Kamila_s Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 wyslalam juz numer tel.ten Pani Sati...czekamy teraz na wiadomosci:multi::multi: Quote
sati Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Teraz weszłam a tu kolejna niespodzianka:lol::lol:... jutro bede dzwonic Kamilko dziekujemy!!!! Quote
irysek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 super wiesci, czestochowa jest na szczescie blisko lublinca, mozna powiedziec, ze rzut beretem, wiec z transportem nie powinno byc problemu. elegancko, ze sa jeszcze tacy ludzie, ktorzy dajac tymczas nie chca pieniedzy (ja jeszcze sie do nich zaliczam). pani ma zlote serce, wynika z maili, ale tak czy siak trzeba pewnie zerknac jak tam psince u niej bedzie :) weszlam tu nastawiona na kolejna tragedie, a tu taka mila niespodzianka. super. Quote
irysek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 tytul w takim razie mozna zmienic, jesli pani wezmie ja nieodplatnie :) Quote
sati Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pani z Częstochowy weźmie Sati do siebie. W poniedziałek załatwiamy formalności. Pogadam z dziewczynami i załatwi się transport .......... i do nowego domuuuuuuuuuuuuuuu Quote
Lu_Gosiak Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Ja z Nesca i może Wiq pojedziemy tam pogadać i zawieść Sati :multi::multi::multi: Quote
wiq Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 super! a co z panią z Krzyża? miała dać DS. ja niestety nie dam rady jej zawieźć, ale kibicuję gorąco! wierzę, że dziewczyny wszystko świetnie załatwią! :) Quote
emilia2280 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 wiq napisał(a):super! a co z panią z Krzyża? miała dać DS. ja niestety nie dam rady jej zawieźć, ale kibicuję gorąco! wierzę, że dziewczyny wszystko świetnie załatwią! :) moze warto by zaoferowac inne chore czy stare zwierzé, skoro juz na takie ogloszenie pani odpowiedziala? w zamosciu w schronie jest starowinka i na pewno w wielu innych jest takich psów wiécej. Quote
wiq Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 no jest to jakieś wyjście, i to nienajgorsze ;) a może im zaproponować Lonli :P jest po sterylce, więc nie byłoby kłopotu z psem ;) Quote
Kamila_s Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 hej ...ja tylko powiem:multi::multi::multi::multi: ja tez mialam przeczucie,ze ta Pani bedzie najlepsza dla Sati:loveu::loveu: tak strasznie sie ciesze,ze Pani Sylwia sie zglosila by Nam pomoc.... co do drugiego domku to jak najbardzie trzeba im zaproponowac innego potrzebujacego pieska...;) Ja sie tak bardzo wczoraj cieszylam!!!Kochany piesek:multi::multi::multi: Quote
majqa Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 wiq napisał(a):(...) a co z panią z Krzyża? miała dać DS.(...) Hm...z tym, że z wcześniejszych wpisów wynika, jeśli nie to mnie poprawcie, że Częstochowa to DT, a wspomniany Krzyż to DS, czyli Sati nadal pozostanie na drodze szukania DS. Czy tak? Quote
wiq Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 tak ;) z tym, że ten DS nie był jeszcze pewny (w niedzielę ma być odpowiedź), bo dziewczyna miała dopiero porozmawiać z rodzicami... Quote
basiapron Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 ja te książeczki wystawiłam to będzie pare groszy-mozecie jej na ten przykład zabaweczke kupić:)i smakołyki na droge:)jak zakończe bazarek i dostanę kwotę to wam przeleję całość:) Quote
butterflyek Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 basiapron napisał(a):ja te książeczki wystawiłam to będzie pare groszy-mozecie jej na ten przykład zabaweczke kupić:)i smakołyki na droge:)jak zakończe bazarek i dostanę kwotę to wam przeleję całość:) To ja zapraszam do mnie do sklepu na zakupy- będzie rabacik i dorzucę coś od siebie dla Sati :loveu: Quote
nescca Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Witaj Motylku....poinformuj mnie gdzie masz ten sklepik? Czyżby na Kilińskiego? Quote
butterflyek Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 nescca napisał(a):Witaj Motylku....poinformuj mnie gdzie masz ten sklepik? Czyżby na Kilińskiego? Sklepik niestety nie mój, ja w nim tylko pracuję :cool3: Na światłach- na Plebiscytowej 1 :) Wędkarsko- zoologiczny :loveu: Quote
nescca Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Witajcie.....] Sprawdziłam konto. Na Sati wpłynęły pieniążki .Ochrona danych osobowych ...wiec -M.W z Zabrza ul.Mickiewicza (150 zł) -J.F z Legionowa ul. Bałtycka (150zł) Narazie tyle. Dziękujemy Quote
Kamila_s Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Dziewczyny,a moze kupic jej za te pieniazki jakies preparaty witaminowe lub odzywki wzmacniajace??? Poza tym mysle,ze trzeba zaczac tez zbierac pieniazki na jej leczenie w razie czego wciaz na ta klinike....;) Quote
sati Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 majqa napisał(a):Hm...z tym, że z wcześniejszych wpisów wynika, jeśli nie to mnie poprawcie, że Częstochowa to DT, a wspomniany Krzyż to DS, czyli Sati nadal pozostanie na drodze szukania DS. Czy tak? tak Częstochowa to narazie DT ale Pani z Krzyża już więcej się nie odezwała co jest raczej jednoznaczne - miała dać znać do niedzieli, poza tym Częstochowa jest bliżej nas będziemy mogły ją odwiedzać a poza tym w Krzyżu był już pies i oni chcieli sterylki co u Sati nie wchodzi w gre przy jej obecnym stanie zdrowia dzisiaj Lu_Gosiak i Nescca jadą zawieść psiaka po powrocie napewno zdają relację:multi::multi: Quote
wiq Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 szkoda, że nie mogę jechać z nimi.. :P gadałam z nescca - chce kupić suńce jakąś dobrą karmę weterynaryjną i co tam jeszcze będzie potrzebne ;) Quote
Kamila_s Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ohhhhhhh ja tez czekam na wiesci.... Sati,a my co,zbieramy dalej pieniazki na leczenie tak????? Quote
sati Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='Kamila_s']Dziewczyny,a moze kupic jej za te pieniazki jakies preparaty witaminowe lub odzywki wzmacniajace??? Poza tym mysle,ze trzeba zaczac tez zbierac pieniazki na jej leczenie w razie czego wciaz na ta klinike....;) Dokładnie tak samo myślimy. ;) Za te pieniążki kupimy jej specjalną karmę i puszki a część zostawimy na badania. [SIZE=4]Dziekujemy Kamilko za znalezienie jej domku!!! Quote
Kamila_s Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 dobra czyli tak...zbieramy pieniazki na leczenie i szukamy domku stalego...:eviltong: i nie dziekuj mi Sati...:oops::oops:to tylko dla tej kochanej psinki...a dziekowac trzeba Pani Sylwii,ktora do mnie napisala,reagujac na apel,ktory wystosowalam:cool3: Quote
Recommended Posts