Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

sati napisał(a):
Nie tam nie ma adresu Nesci tylko adres banku!! (...)

To nie problem dodać dane, zwłaszcza, że są w 1 poście i zmodyfikować wpis o serduszku.

Posted

Dzwoniłam dziś to hoteliku..Sati chodzi sobie wolno razem z dwoma pieskami - labradorkiem i Teslą - po wyznaczonym terenie cały dzień a na noc są zamykane w boksach, ale i tak maja z nich wyjście na mniejszy wybieg... więc super.. czuje się chyba jeszcze trochę nieswojo bo podobno mało je..wiadomo musi się zaklimatyzować...pan doktor wdrożył leczenie jamy ustnej antybiotykami

Posted

[quote name='majqa']Zachary tu masz pełne dane Nescci, były też w 1 poście, na PW też Ci wysłałam:

nr. konta
Beata Żółkiewska
PKO.BP o/ Lubliniec
PKO BP S.A.
Adres banku:
42-700 Lubliniec, ul. Paderewskiego 9

Nr rach.
91 1020 1664 0000 3102 0045 0692

Proszę o dopisek ,, Na Sati"

Kod BIC (Swift): BPKOPLPW
IBAN:PL91102016640000310200450692

Tu jak i w pierwszym poście nie ma adresu Nescci tylko adres banku ale dzis juz chyba nie uzupełnie danych bo Nescca już chyba chrapie:lol: Jutro ja zmolestuje;)

Posted

sati napisał(a):
:evil_lol::evil_lol: Dobre

A może to allegro to od razu też cegiełki zrobić na ten hotel??

ale jak to mam ująć i za ile te cegiełki miały by być?? jak to się robi w ogóle,pomóżcie bo nie wiem jak to zrobić
a porobiłabym dalej ogłoszenia

Posted

Wpłaty z dziesiejszego dnia
--------------------------------
E.K
ul Siennicka
04-394 W-wa - 5zł
U.S
Al. Prym.Tysiąclecia
01-424 W-wa - 100 zł

Muszę Wam wyjaśnic jak mam zamiar rozliczać sie z Wami z pieniedzy.... bo już jestem o to zagadywana. A wiec... codziennie (jeśli będe akurat na miejscu) napisze kto ile wpłacił danego dnia. Jeśli chodzi o wydatki na Sati... będę je rozliczała na koniec każdego miesiąca...załączając skany faktur bądź rachunków. Na razie sa dwa rachunki...na 180 zł i na 220.... Skan na koniec miesiąca.Domyślacie sie pewnie ,że rachunkow nie będzie wiele...za to jeden pokaźny....z wetem umówiłam się ,że teraz zapłacimy hotel do końca miesiąca...następna wpłata na początku września. Jeśli ktoś ma zastrzeżenia....proszę pisać. nie chce niejasnych sytuacji....

Posted

sati napisał(a):
Tu jak i w pierwszym poście nie ma adresu Nescci tylko adres banku ale dzis juz chyba nie uzupełnie danych bo Nescca już chyba chrapie:lol: Jutro ja zmolestuje;)

Niezła "torba" ze mnie wyszła, że tego nie zauważyłam.:evil_lol: Usprawiedliwia mnie tylko fakt, że miałam kilka okienek pootwieranych, a na tapecie tekst, który robiłam. Mea culpa.

Posted

sati napisał(a):
Majga rozwaliłaś mnie tą torbą:evil_lol::evil_lol:

Nazywam rzeczy po imieniu.:evil_lol: Mało, że torba to jeszcze się z niej papierki bezmyślności wysypały.;)

Posted

Jeszcze raz:

Beata Żółkiewska
ul. Cebulskiego 6/26
42-700 Lubliniec

PKO.BP o/ Lubliniec
PKO BP S.A.
Adres banku:
42-700 Lubliniec, ul. Paderewskiego 9

Nr rach.
91 1020 1664 0000 3102 0045 0692

Kod BIC (Swift): BPKOPLPW
IBAN:PL91102016640000310200450692 _

PAYPAL: beata1066@interia.pl

Proszę o dopisek ,, Na Sati"

Posted

Teraz pisala do mnie Marta,ktora jako pierwsza wplacila na konto PAYPAL:loveu:

Wszystkich naszych ofiarodawcow zapraszam na forum i mam nadzieje,ze ktos do Nas nowy dolaczy;):multi::multi::loveu::loveu::multi::multi:

Posted

moniśka napisał(a):
wiem, ze to nie za wiele... ale też uzbierałam 30zł i dzisiaj zrobię przelew:) Niech ta biedulka ma...Pozdrawiam wszystkich:)

to bardzo duzo!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu:
dziekujemy moniska!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::multi::multi:

Posted

:) wiesz Kamilka, już się nie powinnam powtarzać... ale to dzięki twojemu profilowi:) i wogóle to co robicie... Jak tylko będe w stanie zawsze wam pomogę;) Pisałam ci to zresztą:) Miłego dnia:)

Posted

witam Was wszystkich
to mój pierwszy post, trafiłam tutaj dzięki Kamili S, która wspaniałomyślnie założyła profil na nasza-klasa, będę wpierać kochane pieski,
dzięki za możliwość paypal :lol:
będe sledzić losy biednej pieknej Sati, kótra jest pierwszym pieskiem któremu jakoś tam zaczełam pomagać :multi:
trzymam za Was kciuki i dziękuję za to co robicie

Posted

marta-misiak napisał(a):
witam Was wszystkich
(...) trzymam za Was kciuki i dziękuję za to co robicie

Witamy, witamy!!! I...to my dziękujemy za odwiedziny na forum i wątku Sateńki!:multi: