Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majka50']Kochane suczydło.Szkoda ,że jej nie znam na żywo. Lu_Gosiaku jak objedziemy do Alberta to może pojedziemy do Renaty5 .Odwiedzimy Satkę i Antosia no i reszte ferajny. Ciekawe co Renia na to???????
Byłoby SUPER!!!:loveu:
Fajnie jest poznawać ludzi "na żywo".Tyle nas łączy tu na dogo,że grzechem byłoby,gdybyście były w pobliżu i nie wstąpiły:loveu:
Zapraszam Serdecznie:loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

majka50 napisał(a):
Kochane suczydło.Szkoda ,że jej nie znam na żywo. Lu_Gosiaku jak objedziemy do Alberta to może pojedziemy do Renaty5 .Odwiedzimy Satkę i Antosia no i reszte ferajny. Ciekawe co Renia na to???????

byłby super ale to średnio po drodze, bo Renia mieszka od Radomska ok 200km :evil_lol::evil_lol: wprawa na cały dzień, pogadamy, zobaczymy co nam jeszcze wpadnie do głowy:diabloti:

Posted

Witam drogie cioteczki i Satunke!!!:-)))))))))
Gosiu wyslalam juz adresy od cegielek...od dzis juz na biezaca sprawdzam poczte;)
Cegielki nawet fajnie sie sprzedaly,a my z Gosia dopingowalysmy po nocach co????:evil_lol::evil_lol::eviltong:

Witam nowe duszyczki na forum Sati!!!!:loveu::loveu:
mam nadzieje,ze z nami zostana i beda kibicowac i pamietac o Sati;)

Zdjecia partyzantki na wersalce sa bomba!!!wygodnisia jedna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Caluje Satuchnę......Renię..... Kamilko......dzieki. Pieniążki splywają. Sati znow zabezpieczona na jakiś czas. Dziekuję wszystkim z WIELKIMI SERCEM:Rose::Rose::Rose:

Posted

Kamila_s napisał(a):

widze Gosiu,ze ostro tam prowadzisz forum na n-k pod Satuchna:evil_lol:;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: w dosłownym tego słowa znaczeniu:diabloti:

dzieki bardzo za dodanie Mozarta;):loveu:

Posted

Witaj kochana Satunko!:loveu:
tak sie ciesze,ze Satka jest na jakis czas zabezpieczona;)
widze Gosiu,ze ostro tamprowadzisz forum na n-k pod Satuchna:evil_lol:;)
super!!!
mam ndzieje,ze nowe osoby nie zapomna o Satce i zjawia sie tez nowe duszyczki do pomocy!!!:loveu::loveu:

Posted

fona napisał(a):
Zanim na dobre zaczelam ryczec, pobieglam na ostatnie strony watku.
Dziekuje!

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Satka ma sie dobrze, zyje i jest chyba bardzo zadowolona:evil_lol: Reniu podrzucusz nowe foteczki:cool3::cool3: tak zeby inni zobaczyli jej piekna mordke:eviltong:

Posted

majka50 napisał(a):
No właśnie Renia gdzieś zniknęła:razz: Reniu pokaż się i powiedz nam jak tam Twoja ferajna??? Jak się ma Satka??????

Reniu czekamy tu na Ciebie i na wieści o Sati:cool3:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Reniu czekamy tu na Ciebie i na wieści o Sati:cool3:

Jesteśmy,żyjemy i mamy sie dobrze;)
Lecę popykać Satce zdjęcia z nowym tymczasowiczem-Dżerusiem.Dżery jest u mnie niecały tydzień i przyjechał do mnie z...Sochaczewa,czyli mój ziomek:evil_lol:

Posted

Taa daaam:cool3:
Satka z Dżerym;)

I z Piłkarzem;)

Dzery w tle

I tu z Dżerym

Łąki od groma i ciut ciut,a oni gęsiego obok siatki chodzą,jakby miejsca nie było:p

Posted

piekne - ............po prostu szok!!!!!!!!!!!! Satka latająca wolno z kolegami, Reniu warto było poczekac na takie piekne zdjecia, jak ona fajnie sobie siedzi, taka wyluzowana:loveu::loveu:
chodzą przy płocie bo przeciez musza sprawdzic czy aby cos lepszego za siatka nie ma :evil_lol::evil_lol:

Posted

Reniu...... codowne fotki. Mam wrażenie ,że Satka przytyla. Ma w koncu takie ladne oczy (nie lzawiace) Dokonaliscie cudu. Wiem ,że nie moglysmy lepiej trafic. Satucha jest w swoim raju tu na ziemi. Dzieki Reniusiu....pozdro dla rodzinki.