Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

sati napisał(a):
(...) ostatnio obiecał poobserwowac Sati i....(...) obiecal zrobic jej usg i moze biopsje watroby (...)

Cytowany wpis był zrobiony 9.07. Dziś minie 8 dzionek. Czy jest już zaplanowane USG?

Posted

wczoraj wlasnie gadalam z wetem i pisalam ze super sie sprawuje w tym hoteliku... co to usg to wet stwierdził, ze jeszcze ja chce troche poobserwowac bo jak narazie to zmienia jej karme i chce zobaczyc czy za pomoca karmy nie na jej sie wyregulowac wszystkiego ponadto podaje jej witaminy i ogolnie super je apetyt ma ogromny, biega i zaczepia psy do zabawy:evil_lol:

Posted

sati napisał(a):
Nie ma za co juz wczoraj to pisalam ale nikt nie zauwazyl:shake::shake:

Info, jak Sati się czuje zauważyłam ale nie było tam słowa co dalej z planami badaniowymi, stąd dopytywałam.

Posted

jedno jest pewne to co jej dolega to nie nadczynność albo ma coś z wątrobą albo z trzustka, jezeli to watroba to mozne sie ona zregenerowac i mozna wyregulowac to karma i witaminami, a czy to jest trzustka mozna zrobic badanie z krwi - ale jeszcze wet chce pokombinowac z ta karma

Posted

I .....***## dzisiaj z allegro. Awaria. Ze dwie godziny wcale nie działało. A teraz podmieniłam psiaka na jednej aukcji, bo jakmniś poszedł do domu i wstawiłam Babulinke (szkoda wyróznionego allegro) i jak jestem na koncie wszystko OK podmienione, a potem okazuje sie że wała nie zmienione. Mieli sie w ogóle. Zalogowac sie można za 2-3 strzałem, szlag by trafił ide spać. I już mam jeden dzień do tyłu z aukcjami - wrrrrrr

Posted

Ot, taka sobie sugestyyyyjka. Może poprosić o pomoc w ogłaszaniu Sati poprzez zmianę tytułu?

Np. Sati, w typie ON. Pomocy w ogłaszaniu!

...lub dowolnie inaczej, nawiązując do tej prośby?
W 1 poście, by osoba/-y skłonna/-e pomóc nie szukały po wątku, dobrze by było umieścić tekst, ponadto...zrobić jeden post, góra dwa (stronę do niego też umieścić w 1 poście) ze zgrupowaniem fotek suni.

Posted

trochę ogłoszeń już ma, ale faktycznie, im więcej tym lepiej.
nawet jak sie mają dublować ;)

ok. 20 strony (21 i 22 chyba) są moje zdjęcia, szkoda tylko, że na nich taka smutna ;)

Posted

wspaniale że Satunia ma tak wspaniałą opiekę i tak zapobiegliwe cioteczki,za niedługo dorzucę jakiś grosik i mam jeszcze pytanie czy dotarło 50 zł od Ewy P(przelew był zrobiony 3.09.Satuniu uszka do gory.wyzdrowiej jak najszybciej i chop do domku

Posted

ewaK napisał(a):
wspaniale że Satunia ma tak wspaniałą opiekę i tak zapobiegliwe cioteczki,za niedługo dorzucę jakiś grosik i mam jeszcze pytanie czy dotarło 50 zł od Ewy P(przelew był zrobiony 3.09.Satuniu uszka do gory.wyzdrowiej jak najszybciej i chop do domku

Dziekujemy bardzo:loveu: kazdy grosz przedłuża jej pobyt w hoteliku, gdzie wspaniale sie czuje...

Tak dotarł, w pierwszym poście sa aktualizowane wpływy i wydatki, dziekujemy za pomoc:)