Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wspaniałe zdjęcia:) Dawno tu nie zaglądałam a tu takie miłe wieści. Satunia wyglada super widać, że ma dobrą opiekę.Cieszę się że jej się udało.Pozdrawiam serdecznie i całuje w pysiala :loveu:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']witaj Aniu:loveu::loveu: dzieki za odwiedzinki naszej starowinki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Reniu co tam u Satki wszystko ok???
Ok,ok....jutro wstawię zdjęcia z nowym tymczasowiczem-Zorro,który przyjechał 13marca,bo Fela poszła do domku stałego:placz:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
wiem, wiem wszystko;);) widzialam zdjecia Zorro ale miałam Cie pytać skad on jest?? z jakiego schronu?

Ze schroniska As w Jamrowiźnie koło Czestochowy...no i Perełka mi w kwietniu wybywa do Niemiec:placz:

Posted

trzeba zaktualizować pierwszy post.....bo obecnie Sati przebywa na płatnym dożytwonim tymczasie za 300zł miesiecznie;);)

ale każda pomoc mile widziana bo niestety pieniążki na Sati sie koncza.....

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
trzeba zaktualizować pierwszy post.....bo obecnie Sati przebywa na płatnym dożytwonim tymczasie za 300zł miesiecznie;);)

ale każda pomoc mile widziana bo niestety pieniążki na Sati sie koncza.....

To wspaniała wiadomość!!! :multi::multi::multi:

Posted

Kamila_s napisał(a):
Witajcie babeczki po sporej przerwie;)
Sciskam Renatke i nasza Satunie...
w tym tygodniu rusze z pomoca wirtualenj adopcji dla Satuni;);)

No to do roboty! :cool3:

Posted

Renia:loveu: dzieki za fotki:multi:

Satka wyglada boskoooooooooo:evil_lol::evil_lol: ale teraz juz wiosna idzie i pewnie za niedługo już zobaczymy Satke bez sukienki - nago:diabloti:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']no właśnie dawno tu Renatki nie było:mad:;):evil_lol::evil_lol:
Błagam o wybaczenie:modla:
Przez 5 dni nie chodził mi komputer,Zorruś miał kastrację no i mam nową sunię na imię ma Mini-1,5 kg,latek 14.Przyjechała do mnie 19 marca.Oto Satka z sunią:razz:

Zgadnijcie gdzie jest maleńka Mini?:cool3:

Satka jest taka nieładnie ubrana,bo przecież zatrzymać ją w miejscu to jest normalnie mistrzostwo świata.Ona jest ciągle w ruchu.Zrobić jej zdjęcie w jednym miejscu,to jest wyczyn nie lada.Dlatego ma takie wiszące szelki i przekrzywioną sukienkę,bo przecież trzebabyło ją cały czas zawracać z biegu no i nie było czasu,żeby jej ubranko poprawić,bo ledwo zdążyłam cyknąć fotkę,to jej już nie było w danym miejscu:evil_lol:.Ma dziewczyna motorek w dupce,oj ma:cool3:
Tutaj Satka zaraz bedzie zasikiwać po swojemu sikulindy maleńkiej...no bo Satki musi być na wierzchu:p

Pozdrowienia dla Wszystkich cioteczek od Satki:loveu: