sati Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Witamy :loveu::loveu::loveu: i serdecznie dziekujemy za jakąkolwiek pomoc dzieki Wam Sati może w końcu zacząć normalnie żyć na stare lata Quote
Kamila_s Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 marta-misiak napisał(a):witam Was wszystkich to mój pierwszy post, trafiłam tutaj dzięki Kamili S, która wspaniałomyślnie założyła profil na nasza-klasa, będę wpierać kochane pieski, dzięki za możliwość paypal :lol: będe sledzić losy biednej pieknej Sati, kótra jest pierwszym pieskiem któremu jakoś tam zaczełam pomagać :multi: trzymam za Was kciuki i dziękuję za to co robicie :multi::multi:witaj Marta!!!!:multi::multi: tak sie ciesze,ze zdceydowalas sie do nasz dolaczyc!!!!:multi::loveu::loveu: apropo profilu;)zalozylam go po akcji Krzyczki,kiedy nie moglam spac przez 2 noce myslac jak mozna pomoc tym biednym pieskom..dziewczyny nawet sobie nie wyobrazacie jak sie ciesze,ze przez to trafilyscie do Nas:multi::multi::multi: Quote
Kamila_s Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Dostalam kolejnego maila od Pani Irenki,ktora rowniez zdeklarowala wplate:multi::multi: Quote
Kamila_s Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Dostalam wiadomosc wlasnie teraz,ze Pani Irenka Z. wplacila 140zl na Satunie!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Pani Irenko dziekujemy!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::multi::multi: Quote
butterflyek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 :loveu::loveu::multi::multi::loveu::loveu: Jak to dobrze, że trochę zaczęło się ruszać :multi::multi: Też wczoraj wpłaciłam pieniążki od lunki27, więc może już chociaż na pierwszy miesiąc hoteliku będzie? :loveu: Quote
Julie Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Hej, ja też się dołączam i w najbliższym czasie prześle na Sati pieniądze :) Quote
Od-Nowa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 a jak z ogłoszeniami? przecież najbardziej potrzeba domu ;) Quote
xmartix Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 ma 6 ogłoszeń, wcześniej jest jakie ma ogłoszenia Quote
nescca Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 WITAM: Oto dzisiejsze wpłaty: M.L Bez adresu (100GBP) - 405zł -------------------------------------- K.M Ul.Powstańców L-skich 42-700 Lubliniec - 50zł ------------------------------------- S.E Ul.Dobra 05-804 Pruszków -50zł ------------------------------------- D.B ul.Grottgera 40-681 Katowice -30zł ------------------------------------- E.P ul.Zerwana 32-091 Michałowice -100zł ------------------------------------- I.Z 06-102 Ponikiew -140zł ------------------------------------- L.M ul.Wojsławicka 42-350 Koziegłowy - 10zł ------------------------------------- Dzięki..... nawet nie wiem co powiedzieć. Cieszę sie ,że nie jesteśmy z Sati same.....że mamy Was .....Każdy grosz to dla niej życie w zupełnie innym świecie....w świecie bez krat i ujadania braci niedoli.....w świecie takim na jaki zasługuje każdy pies. Quote
zachary Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Przelałam właśnie 200 zł na Sati. Na zdrówko, sunieczko. Quote
wiq Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 ludzie... czapki z głów :mdleje: :Rose: w imieniu Sati ;) Quote
majqa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Przepraszam za offa, jeśli znacie choć kogoś z sercem i do rzeczy w Poznaniu, kto mógłby dopomóc (sunia z mojego podpisu, 3ci baner) błagam. :-( DT na cito. Jutro operacja. Gotowa byłam wziąć ją do siebie ale musi być w Poznaniu pod opieką weta, który będzie operował. Jest w tym i drugie dno, że mieszkam w bloku bez windy i nie zniosłabym sama biedulki. Quote
Kamila_s Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ojejku ile wplat dla Sati:loveu::loveu::loveu: ja tez dolaczam sie do wielkiego DZIEKUJE!!!!!!:crazyeye::lilangel: Marta ,a od Ciebie wplata,az mnie zatkalo:roll: :Rose::Rose: Quote
marta-misiak Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Kamila_s napisał(a):ojejku ile wplat dla Sati:loveu::loveu::loveu: ja tez dolaczam sie do wielkiego DZIEKUJE!!!!!!:crazyeye::lilangel: Marta ,a od Ciebie wplata,az mnie zatkalo:roll: :Rose::Rose: cieszę się że Cię zatkało hehe, żeby funciki były droższe ehhh ale coraz tego mniej. oby piesek był szczęśliwszy w dobrych warunkach, odwiedzajcie ją często żeby się częściej uśmiechała:loveu: Quote
lunka27 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Moje też doszły:loveu::loveu::loveu: dla Satusi małej... jak to dobrze, że jest jeszcze tyle dobrych ludzi na tym świecie:multi:;):eviltong::eviltong::eviltong: żebyś psinko zdrowa była!!!!!!!! Quote
majqa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Wyobraźcie sobie teraz Sati w szacie z banknotów! ;) Jej! :multi: Quote
marta-misiak Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 majqa napisał(a):Wyobraźcie sobie teraz Sati w szacie z banknotów! ;) Jej! :multi: dla nas fajnie, ale bidulka nie ma pojęcia co to są pieniądze, że dzięki tym papierkom może być jej lepiej, oby prędko ktoś ją pokochał i dał jej szczęście do końca życia Quote
majqa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 marta-misiak napisał(a):(...) ale bidulka nie ma pojęcia co to są pieniądze, że dzięki tym papierkom może być jej lepiej, (...) Ważne, że my wiemy, bo te banknoty, w jej przypadku, = bezpieczeństwo, zdrowie, godność. Co do reszty, dołożymy starań, by zadbać. Quote
Kamila_s Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Marta, Lunka wielkie uklony dla Was i mam nadzieje,ze zaczniecie piekna"podroz"po dogomanii:multi::eviltong: Czekamy na wiadomosci od dziewczyn jak sie ma Sati...a ja Wam wszystkim sle duzo,duzo energii i sily do pomocy:lol:;) Quote
Kamila_s Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 marta-misiak napisał(a):cieszę się że Cię zatkało hehe, żeby funciki były droższe ehhh ale coraz tego mniej. oby piesek był szczęśliwszy w dobrych warunkach, odwiedzajcie ją często żeby się częściej uśmiechała:loveu: a tak mnie zatkalo,gdyz napisalas ..a tam pare groszy,a dzis rano zobaczylam,tak ze o malo z fotela nie spadlam:evil_lol::eviltong: Quote
emilia2280 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 marta-misiak napisał(a):cieszę się że Cię zatkało hehe, żeby funciki były droższe ehhh ale coraz tego mniej. oby piesek był szczęśliwszy w dobrych warunkach, odwiedzajcie ją często żeby się częściej uśmiechała:loveu: hehe, ja pamiétam jak swoje ciézko zarobione funty za 7zl sprzedawalam w Polsce. ehh, to byly czasy... Quote
Recommended Posts