Lu_Gosiak Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 no jasne, że stara to juz nikt Cie nie odwiedza Sati:mad::mad: halo gdzie wszyscy z tego watku sie podziali???:eviltong::eviltong: Quote
ania_s Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Wspaniałe zdjęcia:) Dawno tu nie zaglądałam a tu takie miłe wieści. Satunia wyglada super widać, że ma dobrą opiekę.Cieszę się że jej się udało.Pozdrawiam serdecznie i całuje w pysiala :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 witaj Aniu:loveu::loveu: dzieki za odwiedzinki naszej starowinki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Reniu co tam u Satki wszystko ok??? Quote
Lionees Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']witaj Aniu:loveu::loveu: dzieki za odwiedzinki naszej starowinki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Reniu co tam u Satki wszystko ok??? Ok,ok....jutro wstawię zdjęcia z nowym tymczasowiczem-Zorro,który przyjechał 13marca,bo Fela poszła do domku stałego:placz: Quote
Lu_Gosiak Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 wiem, wiem wszystko;);) widzialam zdjecia Zorro ale miałam Cie pytać skad on jest?? z jakiego schronu? Quote
Lionees Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):wiem, wiem wszystko;);) widzialam zdjecia Zorro ale miałam Cie pytać skad on jest?? z jakiego schronu? Ze schroniska As w Jamrowiźnie koło Czestochowy...no i Perełka mi w kwietniu wybywa do Niemiec:placz: Quote
Lu_Gosiak Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Widziałam właśnie też, a Tośke sobie zostaw ona taka kochana:evil_lol::evil_lol: no właśnie koło czestochowy czyli koło nas, niewiedziałam gdzie tego psa wsadzic:) Quote
nescca Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Pozdrawiam Reniu.....ucaluj w nochala Satunię :) Quote
wiq Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 tak ni z gruszki ni z pietruszki podniosę sobie wątek:diabloti: Quote
wiq Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 to sobie podniosę wątek dla odmiany z rana:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Czy jest jakaś szansa renegocjacji umowy z hotelikiem na zmniejszenie opłaty miesięcznej? 600zł to bardzo dużo :( Quote
Lu_Gosiak Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 trzeba zaktualizować pierwszy post.....bo obecnie Sati przebywa na płatnym dożytwonim tymczasie za 300zł miesiecznie;);) ale każda pomoc mile widziana bo niestety pieniążki na Sati sie koncza..... Quote
Gosiapk Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):trzeba zaktualizować pierwszy post.....bo obecnie Sati przebywa na płatnym dożytwonim tymczasie za 300zł miesiecznie;);) ale każda pomoc mile widziana bo niestety pieniążki na Sati sie koncza..... To wspaniała wiadomość!!! :multi::multi::multi: Quote
Lu_Gosiak Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 nooo jak miło w końcu się tu ruch lekki u Satki zrobił bo juz mi było nudno samej na watku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kamila_s Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Witajcie babeczki po sporej przerwie;) Sciskam Renatke i nasza Satunie... w tym tygodniu rusze z pomoca wirtualenj adopcji dla Satuni;);) Quote
Gosiapk Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Kamila_s napisał(a):Witajcie babeczki po sporej przerwie;) Sciskam Renatke i nasza Satunie... w tym tygodniu rusze z pomoca wirtualenj adopcji dla Satuni;);) No to do roboty! :cool3: Quote
wiq Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 a ja podniosę.. :eviltong: może jakieś zdjęcia wiosennej partyzantki? ;) Quote
Lu_Gosiak Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 no właśnie dawno tu Renatki nie było:mad:;):evil_lol::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Renia:loveu: dzieki za fotki:multi: Satka wyglada boskoooooooooo:evil_lol::evil_lol: ale teraz juz wiosna idzie i pewnie za niedługo już zobaczymy Satke bez sukienki - nago:diabloti: Quote
Lionees Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']no właśnie dawno tu Renatki nie było:mad:;):evil_lol::evil_lol: Błagam o wybaczenie:modla: Przez 5 dni nie chodził mi komputer,Zorruś miał kastrację no i mam nową sunię na imię ma Mini-1,5 kg,latek 14.Przyjechała do mnie 19 marca.Oto Satka z sunią:razz: Zgadnijcie gdzie jest maleńka Mini?:cool3: Satka jest taka nieładnie ubrana,bo przecież zatrzymać ją w miejscu to jest normalnie mistrzostwo świata.Ona jest ciągle w ruchu.Zrobić jej zdjęcie w jednym miejscu,to jest wyczyn nie lada.Dlatego ma takie wiszące szelki i przekrzywioną sukienkę,bo przecież trzebabyło ją cały czas zawracać z biegu no i nie było czasu,żeby jej ubranko poprawić,bo ledwo zdążyłam cyknąć fotkę,to jej już nie było w danym miejscu:evil_lol:.Ma dziewczyna motorek w dupce,oj ma:cool3: Tutaj Satka zaraz bedzie zasikiwać po swojemu sikulindy maleńkiej...no bo Satki musi być na wierzchu:p Pozdrowienia dla Wszystkich cioteczek od Satki:loveu: Quote
Gosiapk Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Cześć Satka, ale ci maliznę na koleżankę ciocia Renatka sprawiła. Oj nie pobawisz się z takim mikrusem :shake: :evil_lol: Quote
Recommended Posts