Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Były robione badania pod kątem wyłącznie tarczycy, czy tylko ocena na wizję? Z tego powodu może byc tak chuda. Co z jej oczami? Zęby fatalne, w czym rzecz i co z tym mają zamiar zrobić?

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki za pytanie....czy potrzebujemy kasy.Póki co Pan doktor środki na nią ma....nie chce pieniędzy...to naprawdę świetny człowiek.Ja pytam czy coś potrzeba....(chodziło mi finanse?) Wiem ,że to leczenie może być drogie....tym bardziej ,że może byc potrzebna operacja. Umówmy się ,że jesli tylko taka potrzeba zaistnieje...to ja natychmiast poproszę Was....drogie cioteczki o pomoc.JESTEŚCIE WSPANIAŁE....o wszystkim myślicie :loveu:

Posted

nescca napisał(a):
(...) może byc potrzebna operacja. (...)

Co masz na myśli Nescco? Tarczycę, czy przeoczyłam coś innego?
Aha, a co z tym sutkiem suni?

Posted

Boję się ,że jedno i drugie..... Zastanawiamy sie jaką decyzje podejmie wet...Słyszałyśmy iz myśli o operacji.... ale nie dogadalismy się o czym właściwie mowa...czy o tarczycy czy o sutku. Napiszę Wam jutro po telefonie do weta.

Posted

jutro idziemy z nescca do weta obejrzeć wyniki, postaram się skonsultować je z 'ludzkimi' endokrynologami i zobaczymy...

rozważana jest operacja.. ale nie wiadomo, jak z resztą organów, na usg nic nie wyszło, ale może być różnie :(
jutro będzie wiadomo więcej, ale od wczoraj, kiedy dostałam tą informację, trochę przybita jestem :(

Posted

pociecha zadna :-(
nowotwor tarczycy wymaga usuniecia tejze. I do konca zycia podawania hormownow. Ale czy podaje sie je psom? Czy sa wlasciwe leki? To droga terapia, wiem z autopsji ze chorowanie na tarczyce kosztuje :-(
Biedna sunia, tak podgladalam ten watek ale teraz naprawde sie martwie o nia...:-(

Posted

no właśnie niewiele psów z tą przypadłością się leczy, stąd konsultacja z lekarzami ma nam coś wyklarować...

znacie jakiegoś weta specjalizującego się w takich przypadkach?

Posted

wiq napisał(a):
no właśnie niewiele psów z tą przypadłością się leczy, stąd konsultacja z lekarzami ma nam coś wyklarować...
znacie jakiegoś weta specjalizującego się w takich przypadkach?

Mam nadzieję, że Nescca pocztą "weto-pantoflową" dotrze do takiego w razie potrzeby konsultacji. To wąska specjalizacja i niestety na ten moment nie przychodzi mi nikt do głowy.