Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Sati jest bardzo grzeczna,nawet posiedziałyśmy sobie dzisiaj na ławeczce
[IMG]http://img129.imageshack.us/img129/9742/zdjcie0850px3.jpg[/IMG]

[IMG]http://img291.imageshack.us/img291/9792/zdjcie0849ey6.jpg[/IMG]

Posted

Renatko :loveu::loveu: ależ sie to miło oglada... a Sati juz ma inne te oczy a poza tym, to że daje sie tak głaskać to mówi mi wszytsko.......Dziekuje Ci :loveu::loveu:

Posted

Sati jest grzeczna,już tak mnie nie ciąga,bo poznała wszystkie zapachy,oznaczyła teren swoimi i jest spokój.Cieczki nie ma(uff)więc bawi się z tym gówienkiem co jest na podwórku.Taka śmieszna to jest zabawa,bo on jej do kostek sięga:evil_lol:.Śpi na razie w ganku,bo mąż przychodzi do domu wieczorem i po ciemku nie ma jak zrobić budy,a ta co była po mojej suni jest za mała.A budę trzeba zrobić porządną ocieplaną styropianem,a nie taką na odczepnego.Zdjęcia wstawię jutro bo ma przyjść do mnie luka1(dogomanka,wolontariuszka z naszego schroniska)i porobić zdjęcia moim krężlowskim tymczasowiczkom,bo zaraz trzeba je zacząć ogłaszać.Ona ma cyfrówkę,więc zdjęcia będą piękne.Zrobimy też Satuni sesję:loveu:

Posted

xmartix napisał(a):
no w końcu 1 osoba wykupiła 2 cegiełki :multi: może się ruszy ta aukcja!!!

kogo pytać czy wpłynęły pieniądze z aukcji cegiełkowej?

o cholera nie zauwazylam,ze sa cegielki dla Sati....:shake:

dobrze..dzis wiec trzeba je troche naglosnic....wieczorem poszusuje po internecie zeby sprzedaz poszla lepiej:mad::diabloti:

Posted

Jesteśmy już po sesji zdjęciowej:p.Satunia nie bardzo wiedziała co się dzieje,bo zobaczyła nowe osoby,błysk flesza,ale była bardzo grzeczna i zdjęcia na pewno wyjdą ładne.Miała robione tylko w ganku,bo na dworze zimno,padał deszcz,więc robiliśmy w pomieszczeniu.Jak tylko Michał mi prześle,to zaraz wstawię;)

Posted

Renatko kochana:loveu::loveu: wielkie dzięki za DOM i SERCE dla Satinki:loveu: Cudownie ogląda się te zdjęcia:loveu:

xmartix usuń z opisu allegra;)

[SIZE=3]NIE LICYTUJ - zadzwoń! - wyślij maila!

Zastrzegamy sobie prawo do zakończenia aukcji przed czasem.

Posted

[quote name='anett']Renatko kochana:loveu::loveu: wielkie dzięki za DOM i SERCE dla Satinki:loveu: Cudownie ogląda się te zdjęcia:loveu:

xmartix usuń z opisu allegra;)

[SIZE=3]NIE LICYTUJ - zadzwoń! - wyślij maila!

Zastrzegamy sobie prawo do zakończenia aukcji przed czasem.

tylko że już nic nie zrobi bo już jest zakup zrobiony i technicznie niemożliwe.

Posted

Dziewczynki,Sati potrzebuje PILNIE kubraczka.Kupcie jej,uszyjcie,cokolwiek,bo jest jej zimno! W ganku jest ciepło,ale jak wychodzi na dwór(a często sika)to trzęsie się z zimna.A co będzie w zimę? Ona nie ma tłuszczyku i nie ma jej co grzać.Najlepszy byłby taki kubraczek pod spodem polar,a na wierzchu materiał skafandrowy nie przepuszczający wilgoci.Pomyślcie o tym bardzo intensywnie,bo za chwilę Satka nie będzie chciała wogóle wychodzić na dwór!