sati Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 no banerki to podstawa na dogo, przy takiej masie psow potrzebujacych pomocy Quote
sati Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 pomocy!!!!!!!!!!http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122651 licza sie nawet najmniejsze deklaracje wpłat!!!!!! Quote
Kamila_s Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ania_s napisał(a):Sati nie spada ciągle pnie w górę :) Dzien dobry Sati i witaj nowa dobro duszyczko na watku najwspanialszego pieska pod sloncem!!!:loveu:;) Quote
Lionees Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Sati jeżeli to aktualne,to mogę przyjąć sunię na tymczas płatny od 2-3 listopada,ale musiałybyście zorganizować dowóz do mnie. Quote
Kamila_s Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 znowu jakies problemy z serwerem:angryy: dla mnie obcja tymczasu jest cudowna!!! Sati by miala taki wpol domek do momentu znalezienia swojego:loveu: Quote
sati Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Renata5 napisał(a):Sati jeżeli to aktualne,to mogę przyjąć sunię na tymczas płatny od 2-3 listopada,ale musiałybyście zorganizować dowóz do mnie. jezu ja chyba juz jestem nienormalna przeczytalam to Renatko jakies poł godziny temu i myslalam ze Ty mowisz o tym psie ze schronu co ma wyrok, a tu nagle Kamilka mnie oswieciła, że Ty mowisz o naszej Sati??????? tak tak tak:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: wiem ze u Ciebie oprócz budy miała by glaskanie i milość :lol::lol: i..........moze kozie mleko co??;) Quote
Kamila_s Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 sati napisał(a):jezu ja chyba juz jestem nienormalna przeczytalam to Renatko jakies poł godziny temu i myslalam ze Ty mowisz o tym psie ze schronu co ma wyrok, a tu nagle Kamilka mnie oswieciła, że Ty mowisz o naszej Sati??????? tak tak tak:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: wiem ze u Ciebie oprócz budy miała by glaskanie i milość :lol::lol: i..........moze kozie mleko co??;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha..... Ja juz zaczynam sie cieszyc:multi::multi: W sumie 2-3 listopad to juz tuz,tuz.....ale bedzie miala Satuchna nasza niespodzianke!!:loveu: Quote
sati Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Kamila_s napisał(a):znowu jakies problemy z serwerem:angryy: dla mnie obcja tymczasu jest cudowna!!! Sati by miala taki wpol domek do momentu znalezienia swojego:loveu: Kamilko dobrze że jeszcze Ty tu czuwasz bo ja juz chyba glupieje od tego wszystkiego ostatnio:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kamila_s Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ja tez jestem zamotana,wiec pilnujmy sie nawzajem:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: ide rozsylac troche cegowek na nasza bidulke:loveu: Quote
sati Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Kamila_s napisał(a): W sumie 2-3 listopad to juz tuz,tuz.....ale bedzie miala Satuchna nasza niespodzianke!!:loveu: mialalby prezent na zaduszki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kamila_s Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 sati napisał(a):mialalby prezent na zaduszki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha no to teraz dowalilas:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lionees Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 sati napisał(a): tak tak tak:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: wiem ze u Ciebie oprócz budy miała by glaskanie i milość :lol::lol: i..........moze kozie mleko co??;) Rąk do głaskania ci u nas dostatek,a jeżeli chciałaby pić kozie mleczko,to będzie je miała,chociaż nie wszystkim psom smakuje.Moje osobiste go nie chcą,a ARKOWE wylizują michę.Będzie też miała codziennie wrzucane do jedzonka "żywe" jajeczko od naszych kurek,bo to dobre na sierść jest i wiadomo-takie swojskie to zdrowe.Mam na podwórku takie gówienko maleńkie-pieska(ze 30 cm w kłębie),znajdkę,który za boga nie chce być w domu,więc z własnego wyboru śpi w budzie.Buda jest po naszej Diance(miała 15lat )-onkowatej suni,więc jest ogromniasta i jak wasza sunia będzie chciała,to Puszek z chęcią ją przyjmie do siebie,a jak nie będzie go chciała,to będzie miała własną budę. Quote
Kamila_s Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Renata ja moge tylko powiedziec,ze dla mnie bomba..Sati bedzie miala super...:multi: Quote
sati Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 no że bomba to ja już dawno wiedziałam tylko czekałam na decyzje Renatki :loveu::loveu::loveu: Quote
xmartix Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 gdzie jest spis ogłoszeń Sati? ja robiłam trochę ich i nadal są w sieci (zdjęcia zmienić teraz muszę),ale może ktoś jeszcze porobił jej ogłoszenia? Quote
sati Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 sati ma ogłoszenia na: http://katowice.gumtree.pl/c-ViewAd?...&wmid=79946021 [LEFT]http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100...a,161-192.html pozwól pokochać / Oferty :: ŚwiatPrzyrody.pl - zwierzęta przyroda fauna ssaki zdjęcia zwierząt filmy o zwierzętach dzikie zwierzęta [url=http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=32510]Kupi Quote
Bambino Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 sati napisał(a):jezu ja chyba juz jestem nienormalna przeczytalam to Renatko jakies poł godziny temu i myslalam ze Ty mowisz o tym psie ze schronu co ma wyrok, a tu nagle Kamilka mnie oswieciła, że Ty mowisz o naszej Sati??????? tak tak tak:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: wiem ze u Ciebie oprócz budy miała by glaskanie i milość :lol::lol: i..........moze kozie mleko co??;) Renatka a jakby co, to będziesz miała miejsce dla 2 psiaków- Sati i Czara?:evil_lol: Quote
Lionees Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Sati,tylko jak wy mi sunie przywieziecie?Daleko ona jest?Termin aktualny to 3 listopad,bo 2-to niedziela i jedziemy do mojej mamy. Quote
sati Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 jak to jak Renatko, normalnie samochodem;) ona teraz jest w Radomsku no troche jest kilometrow ale to nie jest problem Quote
sati Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 ale ja przypominam, że Sati jest niesterylizowana, jest za stara nie przeżyłaby Quote
Lionees Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Bambino napisał(a):Renatka a jakby co, to będziesz miała miejsce dla 2 psiaków- Sati i Czara?:evil_lol: Będę miała.Jedną budę mam,druga będzie gotowa na początek listopada,a jak będzie trzeba,to i trzecią dostawie.Ale to już absolutne maximum:roll: Quote
Bambino Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Renata5 napisał(a):Będę miała.Jedną budę mam,druga będzie gotowa na początek listopada,a jak będzie trzeba,to i trzecią dostawie.Ale to już absolutne maximum:roll: Dzięki za to Quote
Ropuchwielki Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 no to hop do góry pozdrawiam;):lol: Quote
Recommended Posts