majqa Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Sorry za offa ale to ważne, zerknijcie, dotyczy naszych PW !!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118786 Nie wiem nawet jak skomentować. :roll: Quote
wiq Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 http://owczarki.eu/forum/showthread.php?p=19149#post19149 Quote
Od-Nowa Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 czyli jedzie do tego hoteliku pod Częstochową? Quote
Od-Nowa Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 a czy w hoteliku będzie miała szanse na leczenie? może lepiej jednak tymczas we Wro a podkurowaną potem do hoteliku... licząc że już nie będzie potrzebny bo znajdzie dom Quote
majqa Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Jaki jest miesięczny koszt utrzymania w tym hoteliku? Przepraszam, jeśli gdzieś to było wpisane i przeoczyłam. Quote
wiq Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 nie wiem, dziweczyny, nie wiem co robić... 20 zł/doba nescce zostało jeszcze 120 zł, nie 80, więc mamy 120+100+40=260 zł Quote
Kamila_s Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ja moge wystawic jakies rzeczy na sprzedaz na allegro...mam duzo do sprzedania i na bank uzbieram dosc sporo kasy,ale na to potzreba jest czasu,gdyz aukcje sa wystawiane na kilka dni... Quote
lunka27 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 :placz:No to kicha:placz: Jeszcze nie wróciliśmy do domu, ale poproszę Butterflyeka żeby wieczorem przelała ode mnie dla Sati chociaż pięć dych:shake: zawsze to coś,może jakoś nazbieramy:-(:-(:-( Quote
nescca Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 malagos napisał(a):a jamniczka znalazła dom? Malagos....z jamniczka stała sie rzecz dziwna. Z czwartku na piątek sunia po prostu "wyparowała"... Pan K.G....ten który opiekuje sie psami podejrzewa ,że własciciel po nią zakradł sie w nocy i ją poprostu ukradł. Klatki byly pozamykane...żadnego podkopu....mówie Ci... jak za dotknieciem różdżki. Mamy tylko nadzieję ,że to właśnie taki scenariusz napisał los naszej jamniorce.... że właściciel nie chciał być pociągniety do odp. i poprostu ja zabrał. Quote
wiq Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 tymczas... no ale jak tymczas się przerazi taką śmiertką?.. i znów kolejne miejsce... jej pierwszy "dom" (o ile miała jeden), schronisko, lecznica, DT, teraz hotel... albo następny DT, później hotel... przecież ona tego wszystkoego nie wytrzyma :( Quote
Kamila_s Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 wig.....zadna osoba,ktora kocha zwierzeta,ale tak naprawde ,gdzy takiego tymczasu szukamy..nie przestraszy sie !!! Ja Ci mowie raz jeszcze...mamy na razie u mnie miesiac tymczasu..zawsze cos...moja mama kocha zwierzeta i nawet smiertke pokocha:eviltong: a moze ona lubi podrozowac???;) wygon ten Twoj pesymizm!!ja robie dzis allegro i zbieramy jak nawiecej pieniadzow!:eviltong: Quote
wiq Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 a mama nie mogłaby się tak zakochać na stałe?.. :P Quote
Kamila_s Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 :eviltong::eviltong: ejjjjjjjjjjjjjjjjj.....:diabloti: aa nagabywalam ja,ale ona nie chce juz pieska na stale....mialaysmy przez 14lat naszego kochanego,a potem walczylismy z rakiem przez 7 miesiecy...operacja,leczenie i wielki bol... ma kociaka:evil_lol: wczoraj ja naciagnelam na ten tymczas..no ale chociaz tyle;) Quote
sati Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Kurcze, niewiemy co robić... Do tego Wrocławia daleko ona się przyzwyczai a po miesiacu zaś ją trzeba będzie gdzieś zawieść...i znowu nie wiadomo gdzie .... a juz tak było dobrze:placz: Pilnie potrzebuje nr telefonu do Polarnej Legendy ma ktos????? Quote
Anashar Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 W jakim ona jest teraz stanie? U nas jest fajny hotelik (opieka lepsza niż można by sobie wymarzyć!) 450zł/miesiąc już z wyżywieniem. Możemy zbierać na nią pieniądze na konto OwP, tylko my nie jestesmy już w stanei pokryć kosztów za żadnego dodatkowego psa, bo sami mamy 3 pod opieką a pieniędzy praktycznie nic. Dlatego Wy musielibyście zadbać o to, aby nie popaść w długi i żeby było czym pokryć ten koszt. Ja mogę jeszcze wystawić cegiełki jeśli nie ma. Quote
sati Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Narazie ma przepisane leki, które musi przyjmować około 3 tygodnie na nadczynność tarczycy i serce....No ogólnie to napewno jest lepiej niż na początku leczenia w lecznicy przez 4 tygodnie przytyła prawie 2 kg:)... jest troche przygłucha ... Quote
wiq Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Anashar, super, że się zjawiłeś! Właśnie o to nam chodzi z tymi pieniędzmi - ludzi szukamy sami, ale potrzebujemy rzetelnego, fundacyjnego konta.. właśnie, gdzie ten hotel? Quote
emilia2280 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Mogé dolozyc z nadplat za przesylki z piéciu bazarków. Rozliczenie: - z bazarku na 2 sunie w lesie i szczeniaki parwo (w. Erki i Basi0607): 7.60zl - z bazarku markowego na szczeniaki parwo (wátki Basi0607 i Esperanzy): 8.70zl - z bazarku na 3 wátki parwo (Basi0607, Esperanzy i Jastrzébskego schronu): 24.60zl - z bazarku na sterylizacje 2 ONek (w. Myszy1): 15.30zl - z bazarku markowego na kieleckie psy (w. KrystynyS): 4.80zl RAZEM: 61zl. Poproszé o detale konta albo wskazówké gdzie je znalezc. EDIT: juz mam konto Beaty Quote
Kamila_s Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 450zl z wyzywieniem to naprawde super cena!!!:cool3: Quote
Kamila_s Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 zrobilam nowa ,lepsza tapetke z opisem dla Sati...dalam na nowo na n-k.... Quote
Recommended Posts