nescca Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Tekst jak zwykle piękny...... Dzięki Majga. Quote
sati Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Ale tu pusto dzis u Ciebie piesku.. Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 sati napisał(a):Ale tu pusto dzis u Ciebie piesku.. ...a nie, a nie! :loveu: Quote
sati Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Rozmawiałam z panem weterynarzem, który ostatnio obiecał poobserwowac Sati i....wg niego co zreszta potwierdziły wyniki badań sati wcale nie ma nadczynności tarczycy, po drugie osłuchowo z sercem jest ok, to jej wychudzenie moze byc spowodowane zmianami watroby - obiecal zrobic jej usg i moze biopsje watroby, gdyz ta chudosc i ciagle zalzawione oczy wskazywalyby na jakies zmany miaszu watrobowego - jezeli to sie potwierdzi bedzie dostawala preparaty na odbudowe watroby i srodki witaminowe. zdobrych super wiesci Sati podbiega!! do nich jak wchodza i prosi o glaskanie:lol::lol: aha i bardzo podobno zakolegowala sie z Tesla zmieniaja sie podobno legowiskami raz jedna lezy na legowisku drugiej a potem odwrotnie:) w zwiazku z nowym leczeniem prosimy dalej bardzo o wsparcie finansowe!! Quote
majqa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Odetchnęłam w związku z serduszkiem i tarczycą, to teraz 3mam kciuki za wątrobę. Przemiło się czyta fragment o Sati i Tesli. Kumpelki w niedoli. :loveu: Quote
sati Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 nie z psem tylko z diagnozami :mad::mad: Quote
basiapron Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 tu też potrzebna pomoc,brak mi komentarza,nie umiem pomieścic tego w całej sobie http://www.patyk.cad.pl/krezel Quote
wiq Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 poprosiłam niezawodną Dinkę o ogłoszenia dla Sati :) kto ma konta na portalach ogłoszeniowych, niech też będzie łaskaw wrzucić co nieco ;) Quote
sati Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 oby za sprawą tych ogłoszeń znalazł się ktos kto przygarnie tego psiaka na stare lata Quote
wiq Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 ogłoszenia dla Sati by Dinka :Rose: Sati: kokosy.pl pineska.pl gumtree.pl pajeczyna.pl kupiepsa.pl adopcje.org.pl ojej.pl Quote
sati Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 super!! dziekujemy:loveu::loveu: Quote
basiapron Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='wiq']ogłoszenia dla Sati by Dinka :Rose: Sati: kokosy.pl pineska.pl gumtree.pl pajeczyna.pl kupiepsa.pl adopcje.org.pl ojej.pl dajcie na www.gratyzchaty.pl tam też są psie ogłoszenia Quote
Kamila_s Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Witajcie i witaj Sati...wrocilam z wakacji i wracam do Was na watek...od jutra zabieram sie do pracy...z wakacji wrocilam ze szkieletorem kotka w klatce..jutro lece do weta bo mala jest w strasznym stanie...trzymajcie prosze kciuki...:oops: A co z tymi cegielkami?? czy ktos juz pisal do Isadory o te cegielki dla Sati?? Quote
majqa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Pisałam o tym na PW z Sati ale czy pisała, nie wiem. :shake: Kamiluś głowa do góry z kicią, mnie przybyła sunia z nowotworem i przepukliną (załadowanie żyjącą masą w mieszkaniu osiągnęło stan krytyczny :evil_lol:). Quote
Kamila_s Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 majqa ja latam caly czas ze scierka bo mala zyga non stop robalami...mam nadzieje,z to tylko to plus oczywiscie katar koci..zobacze jutro..a do jutra chodze jak na szpilkach.... jak wroce od weta zabiore sie za ogloszenia dla Sati... Quote
majqa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 O cholera...całym sercem jestem przy bidusi...:-( Quote
sati Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Tak tak pisałam do Isadory o te cegiełki, posłałam zdjęcia i obiecała, gdyż ma masę na głowie, zrobić w ten weekend, więc czekamy:) Quote
sati Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Ależ sie tu pusto u ciebie zrobiło...leć do góry Sati Quote
Kamila_s Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Sati dostalam maila,ze bedzie kolejna wplata dla psinki:-) Ja do czwartku wisze w klinice:-( Quote
sati Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Super:multi: ze bedzie wpłata wiem wiem Kamilko i trzymam kciuki Quote
sati Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 nasza Sati apetyt ma ogromny, czasem jak zje to dopomina sie o jeszcze nosem pokazuje co chce:) biega :crazyeye: i chce bawic sie z innymi psami :multi: Quote
Isadora7 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 A tak zajrzałam, będe starała sie jak najszybciej zrobić oczywiscie Quote
Recommended Posts