majqa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Były robione badania pod kątem wyłącznie tarczycy, czy tylko ocena na wizję? Z tego powodu może byc tak chuda. Co z jej oczami? Zęby fatalne, w czym rzecz i co z tym mają zamiar zrobić? Quote
wiq Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 no właśnie nie zastałyśmy prowadzącego weta, dlatego nie znamy całego planu leczenia. Quote
sati Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 No żebra to było pierwsze co mi sie rzuciło w oczy... Na szczęcie będzie już tylko lepiej Quote
Mysia_ Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 jaka bidulka :-(:-(:-( Byłam kiedyś w tej przechowalni psów w Lublińcu, według mnie to katastrofa :shake: Quote
nescca Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Dzieki za pytanie....czy potrzebujemy kasy.Póki co Pan doktor środki na nią ma....nie chce pieniędzy...to naprawdę świetny człowiek.Ja pytam czy coś potrzeba....(chodziło mi finanse?) Wiem ,że to leczenie może być drogie....tym bardziej ,że może byc potrzebna operacja. Umówmy się ,że jesli tylko taka potrzeba zaistnieje...to ja natychmiast poproszę Was....drogie cioteczki o pomoc.JESTEŚCIE WSPANIAŁE....o wszystkim myślicie :loveu: Quote
majqa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 nescca napisał(a):(...) może byc potrzebna operacja. (...) Co masz na myśli Nescco? Tarczycę, czy przeoczyłam coś innego? Aha, a co z tym sutkiem suni? Quote
nescca Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Boję się ,że jedno i drugie..... Zastanawiamy sie jaką decyzje podejmie wet...Słyszałyśmy iz myśli o operacji.... ale nie dogadalismy się o czym właściwie mowa...czy o tarczycy czy o sutku. Napiszę Wam jutro po telefonie do weta. Quote
majqa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 OK. Czekamy, a Ty szoruj do łóżka, musisz odrobić zaległości snu! :loveu: Quote
wiq Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 no ja myślę, że mogą zrobić 2 rzeczy za jednym zamachem... Quote
majqa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 wiq napisał(a):no ja myślę, że mogą zrobić 2 rzeczy za jednym zamachem... Jeśli nie znajdą p/wskazań to jasne, bo po co 2 razy usypiać? Quote
wiq Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 nescca wczoraj rozmawiała z wetem, nie jest tak wesoło, jak myśleliśmy po pierwszych badaniach :( jest nowotwór tarczycy :( Quote
majqa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 O szlag...:placz: Co proponują weci? Skóra mi cierpnie na myśl, co mogę przeczytać ale mimo wszystko wolę wiedzieć. :-( Quote
wiq Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 jutro idziemy z nescca do weta obejrzeć wyniki, postaram się skonsultować je z 'ludzkimi' endokrynologami i zobaczymy... rozważana jest operacja.. ale nie wiadomo, jak z resztą organów, na usg nic nie wyszło, ale może być różnie :( jutro będzie wiadomo więcej, ale od wczoraj, kiedy dostałam tą informację, trochę przybita jestem :( Quote
majqa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 To już jest nas więcej, choć to żadna pociecha. :-( Quote
Dorothy Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 pociecha zadna :-( nowotwor tarczycy wymaga usuniecia tejze. I do konca zycia podawania hormownow. Ale czy podaje sie je psom? Czy sa wlasciwe leki? To droga terapia, wiem z autopsji ze chorowanie na tarczyce kosztuje :-( Biedna sunia, tak podgladalam ten watek ale teraz naprawde sie martwie o nia...:-( Quote
majqa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Nie ma wyjścia. Trzeba poczekać do jutra. Biedna niunia...:-( Quote
wiq Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 no właśnie niewiele psów z tą przypadłością się leczy, stąd konsultacja z lekarzami ma nam coś wyklarować... znacie jakiegoś weta specjalizującego się w takich przypadkach? Quote
sati Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 o nie!!! a było już tak dobrze.... Wiq o której tam idziecie?? Quote
wiq Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 ja mam wolne, więc będę czekać na tel. od nescci - może zadzwoń do niej ;) Quote
majqa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 wiq napisał(a):no właśnie niewiele psów z tą przypadłością się leczy, stąd konsultacja z lekarzami ma nam coś wyklarować... znacie jakiegoś weta specjalizującego się w takich przypadkach? Mam nadzieję, że Nescca pocztą "weto-pantoflową" dotrze do takiego w razie potrzeby konsultacji. To wąska specjalizacja i niestety na ten moment nie przychodzi mi nikt do głowy. Quote
Recommended Posts