Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no właśnie zastanawiam się....już w sumie ciesze sie, że Sati pojedzie do Renatki, tym bardziej, że bedzie mogła zostać tam do końca swoich dni...więc to tak jakby znalazła dom....potrzebne będą tylkko pieniążki, ale narazie mamy, poza tym narazie mam zadeklarowane 70zl/miesiac od różnych ludzi....i szukam dalej deklaracji
więc Isadorko myśle,że jak do tej pory nikt sie nie zgłosil z tego allegro to już sie nie zgłosi bo wyswietlen miała mnóstwo....może zachowaj ta aukcje cegiełkowa za jakiś czas sie przyda napewno
dzieki w imieniu Sati za piekne allegro i prosze na pw mnie podliczyc z kosztami aukcji;);)

Posted

sati napisał(a):
no właśnie zastanawiam się....już w sumie ciesze sie, że Sati pojedzie do Renatki, tym bardziej, że bedzie mogła zostać tam do końca swoich dni...więc to tak jakby znalazła dom....potrzebne będą tylkko pieniążki, ale narazie mamy, poza tym narazie mam zadeklarowane 70zl/miesiac od różnych ludzi....i szukam dalej deklaracji
więc Isadorko myśle,że jak do tej pory nikt sie nie zgłosil z tego allegro to już sie nie zgłosi bo wyswietlen miała mnóstwo....może zachowaj ta aukcje cegiełkowa za jakiś czas sie przyda napewno
dzieki w imieniu Sati za piekne allegro i prosze na pw mnie podliczyc z kosztami aukcji;);)

Nie ma sprawy w każdej chwili jak będzie potrzeba zrobi sie cegiełke. Może zdjęc dziewczynie przybędzie, bo najlepiej sie sprawdzają aukcje z duża ilością zdjęc i jeszcze dodawanymi w czasie aukcji.

Posted

znaczy nie, bo to było liczone że najpierw ulica potem schron, potem lecznica potem tymczas na 1 noc i teraz hotelik........najważniejsze że w końcu trafi tam gdzie będzie miała jak powinna mieć całe życie :loveu::loveu:

Posted

prawie.....:evil_lol::evil_lol: Renatka bierze ja do siebie na płatny tymczas, ale z mozliwością zostania tam Sati do końca życia,.......więc teraz bedziemy tylko zbierać pieniążki i Sati bedzie mieć zapewnioną przyszlość

Posted

Kamila_s napisał(a):
Dobry wieczor Satuniu:-)
juz zaczniemy niedlugo odliczenia do wyjazdu;)
jak sie czuje Satunia???

ja juz odliczam......

Sati ma sie jak miala czyli dobrze :lol::lol:
dziekujemy wszystkim za odwiedziny, super że jesteście