Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy :loveu::loveu::loveu:

i serdecznie dziekujemy za jakąkolwiek pomoc dzieki Wam Sati może w końcu zacząć normalnie żyć na stare lata

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

marta-misiak napisał(a):
witam Was wszystkich
to mój pierwszy post, trafiłam tutaj dzięki Kamili S, która wspaniałomyślnie założyła profil na nasza-klasa, będę wpierać kochane pieski,
dzięki za możliwość paypal :lol:
będe sledzić losy biednej pieknej Sati, kótra jest pierwszym pieskiem któremu jakoś tam zaczełam pomagać :multi:
trzymam za Was kciuki i dziękuję za to co robicie

:multi::multi:witaj Marta!!!!:multi::multi:
tak sie ciesze,ze zdceydowalas sie do nasz dolaczyc!!!!:multi::loveu::loveu:

apropo profilu;)zalozylam go po akcji Krzyczki,kiedy nie moglam spac przez 2 noce myslac jak mozna pomoc tym biednym pieskom..dziewczyny nawet sobie nie wyobrazacie jak sie ciesze,ze przez to trafilyscie do Nas:multi::multi::multi:

Posted

Dostalam wiadomosc wlasnie teraz,ze Pani Irenka Z. wplacila 140zl na Satunie!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:

Pani Irenko dziekujemy!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::multi::multi:

Posted

:loveu::loveu::multi::multi::loveu::loveu:

Jak to dobrze, że trochę zaczęło się ruszać :multi::multi:

Też wczoraj wpłaciłam pieniążki od lunki27, więc może już chociaż na pierwszy miesiąc hoteliku będzie? :loveu:

Posted

WITAM: Oto dzisiejsze wpłaty:

M.L
Bez adresu (100GBP) - 405zł
--------------------------------------
K.M
Ul.Powstańców L-skich
42-700 Lubliniec - 50zł
-------------------------------------
S.E
Ul.Dobra
05-804 Pruszków -50zł
D.B
ul.Grottgera
40-681 Katowice -30zł
E.P
ul.Zerwana
32-091 Michałowice -100zł
I.Z
06-102 Ponikiew -140zł
L.M
ul.Wojsławicka
42-350 Koziegłowy - 10zł

Dzięki..... nawet nie wiem co powiedzieć. Cieszę sie ,że nie jesteśmy z Sati same.....że mamy Was .....Każdy grosz to dla niej życie w zupełnie innym świecie....w świecie bez krat i ujadania braci niedoli.....w świecie takim na jaki zasługuje każdy pies.

Posted

Przepraszam za offa, jeśli znacie choć kogoś z sercem i do rzeczy w Poznaniu, kto mógłby dopomóc (sunia z mojego podpisu, 3ci baner) błagam. :-( DT na cito. Jutro operacja. Gotowa byłam wziąć ją do siebie ale musi być w Poznaniu pod opieką weta, który będzie operował.
Jest w tym i drugie dno, że mieszkam w bloku bez windy i nie zniosłabym sama biedulki.

Posted

ojejku ile wplat dla Sati:loveu::loveu::loveu:
ja tez dolaczam sie do wielkiego DZIEKUJE!!!!!!:crazyeye::lilangel:

Marta ,a od Ciebie wplata,az mnie zatkalo:roll:
:Rose::Rose:

Posted

Kamila_s napisał(a):
ojejku ile wplat dla Sati:loveu::loveu::loveu:
ja tez dolaczam sie do wielkiego DZIEKUJE!!!!!!:crazyeye::lilangel:

Marta ,a od Ciebie wplata,az mnie zatkalo:roll:
:Rose::Rose:

cieszę się że Cię zatkało hehe, żeby funciki były droższe ehhh ale coraz tego mniej.
oby piesek był szczęśliwszy w dobrych warunkach, odwiedzajcie ją często żeby się częściej uśmiechała:loveu:

Posted

Moje też doszły:loveu::loveu::loveu: dla Satusi małej... jak to dobrze, że jest jeszcze tyle dobrych ludzi na tym świecie:multi:;):eviltong::eviltong::eviltong: żebyś psinko zdrowa była!!!!!!!!

Posted

majqa napisał(a):
Wyobraźcie sobie teraz Sati w szacie z banknotów! ;) Jej! :multi:

dla nas fajnie, ale bidulka nie ma pojęcia co to są pieniądze, że dzięki tym papierkom może być jej lepiej,
oby prędko ktoś ją pokochał i dał jej szczęście do końca życia

Posted

marta-misiak napisał(a):
(...) ale bidulka nie ma pojęcia co to są pieniądze, że dzięki tym papierkom może być jej lepiej,
(...)

Ważne, że my wiemy, bo te banknoty, w jej przypadku, = bezpieczeństwo, zdrowie, godność. Co do reszty, dołożymy starań, by zadbać.

Posted

Marta, Lunka wielkie uklony dla Was i mam nadzieje,ze zaczniecie piekna"podroz"po dogomanii:multi::eviltong:

Czekamy na wiadomosci od dziewczyn jak sie ma Sati...a ja Wam wszystkim sle duzo,duzo energii i sily do pomocy:lol:;)

Posted

marta-misiak napisał(a):
cieszę się że Cię zatkało hehe, żeby funciki były droższe ehhh ale coraz tego mniej.
oby piesek był szczęśliwszy w dobrych warunkach, odwiedzajcie ją często żeby się częściej uśmiechała:loveu:

a tak mnie zatkalo,gdyz napisalas ..a tam pare groszy,a dzis rano zobaczylam,tak ze o malo z fotela nie spadlam:evil_lol::eviltong:

Posted

marta-misiak napisał(a):

hehe, ja pamiétam jak swoje ciézko zarobione funty za 7zl sprzedawalam w Polsce. ehh, to byly czasy...