Lionees Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Zajrzałam dzisiaj Satce do pyszczka....o mój świecie,ależ ona ma fatalne zęby,a raczej szczątki zębów:shake: ,kamień kilometrowy,normalnie szok:shake:.jak bedę miała aparat,to zrobie jej zdjęcie tego co ma w buzi:roll: Quote
Lu_Gosiak Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Renata5 napisał(a):Zajrzałam dzisiaj Satce do pyszczka....o mój świecie,ależ ona ma fatalne zęby,a raczej szczątki zębów:shake: ,kamień kilometrowy,normalnie szok:shake:.jak bedę miała aparat,to zrobie jej zdjęcie tego co ma w buzi:roll: wiem... dało sie odczuć jak jechałam z Nią w aucie - tragedia.... w Radomsku wyleczyli jej stan zapalny, ale te zeby to trzeba by usunąc a narkoza to za ryzykowna w jej wieku i ogolnie jej stanie Quote
Lionees Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Po zachowaniu i po stanie futerka to dałabym jej 10 lat albo mniej,ale po zębach to ze 300:shake: Quote
Lionees Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 majka50 napisał(a):No śliczna ta morda Satkowa. :loveu:A to ostatnie zdjęcie jest cud, miód i orzeszek.Kurde czy wszystkie psy mają problemy z kamieniem???????? Z doświadczenia wiem ,że i usuwanie na długo nie pomaga. Generalnie te schroniskowe psy to chyba wszystkie wcześniej czy później mają problemy z kamieniem,no bo przecież o co one mają sobie ścierać zęby,jak dostają głównie miękkie jedzenie... Quote
majka50 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 No śliczna ta morda Satkowa. :loveu:A to ostatnie zdjęcie jest cud, miód i orzeszek.Kurde czy wszystkie psy mają problemy z kamieniem???????? Z doświadczenia wiem ,że i usuwanie na długo nie pomaga. Quote
Lu_Gosiak Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 malicja napisał(a):mialam watek Sati w subskrybcji, ale mi skasowalo :cool1: teraz bede zagladala regularnie :lol: dzieki:multi: super ale dzis dzieki Kamili ruszyło z kopyta allegro:multi::multi: Quote
malicja Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 mialam watek Sati w subskrybcji, ale mi skasowalo :cool1: teraz bede zagladala regularnie :lol: Quote
geminni Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):dzieki:multi: super ale dzis dzieki Kamili ruszyło z kopyta allegro:multi::multi: Witam :) Przed chwilą zarejestrowałam się na forum, jest to pierwsze forum w jakim piszę jakikolwiek post, więc nie wiem czy dobrze to robię ;) Bardzo wzruszył mnie los cudownego pieska jakim jest Sati... Jestem jedną z osób które kupiły cegiełki na aukcji zorganizowanej dla Sati na "allegro". Wprawdzie mogłam kupić tylko 2 cegiełki ale mam nadzieję, że nawet taka pomoc jest przydatna... Piszę w sprawie numeru konta na które mam wpłacić pieniążki na Satinkę :multi:Nie jest on podany w aukcji, nie dostałam też odpowiedzi na e-maila w którym pytałam o numer... :-( Zależy mi na jak najszybszej wpłacie, ponieważ jutro rano muszę wyjechać na jakiś czas i nie będę miała możliwości dokonania przelewu :placz: Pozdrawiam serdecznie wszystkich WSPANIAŁYCH ludzi, którym los Sati nie jest obojętny :multi: Ps. Piszcie o Sati jak najwięcej, mam zamiar podglądać jej losy i w miarę możliwości pomagać, o ile będę miała taką możliwość ;) Quote
Ewa Gałązka Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Bardzo chcę pomóc SATI. Zakupiłam 4 cegiełki na Allegro, ale nie jest podane nr konta w aukcji Allegro. Proszę o podanie numeru konta w aukcji, bo nie mam jak wpłacić pieniążków. W Allegro jest taka rubryka na podanie nr konta. Szkoda mi bardzo tej psinki, sama mam 2 pieski ze schroniska i 2 koty. Wierzę, że znajdzie się dobry domek dla tej psinki.;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Ewa Gałązka']Bardzo chcę pomóc SATI. Zakupiłam 4 cegiełki na Allegro, ale nie jest podane nr konta w aukcji Allegro. Proszę o podanie numeru konta w aukcji, bo nie mam jak wpłacić pieniążków. W Allegro jest taka rubryka na podanie nr konta. Szkoda mi bardzo tej psinki, sama mam 2 pieski ze schroniska i 2 koty. Wierzę, że znajdzie się dobry domek dla tej psinki.;) witamy :multi::multi::multi: bardzo dziekujemy za pomoc, właśnie wyslałam maila z numerem konta obecnie Sati jest w domu tymczasowym płacimy 300zł/miesiac a Sati czuje sie tam jak w prawdziwym domu, w koncu odzyła psychicznie, ma inne psy do towarzystwa i w koncu ma wolność a nie jest zamknieta w klatce Quote
Lu_Gosiak Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 geminni napisał(a):Witam :) Przed chwilą zarejestrowałam się na forum, jest to pierwsze forum w jakim piszę jakikolwiek post, więc nie wiem czy dobrze to robię ;) Bardzo wzruszył mnie los cudownego pieska jakim jest Sati... Jestem jedną z osób które kupiły cegiełki na aukcji zorganizowanej dla Sati na "allegro". Wprawdzie mogłam kupić tylko 2 cegiełki ale mam nadzieję, że nawet taka pomoc jest przydatna... Piszę w sprawie numeru konta na które mam wpłacić pieniążki na Satinkę :multi:Nie jest on podany w aukcji, nie dostałam też odpowiedzi na e-maila w którym pytałam o numer... :-( Zależy mi na jak najszybszej wpłacie, ponieważ jutro rano muszę wyjechać na jakiś czas i nie będę miała możliwości dokonania przelewu :placz: Pozdrawiam serdecznie wszystkich WSPANIAŁYCH ludzi, którym los Sati nie jest obojętny :multi: Ps. Piszcie o Sati jak najwięcej, mam zamiar podglądać jej losy i w miarę możliwości pomagać, o ile będę miała taką możliwość ;) geminni dziekujemy bardzo, za pomoc:loveu::loveu: nr konta wysłałam na pw, pisać o Sati oczywiście bedziemy a najwiecej Renata5 - bo to u niej na tymczasie jest Sati, są tez na bierzaco zdjecia dodawane, także zapraszamy serdecznie do śledzenia jej losów Quote
Lu_Gosiak Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 super, że tyle nowych dobrych duszyczek u Sati:multi::multi: to teraz czekamy na nowe fotki nowym aparatem:evil_lol: widziałam u Antosia :loveu:- piekne zdjecia Renatko Quote
Lu_Gosiak Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 irysek napisał(a):jak sunia stoi finansowo? dzieki allegro cegiełkowemu obecnie mamy na jakies 2 miesiace:multi: Quote
geminni Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):dzieki allegro cegiełkowemu obecnie mamy na jakies 2 miesiace:multi: Witam ponownie:) Piszę jeszcze raz w sprawie numeru konta. Numer konta otrzymałam (dziękuje bardzo :multi: ) ale... z tego co wiem (mój znajomy także kupił cegiełki na Sati - numer konta przekazałam mu ja), osoby chętne do pomocy Sati tego numeru nie otrzymały :( Widziałam na allegro, że całkiem sporo osób jest chętnych do pomocy... Szkoda by było zmarnować tyle cegiełek...:shake: Apeluję o "pogonienie" osoby odpowiedzialnej za aukcję na rzecz pomocy Sati o rozesłanie numeru konta do wszystkich "cegiełkowiczów" na allegro.. Nie każdy przecież zwróci się z tą sprawą na forum ;) Pozdrawiam serdecznie :loveu:;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 tak sie fatalnie złożyło, że osoba która wystawiła aukcje jest chora i nie jest w stanie narazie sie tym zając....ja dzis powysyłałam maile do osob ktre wpłaciły, ale pare adresów mi odrzucilo niewiem czemu, mam nadzieje, że Kamilka szybko wydrozwieje i to sprawdzi geminni wielkie dzieki za pomoc:multi::multi: i sory, za opóźnienie masz racje szkoda by zaprzepaścic tyle ofert pomocy!! Quote
Lionees Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Zaraz powstawiam nowe zdjęcia Satki;).Zrobiłam dużo,ale po przebraniu zostało maleńko i tez jakość nie jest jakaś rewelka:shake:.Jutro jeszcze popstrykamy,a co!:razz: A tu w domku letniskowym;) Satka musiała chyba być kiedyś daaawno temu domowym psiakiem,bo jak pierwszy raz zobaczyła wersalkę,to aby myk i już wskoczyła:razz: Quote
Lu_Gosiak Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 ale super zdjecia :multi::multi: Satka na wersalce:-o:-o no rewelacja!!! dzieki Renatko:loveu: edit: nie moge sie napatrzec jak sobie lezy - chyba rzeczywiście wie do czego to słuzy:evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 hehe, babcia w koncu na wlasciwym miejscu:evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Satka ma w koncu spokojna przystań to moze tu ktos pomoze?? psiak ma szanse na hotelik ale potrzebujemy stałych deklaracji pomóżcie ostatnio został pogryziony i tyle juz przeszedł:-( POGRYZIONY PŁOTEK pilnie potrzebne deklaracje na hotel. Pomóżcie Quote
anett Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 SUPER zdjęcia:lol: Cudownie ogląda się Satinkę w takiej formie:loveu: Quote
majka50 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Kochane suczydło.Szkoda ,że jej nie znam na żywo. Lu_Gosiaku jak objedziemy do Alberta to może pojedziemy do Renaty5 .Odwiedzimy Satkę i Antosia no i reszte ferajny. Ciekawe co Renia na to??????? Quote
Recommended Posts