Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Renata5 napisał(a):
Sati jeżeli to aktualne,to mogę przyjąć sunię na tymczas płatny od 2-3 listopada,ale musiałybyście zorganizować dowóz do mnie.

jezu ja chyba juz jestem nienormalna przeczytalam to Renatko jakies poł godziny temu i myslalam ze Ty mowisz o tym psie ze schronu co ma wyrok, a tu nagle Kamilka mnie oswieciła, że Ty mowisz o naszej Sati???????

tak tak tak:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: wiem ze u Ciebie oprócz budy miała by glaskanie i milość :lol::lol: i..........moze kozie mleko co??;)

Posted

sati napisał(a):
jezu ja chyba juz jestem nienormalna przeczytalam to Renatko jakies poł godziny temu i myslalam ze Ty mowisz o tym psie ze schronu co ma wyrok, a tu nagle Kamilka mnie oswieciła, że Ty mowisz o naszej Sati???????

tak tak tak:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: wiem ze u Ciebie oprócz budy miała by glaskanie i milość :lol::lol: i..........moze kozie mleko co??;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hahaha.....
Ja juz zaczynam sie cieszyc:multi::multi:
W sumie 2-3 listopad to juz tuz,tuz.....ale bedzie miala Satuchna nasza niespodzianke!!:loveu:

Posted

Kamila_s napisał(a):
znowu jakies problemy z serwerem:angryy:
dla mnie obcja tymczasu jest cudowna!!!
Sati by miala taki wpol domek do momentu znalezienia swojego:loveu:

Kamilko dobrze że jeszcze Ty tu czuwasz bo ja juz chyba glupieje od tego wszystkiego ostatnio:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kamila_s napisał(a):

W sumie 2-3 listopad to juz tuz,tuz.....ale bedzie miala Satuchna nasza niespodzianke!!:loveu:

mialalby prezent na zaduszki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

sati napisał(a):

Rąk do głaskania ci u nas dostatek,a jeżeli chciałaby pić kozie mleczko,to będzie je miała,chociaż nie wszystkim psom smakuje.Moje osobiste go nie chcą,a ARKOWE wylizują michę.Będzie też miała codziennie wrzucane do jedzonka "żywe" jajeczko od naszych kurek,bo to dobre na sierść jest i wiadomo-takie swojskie to zdrowe.Mam na podwórku takie gówienko maleńkie-pieska(ze 30 cm w kłębie),znajdkę,który za boga nie chce być w domu,więc z własnego wyboru śpi w budzie.Buda jest po naszej Diance(miała 15lat
  • )-onkowatej suni,więc jest ogromniasta i jak wasza sunia będzie chciała,to Puszek z chęcią ją przyjmie do siebie,a jak nie będzie go chciała,to będzie miała własną budę.

• Posted

sati napisał(a):

Renatka a jakby co, to będziesz miała miejsce dla 2 psiaków- Sati i Czara?:evil_lol:

Posted

Bambino napisał(a):
    Renatka a jakby co, to będziesz miała miejsce dla 2 psiaków- Sati i Czara?:evil_lol:

Będę miała.Jedną budę mam,druga będzie gotowa na początek listopada,a jak będzie trzeba,to i trzecią dostawie.Ale to już absolutne maximum:roll:

Posted

Renata5 napisał(a):
    Będę miała.Jedną budę mam,druga będzie gotowa na początek listopada,a jak będzie trzeba,to i trzecią dostawie.Ale to już absolutne maximum:roll:

Dzięki za to