Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja Was rozumiem drogie Baby ,że chciały byście zdjęcia....itp....ale zrozumcie mnie.....Wig sie uczy...jest wyjeta w ogóle z rzeczywistosci.... Sati na wczasach. A ja zostałam z chorym meżem z 2 dzieci z remontem ze schroniskiem i z pracą zawodową....do Suni z Lublińca mam ok 80 -100km. WYBACZCIE......nie pojadę bo po prostu nie mam jak. No chyba żebym sie teleportowała. Jedyne rozwiązanie jakie widze w tej sytuacji to....albo czekamy na Sati jak wroci z wczasów..... może jakos damy rade tam sie wyrwac.... albo poprosimy Pana doktora o wykonanie fotki...i przesłanie na malia...choc nie wiem czy wypada. A może ktoś będzie w odwiedzinach u Tesli i zechce pstryknąc Satke?...Może popytacie?..... ba ja na razie czasowa w ogóle nie jestem :(

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

nescca napisał(a):
(...) WYBACZCIE......nie pojadę bo po prostu nie mam jak. No chyba żebym sie teleportowała. Jedyne rozwiązanie jakie widze w tej sytuacji to....albo czekamy na Sati jak wroci z wczasów..... może jakos damy rade tam sie wyrwac.... albo poprosimy Pana doktora o wykonanie fotki...i przesłanie na malia...choc nie wiem czy wypada. A może ktoś będzie w odwiedzinach u Tesli i zechce pstryknąc Satke?...(...)

Nesiu, ja Boże broń nie naciskam. Zdaję sobie sprawę, że nie wiesz, na jakim świecie żyjesz. Spokojnie. Poczekamy. Pomysł z Teslą jest OK ale nie wiem, kto tam bywa. Zrobię wpis na jej wątku (chyba, że ktoś mnie tam już uprzedził).

Posted

Na wątku Tesli która jest razem z sati w Radomsku Doddy napisała ze w tygodniu będą w odwiedzinach u swoich psiaków i porobia im zdjęcia, myśle że można poprosic to Sati też cykną

Co do umieszczenia wpłacających w pierwszym poście mysle, że Nesca nabierząco i bardzo dokładnie to robi więc nie ma sensu tego powtarzanie, tym bardziej że są to wpłaty jednorazowe a nie stałe, więc może po prostu bede na koniec miesiąca podawać ile się uzbierało w danym miesiacu i ile wydało wtedy sytuacja bedzie jasna.

Posted

Kamila_s napisał(a):
czekam na odpowiedz...rozliczenia musza byc na pierwszym poscie;)

popieram- takie rzeczy umkná w srodku wátku- nie kazdy sledzi wátek i powinno byc jasno dla kazdego, kto wpada dopiero na wátek i chce wiedziec ile jest i ile wydano.

Posted

sati napisał(a):
Na wątku Tesli która jest razem z sati w Radomsku Doddy napisała ze w tygodniu będą w odwiedzinach u swoich psiaków i porobia im zdjęcia, myśle że można poprosic to Sati też cykną
(...).

Post, czy dwa przed wiadomym wpisem Doddy prosiłam o to (wątek Tesli).

Posted

Zrobimy te zmiany jak wróci nasza Sati ..... dam jej wszystkie dane darczyńców i wtedy zamiescimy je na 1 stronie wraz z wydatkami za ten miesiąc. Może być?

Posted

nescca napisał(a):
Podaje ostatnie wpłaty na Satkę:

M.P
ul.Na Skarpie
31-911
Kraków - 20 zł
---------------------------
M.B
ul Kobierzyńska
30-363 Kraków - 20zł

Dziekuje za nowe wplaty dla Sati:loveu::loveu:

Posted

jesli do soboty nie otrzymam tej jednej wpłaty to wam przeleje to co mam i odłoże na raz następny-zrobie jakiś dodatkowy bazareczek we wrześniu żeby było pare złotych wiecej.Bo ja teraz wyjeżdżam a chce mieć wszystko uregulowane.

Posted

wiq napisał(a):
w sobotę miały być jakieś wieści..

Jeśli nie będzie co jakiś czas dopływu informacji o suni to w sposób naturalny, jak szybko wątek się rozkręcił, tak i szybko padnie. Niestety samej Sati to nie pomoże. Czas pędzie nieubłaganie, chwila moment i skończą się pieniążki, a Sati, w pewnym sensie wróci do punktu wyjścia.
Jej sytuacja nie jest przecież rozwiązana, a to, co zostało zrobione to tylko doraźne poradzenie sobie z problemem.

Posted

ja sobie zdaję z tego sprawę, ale niestety obecnie jestem dość zajęta, i tak będzie już do przerwy świątecznej :evil_lol:

nescca miała dzwonić, spytam się jej

Posted

Nie było mnie ale wieści o Sati oczywiście mam na bieżąco, niestety nie miałam jak napisać.. już nadrabiam.. a więc u Sati wszystko dobrze ma już zakończone leczenie jamy ustnej i teraz je o wiele lepiej suchą karmę - kuracja kosztowała 60 zl...poza tym chodzi sobie cały czas wolno, razem z innymi pieskami dobrze się dogaduje...chyba już się przyzwyczaiła do tego miejsca i waścicieli bo zrobiła się bardziej kontaktowa pobiega do nich jak tylko otwierają furtkę.. czyli same dobre wieści