Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z panem weterynarzem, który ostatnio obiecał poobserwowac Sati i....wg niego co zreszta potwierdziły wyniki badań sati wcale nie ma nadczynności tarczycy, po drugie osłuchowo z sercem jest ok, to jej wychudzenie moze byc spowodowane zmianami watroby - obiecal zrobic jej usg i moze biopsje watroby, gdyz ta chudosc i ciagle zalzawione oczy wskazywalyby na jakies zmany miaszu watrobowego - jezeli to sie potwierdzi bedzie dostawala preparaty na odbudowe watroby i srodki witaminowe. zdobrych super wiesci Sati podbiega!! do nich jak wchodza i prosi o glaskanie:lol::lol:
aha i bardzo podobno zakolegowala sie z Tesla zmieniaja sie podobno legowiskami raz jedna lezy na legowisku drugiej a potem odwrotnie:)

w zwiazku z nowym leczeniem prosimy dalej bardzo o wsparcie finansowe!!

Posted

poprosiłam niezawodną Dinkę o ogłoszenia dla Sati :)

kto ma konta na portalach ogłoszeniowych, niech też będzie łaskaw wrzucić co nieco ;)

Posted

Witajcie i witaj Sati...wrocilam z wakacji i wracam do Was na watek...od jutra zabieram sie do pracy...z wakacji wrocilam ze szkieletorem kotka w klatce..jutro lece do weta bo mala jest w strasznym stanie...trzymajcie prosze kciuki...:oops:
A co z tymi cegielkami??
czy ktos juz pisal do Isadory o te cegielki dla Sati??

Posted

Pisałam o tym na PW z Sati ale czy pisała, nie wiem. :shake: Kamiluś głowa do góry z kicią, mnie przybyła sunia z nowotworem i przepukliną (załadowanie żyjącą masą w mieszkaniu osiągnęło stan krytyczny :evil_lol:).

Posted

majqa ja latam caly czas ze scierka bo mala zyga non stop robalami...mam nadzieje,z to tylko to plus oczywiscie katar koci..zobacze jutro..a do jutra chodze jak na szpilkach....

jak wroce od weta zabiore sie za ogloszenia dla Sati...

Posted

Tak tak pisałam do Isadory o te cegiełki, posłałam zdjęcia i obiecała, gdyż ma masę na głowie, zrobić w ten weekend, więc czekamy:)

Posted

nasza Sati apetyt ma ogromny, czasem jak zje to dopomina sie o jeszcze nosem pokazuje co chce:) biega :crazyeye: i chce bawic sie z innymi psami :multi: