Lionees Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 A tu oczywiście musi zaznaczyć swoja obecność:p [IMG]http://img411.imageshack.us/img411/7295/zdjcie0771eb5.jpg[/IMG] Quote
Lionees Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Sati jest bardzo grzeczna,nawet posiedziałyśmy sobie dzisiaj na ławeczce [IMG]http://img129.imageshack.us/img129/9742/zdjcie0850px3.jpg[/IMG] [IMG]http://img291.imageshack.us/img291/9792/zdjcie0849ey6.jpg[/IMG] Quote
sati Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Renatko :loveu::loveu: ależ sie to miło oglada... a Sati juz ma inne te oczy a poza tym, to że daje sie tak głaskać to mówi mi wszytsko.......Dziekuje Ci :loveu::loveu: Quote
Lionees Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Ona nawet ogonkiem merda,jak mnie zobaczy,bo ja jej zawsze kiełbaskę przynoszę:p Bardzo lubi drapanie za uszkiem,tak fajnie wtedy łebek przechyla;) Quote
Kamila_s Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Renatko i ja dolaczam sie do podziekowan!!!!:loveu::loveu: kochana Satunka..w koncu ma sie dobrze:loveu::loveu: Quote
Margolka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Wyjdzie jeszcze dziewczyna na prostą i będzie z niej nówka-sztuka:evil_lol::diabloti: Quote
sati Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Co tam u naszej psinki słychać Renatko?? Dalej ma taka energie i ciaga Cie gdzie chce??:cool3::cool3: Quote
ania_s Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Na ostatnich zdjeciach Sati wyglada super. Jest taka odmieniona:lol: az miło popatrzeć. Quote
Kamila_s Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Dziewczyny,przepraszam za offa,ale sprawa jest na cito:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/pies-marznie-na-ulicy-wyrzucony-z-samochodu-pomozcie-ok-krakowa-124823/ Sati przepraszam za wpis spoza watku,ale czuje sie bezradna.....:shake: Quote
Lionees Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Sati jest grzeczna,już tak mnie nie ciąga,bo poznała wszystkie zapachy,oznaczyła teren swoimi i jest spokój.Cieczki nie ma(uff)więc bawi się z tym gówienkiem co jest na podwórku.Taka śmieszna to jest zabawa,bo on jej do kostek sięga:evil_lol:.Śpi na razie w ganku,bo mąż przychodzi do domu wieczorem i po ciemku nie ma jak zrobić budy,a ta co była po mojej suni jest za mała.A budę trzeba zrobić porządną ocieplaną styropianem,a nie taką na odczepnego.Zdjęcia wstawię jutro bo ma przyjść do mnie luka1(dogomanka,wolontariuszka z naszego schroniska)i porobić zdjęcia moim krężlowskim tymczasowiczkom,bo zaraz trzeba je zacząć ogłaszać.Ona ma cyfrówkę,więc zdjęcia będą piękne.Zrobimy też Satuni sesję:loveu: Quote
Kamila_s Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 a teraz my z Renatka sie scigamy na watkach:evil_lol::loveu: Renatko jak beda zdjecia tych Twoich tymczaoswiczow,pomoge robic ogloszenia;) Quote
xmartix Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 no w końcu 1 osoba wykupiła 2 cegiełki :multi: może się ruszy ta aukcja!!! kogo pytać czy wpłynęły pieniądze z aukcji cegiełkowej? Quote
sati Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Super, moze teraz poleci :lol: Nesci pytac to jej konto jest podane dzieki bardzo za aukcje;);) Quote
Kamila_s Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 xmartix napisał(a):no w końcu 1 osoba wykupiła 2 cegiełki :multi: może się ruszy ta aukcja!!! kogo pytać czy wpłynęły pieniądze z aukcji cegiełkowej? o cholera nie zauwazylam,ze sa cegielki dla Sati....:shake: dobrze..dzis wiec trzeba je troche naglosnic....wieczorem poszusuje po internecie zeby sprzedaz poszla lepiej:mad::diabloti: Quote
Lionees Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Jesteśmy już po sesji zdjęciowej:p.Satunia nie bardzo wiedziała co się dzieje,bo zobaczyła nowe osoby,błysk flesza,ale była bardzo grzeczna i zdjęcia na pewno wyjdą ładne.Miała robione tylko w ganku,bo na dworze zimno,padał deszcz,więc robiliśmy w pomieszczeniu.Jak tylko Michał mi prześle,to zaraz wstawię;) Quote
Margolka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 No, to czekamy na efekty działań fotografa:loveu: Quote
Lionees Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Margolka']No, to czekamy na efekty działań fotografa:loveu: A proszę:loveu: Quote
sati Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Ale super sie ma nasza Sati:loveu::loveu: Quote
anett Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Renatko kochana:loveu::loveu: wielkie dzięki za DOM i SERCE dla Satinki:loveu: Cudownie ogląda się te zdjęcia:loveu: xmartix usuń z opisu allegra;) [SIZE=3]NIE LICYTUJ - zadzwoń! - wyślij maila! Zastrzegamy sobie prawo do zakończenia aukcji przed czasem. Quote
Isadora7 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='anett']Renatko kochana:loveu::loveu: wielkie dzięki za DOM i SERCE dla Satinki:loveu: Cudownie ogląda się te zdjęcia:loveu: xmartix usuń z opisu allegra;) [SIZE=3]NIE LICYTUJ - zadzwoń! - wyślij maila! Zastrzegamy sobie prawo do zakończenia aukcji przed czasem. tylko że już nic nie zrobi bo już jest zakup zrobiony i technicznie niemożliwe. Quote
xmartix Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 a no właśnie! kurcze, szkoda, mam nadzieje ze mi nie wycofają Quote
Lionees Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Dziewczynki,Sati potrzebuje PILNIE kubraczka.Kupcie jej,uszyjcie,cokolwiek,bo jest jej zimno! W ganku jest ciepło,ale jak wychodzi na dwór(a często sika)to trzęsie się z zimna.A co będzie w zimę? Ona nie ma tłuszczyku i nie ma jej co grzać.Najlepszy byłby taki kubraczek pod spodem polar,a na wierzchu materiał skafandrowy nie przepuszczający wilgoci.Pomyślcie o tym bardzo intensywnie,bo za chwilę Satka nie będzie chciała wogóle wychodzić na dwór! Quote
Isadora7 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Może jej tu zamówić? http://www.dogomania.pl/forum/f99/zimowe-psie-kubraczki-szyte-na-miare-122825/ :p Quote
Recommended Posts