nescca Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Witam..... Oto dzisiejsze wpłaty.... I.R ul.Warszawska 15-062 Białystok - 200zł ---------------------------- D.E Zarszyn - 20 zł ---------------------------- M.M Grójec Wielki L-czówka 98-270 Złoczew - 30zł ---------------------------- Dziekujemy bardzo w imieniu baaardzo szczęśliwej Sati. Quote
butterflyek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: A jednak są jeszcze dobrzy ludzie na świecie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
nescca Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Sati nie chce zbyt duzo jesc...... mysle ze musi sie zaklimatyzować. Dużo chodzi....cieszy sie ogrodem i trawą... lubi towarzyszy.Jest spokojna...myśle ,że i szczęśliwa :) Quote
Moniskaa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Już się nie mogę doczekać na nowe zdjecia Sati:)) Quote
Mysia_ Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 nescca napisał(a):Sati nie chce zbyt duzo jesc...... mysle ze musi sie zaklimatyzować. Dużo chodzi....cieszy sie ogrodem i trawą... lubi towarzyszy.Jest spokojna...myśle ,że i szczęśliwa :) Kochana sunieczka, oby nabrała apetytu! :thumbs: Quote
Kamila_s Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ohhh ja tez nie moge sie doczekac na zdjecia Sati i jak macha ogonkiem.. Sle duzego Calusa w kierunku Radomska dla tego dzielnego pieska!!;) Quote
majqa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 nescca napisał(a):(...) Dużo chodzi....cieszy sie ogrodem i trawą... lubi towarzyszy.Jest spokojna...myśle ,że i szczęśliwa :) Drepcz, drepcz maleńka i przypominaj sobie do czego służą łapeńki!!! Dla stawów to zbawienie! Quote
nescca Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Właśnie dzwoniłam do Sati :) Apetyt już jej dopisuje.... adoruje ja pewnien labradorek ,cały dzień przebywają na ogrodzie więc...idylla :) Włączono jej też leczenie antybiotykowe stanu zapalnego jamy ustnej....zobaczymy jakie będa rezultaty.. Quote
Kamila_s Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 ..:evil_lol:no prosze..to ten hotelik to faktycznie raj... ciesze sie bardzo,ze Satunka czuje sie lepiej...!!:multi: Quote
majqa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Nikt do Ciebie Sateńko nie zawitał dzisiaj więc choć ja to uczynię. ;) Quote
Kamila_s Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Jak to nikt nie zajrzal???:diabloti: Ja tu od rana sama sobie kwitne jak kwiatuszek;) Czekam na wiesci o Sati i chcialam zapytac dziewczyn jak tam stoimy z finansami??na jaki czas nam na razie starczy??? Quote
majqa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Kamila_s napisał(a):(...) jak tam stoimy z finansami??na jaki czas nam na razie starczy??? To jest niezwykle ważne pytanie. Quote
wiq Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 z wczorajszej rozmowy mej z nescca wynika, że wystarczy na jakieś 2,5 miesiąca :multi: Quote
Kamila_s Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 mysle jednak,ze nie mozemy na tym spoczac i musimy dalej sie skupic na zbieraniu pieniazkow..zeby potem nie zosatc w sytuacji patowej..mysle,ze musimy tez pororbic wiecej ogloszen o Sati...ja dzis juz nie dam rady,ale jutro poszukam wiecj stronek do oglaszania... Quote
lunka27 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Witam witam. My tu codziennie zaglądamy, żeby poczytać nowinki o Sati ; ;) ;) ;) Na razie same dobre, i oby tak dalej!!:multi::multi::multi::multi::multi::eviltong::eviltong: Quote
nescca Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Hej dorgie baby..... nie policzyłam dokładnie ale na oko....na około 2,5 miecha mamy. Quote
Kamila_s Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Czy wplywaja jakies jeszcze pieniazki??? Sati,a moze umiescilabys ofiarodawcow na pierwszy watek??? w ten sposob osoby,ktore wplacily mialyby pewnosc,ze pieniazki doszly... a dla nas tez to by bylo ulatwieniem...miec oko ile tych pieniazkow dokaldnie jest i czy wplywaja nowe wplaty;) Quote
wiq Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 no właśnie też chciałam zaproponować, żeby wpłaty i rozliczenie miesięczne umieszczać w pierwszym poście Quote
basiapron Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 ja czekam na ostatnia wpłate z bazarku i przeleję jakieś 40 zł które się uzbierało. Quote
Kamila_s Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 basiapron napisał(a):ja czekam na ostatnia wpłate z bazarku i przeleję jakieś 40 zł które się uzbierało. Basiu jestes wileka dzialaczka:loveu: Dziekujemy!!!:multi::multi: Quote
nescca Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Dziś nie mam żadnych wpłat. Oczywiście poproszę Sati o umieszczenie danych ofiarodawców w pierwszym poscie.Z uwagi na ochrone danych osobowych bedą to takie dane jakie podawałam ja. Więc teraz musimy uzbroić sie w cierpliwośc i poczekać aż Sati wróci z wczasów i to zrobi...(koniec tygodnia) Quote
Kamila_s Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 jasne;) czekamy na Sati,a aporpo wpisywania wplat..mozna pisac nicki albo samo imie z pierwsza literka nazwiska..plus kwote... prosze Was dziewczyny byscie pilnowaly rozliczen...mam na mysli..po pierwsze wpisywanie reagularne wplat i wydatkow(hotelik) Jest to jasnoscia dla wplacajacyh i dla Nas ,ktorzy szukamy pomocy zeby miec wyobrazenie o aktualnej sytuacji i szukania dalej osob,ktore przylacza sie do Nas..ratujac Sati;) Czekamy wiec jak Sati wroci z urlopu...;) Quote
majqa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Jak na lekarstwo przydałyby się też nowe fotki suni. Do ogłoszeń byłoby fenomenalnie dać kontrast dawnej i obecnej Sati. Quote
Recommended Posts