Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Witam drogie cioteczki i Satunke!!!:-))))))))) Gosiu wyslalam juz adresy od cegielek...od dzis juz na biezaca sprawdzam poczte;) Cegielki nawet fajnie sie sprzedaly,a my z Gosia dopingowalysmy po nocach co????:evil_lol::evil_lol::eviltong: Witam nowe duszyczki na forum Sati!!!!:loveu::loveu: mam nadzieje,ze z nami zostana i beda kibicowac i pamietac o Sati;) Zdjecia partyzantki na wersalce sa bomba!!!wygodnisia jedna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 a tu znowu pustki....jak tam Satka:loveu:?? opala sie??:evil_lol: można liczyc na jakies nowe foteczki??:cool3::cool3: Quote
nescca Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Caluje Satuchnę......Renię..... Kamilko......dzieki. Pieniążki splywają. Sati znow zabezpieczona na jakiś czas. Dziekuję wszystkim z WIELKIMI SERCEM:Rose::Rose::Rose: Quote
Lu_Gosiak Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Kamila_s napisał(a): widze Gosiu,ze ostro tam prowadzisz forum na n-k pod Satuchna:evil_lol:;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: w dosłownym tego słowa znaczeniu:diabloti: dzieki bardzo za dodanie Mozarta;):loveu: Quote
Kamila_s Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Witaj kochana Satunko!:loveu: tak sie ciesze,ze Satka jest na jakis czas zabezpieczona;) widze Gosiu,ze ostro tamprowadzisz forum na n-k pod Satuchna:evil_lol:;) super!!! mam ndzieje,ze nowe osoby nie zapomna o Satce i zjawia sie tez nowe duszyczki do pomocy!!!:loveu::loveu: Quote
majka50 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ja o Satce też:loveu: pamiętam.Zrobię przelew jak wrócę do pracy.Gosiaku zapomniałaś o Albercie:mad: Quote
fona Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Zanim na dobre zaczelam ryczec, pobieglam na ostatnie strony watku. Dziekuje! Quote
Lu_Gosiak Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 fona napisał(a):Zanim na dobre zaczelam ryczec, pobieglam na ostatnie strony watku. Dziekuje! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Satka ma sie dobrze, zyje i jest chyba bardzo zadowolona:evil_lol: Reniu podrzucusz nowe foteczki:cool3::cool3: tak zeby inni zobaczyli jej piekna mordke:eviltong: Quote
majka50 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 No pewnie,że Satka ma się dobrze. U Reni nie może jej być źle:lol: Quote
Lu_Gosiak Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Reniu gdzie Ty sie podziwasz?? Nie widać Cie ostatnio na dogo, mam nadzieje, ze wszystko ok;) Quote
majka50 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 No właśnie Renia gdzieś zniknęła:razz: Reniu pokaż się i powiedz nam jak tam Twoja ferajna??? Jak się ma Satka?????? Quote
Lu_Gosiak Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 majka50 napisał(a):No właśnie Renia gdzieś zniknęła:razz: Reniu pokaż się i powiedz nam jak tam Twoja ferajna??? Jak się ma Satka?????? Reniu czekamy tu na Ciebie i na wieści o Sati:cool3: Quote
Lionees Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Reniu czekamy tu na Ciebie i na wieści o Sati:cool3: Jesteśmy,żyjemy i mamy sie dobrze;) Lecę popykać Satce zdjęcia z nowym tymczasowiczem-Dżerusiem.Dżery jest u mnie niecały tydzień i przyjechał do mnie z...Sochaczewa,czyli mój ziomek:evil_lol: Quote
Lionees Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Taa daaam:cool3: Satka z Dżerym;) I z Piłkarzem;) Dzery w tle I tu z Dżerym Łąki od groma i ciut ciut,a oni gęsiego obok siatki chodzą,jakby miejsca nie było:p Quote
Lu_Gosiak Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 piekne - ............po prostu szok!!!!!!!!!!!! Satka latająca wolno z kolegami, Reniu warto było poczekac na takie piekne zdjecia, jak ona fajnie sobie siedzi, taka wyluzowana:loveu::loveu: chodzą przy płocie bo przeciez musza sprawdzic czy aby cos lepszego za siatka nie ma :evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 oj masz Gosia rację, warto było czekać na tak widok:loveu: Quote
nescca Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Reniu...... codowne fotki. Mam wrażenie ,że Satka przytyla. Ma w koncu takie ladne oczy (nie lzawiace) Dokonaliscie cudu. Wiem ,że nie moglysmy lepiej trafic. Satucha jest w swoim raju tu na ziemi. Dzieki Reniusiu....pozdro dla rodzinki. Quote
Lu_Gosiak Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 buziaki dla pieknej Satki:loveu::loveu: nie moge sie napatrzyc jak sobie siedzi wyluzowana:evil_lol::evil_lol: Quote
dragonlady Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Super fotki :lol: Co tam u Sati slychac? Cos tu cicho ostatnio... Pozdrawiam :lol: Quote
majka50 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Jesteśmy,jesteśmy tylko siedzimy cicho w krzakach i patrzymy czy Satka zauważy ,że jej koło nosa chodzi rosołek i kurze udko:diabloti: Quote
Recommended Posts