Kamila_s Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 ohoho..ilu nowych ludzi ??!!!!!:multi::multi::multi:witajcie na watku SAti:loveu::loveu: ja juz odliczam dni,az Satuchna pojedzie do Renaty:loveu::loveu: Quote
ania_s Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Zgodnie z obietnicą pozdrawiam kochaną Sati i trzymam mocno:thumbs: Quote
Isadora7 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Sati skończylo sie cegiełkowe. Może teraz nieco przebuduję dam przerwe z dzien i puszcze najzwyklejsze adopcyjne? Quote
sati Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 no właśnie zastanawiam się....już w sumie ciesze sie, że Sati pojedzie do Renatki, tym bardziej, że bedzie mogła zostać tam do końca swoich dni...więc to tak jakby znalazła dom....potrzebne będą tylkko pieniążki, ale narazie mamy, poza tym narazie mam zadeklarowane 70zl/miesiac od różnych ludzi....i szukam dalej deklaracji więc Isadorko myśle,że jak do tej pory nikt sie nie zgłosil z tego allegro to już sie nie zgłosi bo wyswietlen miała mnóstwo....może zachowaj ta aukcje cegiełkowa za jakiś czas sie przyda napewno dzieki w imieniu Sati za piekne allegro i prosze na pw mnie podliczyc z kosztami aukcji;);) Quote
Isadora7 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 sati napisał(a):no właśnie zastanawiam się....już w sumie ciesze sie, że Sati pojedzie do Renatki, tym bardziej, że bedzie mogła zostać tam do końca swoich dni...więc to tak jakby znalazła dom....potrzebne będą tylkko pieniążki, ale narazie mamy, poza tym narazie mam zadeklarowane 70zl/miesiac od różnych ludzi....i szukam dalej deklaracji więc Isadorko myśle,że jak do tej pory nikt sie nie zgłosil z tego allegro to już sie nie zgłosi bo wyswietlen miała mnóstwo....może zachowaj ta aukcje cegiełkowa za jakiś czas sie przyda napewno dzieki w imieniu Sati za piekne allegro i prosze na pw mnie podliczyc z kosztami aukcji;);) Nie ma sprawy w każdej chwili jak będzie potrzeba zrobi sie cegiełke. Może zdjęc dziewczynie przybędzie, bo najlepiej sie sprawdzają aukcje z duża ilością zdjęc i jeszcze dodawanymi w czasie aukcji. Quote
sati Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 no zdjęć na pewno jej przybędzie Renatka o to zadba jestem przekonana;);) Quote
sati Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 piesku, za niedlugo pojedziesz w daleka droge :multi::multi::multi: Quote
Lionees Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Oby dobrze przetrzymała podróż bidulka:loveu: Quote
sati Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 na pewno już ją troche "powoziłam" wcześniej, więc autem jeździ bardzo fajnie Quote
Lionees Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Tak myślałam,skoro to jej 5-ty domek:shake:,ale dobrze,że ostatni;) Quote
sati Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 znaczy nie, bo to było liczone że najpierw ulica potem schron, potem lecznica potem tymczas na 1 noc i teraz hotelik........najważniejsze że w końcu trafi tam gdzie będzie miała jak powinna mieć całe życie :loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Bardzo się cieszę że dziewczynie się udało Quote
scarlet Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Isadora7 napisał(a):Bardzo się cieszę że dziewczynie się udało znalazł się domek dla Sati???????????????????? Quote
sati Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 prawie.....:evil_lol::evil_lol: Renatka bierze ja do siebie na płatny tymczas, ale z mozliwością zostania tam Sati do końca życia,.......więc teraz bedziemy tylko zbierać pieniążki i Sati bedzie mieć zapewnioną przyszlość Quote
Kamila_s Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Czesc Satuchna kochana:loveu: przychodze sie przywtac i uciekam do robienia ogloszen:evil_lol: Quote
ania_s Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Pozdrawiam kochaną Satunie!Jak to dobrze że psinka w końcu bedzie miała gdzie się podziać.Czekam na nowe wieści:)Do miłego:hand: Quote
Malita Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 cieszę się, że ten Aniołek w końcu może mieć spokój i cieszyć się życiem. :) Quote
Monica_20 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ale w tej budzie nie będzie na łańcuchu????? Quote
Kamila_s Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Dobry wieczor Satuniu:-) juz zaczniemy niedlugo odliczenia do wyjazdu;) jak sie czuje Satunia??? Quote
Isadora7 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Kamila_s napisał(a):Dobry wieczor Satuniu:-) juz zaczniemy niedlugo odliczenia do wyjazdu;) jak sie czuje Satunia??? Też wpadłam zapytać. Quote
Klaudus__ Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 No to powoluteńku można odliczać :loveu: Quote
nescca Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 W końcu Sati będzie miała stałe dłonie do miziania :) Bo ostanio .....było ich wiele.....ale ciągle sie zmieniały :) Quote
sati Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Kamila_s napisał(a):Dobry wieczor Satuniu:-) juz zaczniemy niedlugo odliczenia do wyjazdu;) jak sie czuje Satunia??? ja juz odliczam...... Sati ma sie jak miala czyli dobrze :lol::lol: dziekujemy wszystkim za odwiedziny, super że jesteście Quote
Recommended Posts