Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kamila_s napisał(a):
rozreklamujey Sati i mojego Aronka:-)
znajdziemy stalych sponsorow i domki!!!

Pewna pani, napisała mi e-mail, że chce finansowo wspomagać psiaki, zobaczymy co z tego wyjdzie, na razie dałam jej nr konta na hotelik dla Trisa, jeśli będzie chciała dalej pomagac dam jej nr konta sunieczki.;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Pewna pani, napisała mi e-mail, że chce finansowo wspomagać psiaki, zobaczymy co z tego wyjdzie, na razie dałam jej nr konta na hotelik dla Trisa, jeśli będzie chciała dalej pomagac dam jej nr konta sunieczki.;)

byloby cudownie..:multi:najpierw Sati,a potem mozesz tez Aronka;):loveu:

Posted

Podaje namiary... Wszelkie.... ponoc to wystarczy na przelewy z zagranicy

nr. konta
Beata Żółkiewska
PKO.BP o/ Lubliniec
PKO BP S.A.
Adres banku:

42-700 Lubliniec, ul. Paderewskiego 9

Nr rach.
91 1020 1664 0000 3102 0045 0692

Proszę o dopisek ,, Na Sati"

Kod BIC (Swift): BPKOPLPW
IBAN:PL91102016640000310200450692

Posted

nesca to wystarczy na przelew zza granicy...ale to nie jest konto paypal...:shake:
prosze wejdz w google i wpisz konto paypal...Ty tez mozesz sama zalozyc...
jeszcze raz tlumacze..majac konto paypal..wplaca sie zza ganicy bardzo szybko,wygodnie i pieniazki sa juz po 10minutach na koncie...przelewem tym normalnym trzeba czekac do 5 dni...poza tym przy koncie paypal ,nie trzeba wypeniac tych wszystkich pol co jest masakrujace,ale podaje sie tylko haslo i tyle...dlatego ponawiam jeszcze raz moja prosbe zebys stworzyla to konto...:shake:wierz mi,ze wplynie wiecej pieniazkow dla Sati,a chyba to jest teraz wazne przy kosztach za hotelik tak??

Posted

zapłaciłyśmy za poł miesiąca..... zbieramy na przyszlosc, bo za 2 tyg. muszę dosłac za miesiac z góry...ew. za dwa tyg i potem dosłać resztę. Nie wiemy jak długo Sati tam pozostanie.... a to jednak 20 zł za dobę wiec ... potrzeby są duże.

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Dobra, a leczenie?

Tabletki ma serce i nadczynność ok 20 zl na trzy tygodnie wiec spoko... ale ma mieć teraz wdrożone leczenie jamy ustnej:cool3: na 10 dni więc niewiadomo ile to bedzie

Posted

i co nesca udalo sie???:loveu:czyli na ten adres bedzie mozna wysylac paypal???

matrix,a mnie allegro Twoje bardzo sie podoba!!!!:loveu:
ona jest taka bidulka na tych zdjeciach:shake:

Posted

Usiłuję przelać na podane konto pieniądze i mój Kredyt Bank ciągle mi odmawia z uwagi na brak adresu odbiorcy.Nescco, zlituj się i podaj mi na pw.Bardzo chcę pomóc Sati.

Posted

Kamila_s napisał(a):
Sati..nie chce Ci zawracac gitary,ale to wazne dla mnie...
prosze zaloz konto paypal!!!ludzie zza granicy pytaja o takie konto gdyz przelew jest latwy i szybki!!
zalozenie takiego konta jest bezplatne!;)
konto sluzy do przelewow on-line...plisssssssssss;)

takie konto to miodzio. moglabym méza wtedy skubnác z karty!

Posted

[quote name='zachary']Usiłuję przelać na podane konto pieniądze i mój Kredyt Bank ciągle mi odmawia z uwagi na brak adresu odbiorcy.Nescco, zlituj się i podaj mi na pw.Bardzo chcę pomóc Sati.
Zachary tu masz pełne dane Nescci, były też w 1 poście, na PW też Ci wysłałam:

nr. konta
Beata Żółkiewska
PKO.BP o/ Lubliniec
PKO BP S.A.
Adres banku:
42-700 Lubliniec, ul. Paderewskiego 9

Nr rach.
91 1020 1664 0000 3102 0045 0692

Proszę o dopisek ,, Na Sati"

Kod BIC (Swift): BPKOPLPW
IBAN:PL91102016640000310200450692

Posted

Nie tam nie ma adresu Nesci tylko adres banku!! przypomne Jej dzis zeby podała adres.

W tym allegro Sati jednak bym zmieniła bo ona chyba nie bedzie mieć podawanych środków na serce do końca życia, na razie ma kuracje przepisana na 3 tygodnie, a potem wet zobaczy, wiec moze o tym narazie nie wspominać