karenina Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Nasz ekipa tez wróciła bardzo zadowolona, dziewczyny pochwala sie same a u moich burków: Skonczylismy słowenski championat z psem i suka. i przywiezlismy 4x CAC 3x CACIB, 1 resCACIB i BOB na deser:multi::multi::multi: Gratuluje całej polskiej ekipie. :terazpol::terazpol::terazpol: Quote
Alojzyna Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 My też się meldujemy. Sobota: CAC, CACIB, BOB, BOG III klubówka: CAC nieziela: Res.CAC, Res.CACIB Karenina, jeszcze raz dziękuję za przemiłe towarzystwo i gratuluję sukcesów. Quote
Argus Electra Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 To i ja stanę do szeregu Czarny Terier Argus Electra CONTESSA z kl. pośredniej 2 x CAC i 2 X CACIB :multi: na BISach 1 dnia kibicowałyśmy naszym , pięknie też poszły na finałach nasze tzn POLSKIE jamniki Quote
Yoshko Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 2 kradzione fotki Polski stafik EXTRA Stawka Większa Niz życie- III BOG sędzia Diogo Ramalho -Portugalia Polski jamnik GANDAR Klan Ady Łowczyni -III BOG- Branislav Rajić-Slowenia Quote
olaglowka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Gratulacje dla Wszystkich !! Czy mogłabym prosić o stawke pudli toy i pudli miniaturowych?? Pzdr Ola Quote
Bardotka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 maga18 napisał(a):Ekipa Magowo-Simbikowo-Bardotkowa wrocila :) Dziewczyny pochwalą się same, ja napisze tylko wyniki mojej suczki APRILIA PEARL Gattaca - w sobote res.CAC, w niedziele CAC, CACIB :angel: dzieki dziewczyny za towarzystwo, bylo super :) Ano wrocilismy:cool3: Wyjazd super, towarzystwo rewelacja - dzieki:razz::evil_lol: My przywiezlismy 2xCAC, 2xCACIB i 2xBOB oraz przy okazji zakonczony Ml Ch Slowenii :diabloti: Quote
jo-jo Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Gratulujemy Wszystkim Bardzo Serdecznie :) Bardotka napisał(a):Ano wrocilismy:cool3: Wyjazd super, towarzystwo rewelacja - dzieki:razz::evil_lol: My przywiezlismy 2xCAC, 2xCACIB i 2xBOB oraz przy okazji zakonczony Ml Ch Slowenii :diabloti: Kochany Marecek :))) Quote
Basik Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 No no gratulacje!!!!!!!!! Jakie są tam zasady uzyskania championatu??? Quote
karenina Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Basik napisał(a):No no gratulacje!!!!!!!!! Jakie są tam zasady uzyskania championatu??? 4 CAC od 4 sedziow w ciagu 366 dni - minimum 2 CAC z miedzynarodowki. Dla uzytkow 3 CAC od 3 sedziow /366 dni - minimum 1 CAC z kl. uztkowej, minimum 2 CAC z wystaw miedzynarodowych. Quote
Magi Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Czy ktos ma moze zdjecia z soboty Gruppy V i BIS Junior,bardzo bym prosila;) Magi Quote
Tecia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 My też już w domciu:) Wyjazd w sumie udany choć nie obyło się bez nerwów. Lucky w pierwszy dzień wg Pani sędziny będąc sam w klasie nie kwalifikował się do tytułu Zwycięzca Młodzieży ponieważ jak to uzasadniła nie jest on w kondycji wystawowej :) Za to w drugi dzień powetowaliśmy sobie ten "dziwny" opis i Lucky zamknął Młodzieżowy Championat Słowenii zdobywając - Zw.Mł, NJwR, BOB i BOG I. Quote
Argus Electra Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 :evil_lol: dosyć zadziwiająca róznica zdań :crazyeye::lol: Quote
Tecia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Argus Electra napisał(a)::evil_lol: dosyć zadziwiająca róznica zdań :crazyeye::lol: Oj dziwna dziwna:) Tym bardziej ze zamknął ten championat wygrywając tylko na Międzynarodowkach (dwie w czerwcu) w tym dwukrotnie rase :) a w miedzy czasie zdobył Zwycięstwo Klubu i zrobił 2 inne Młodzieżowe Championaty:) No ale cóz o gustach dyskutować nie warto ale miło jak sędzia oceniający przynajmniej zna wzorzec:) Quote
karenina Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Zdjecia sa na www.mojpes.net Quote
Dzidtka_Gl Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 bardzo proszę o stawke lhasa apso Quote
Agappe Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [SIZE="3"]bardzo prosze o stawkę AKIT (o ile jakies były) i sędziów, którzy mieli je oceniac Quote
Magi Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 karenina napisał(a):Zdjecia sa na www.mojpes.net Dziekuje bardzo za link,w Grupie 5 ten Pomeranian to moj Wnuczek;) Magi Quote
maga18 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Dzidtka_Gl napisał(a):bardzo proszę o stawke lhasa apso sobota, sedzia Marja Kavcic (SLO) PSY mlodziez TONG-HUA GLU-GLU SUKI młodziez FEDERIKA AGATA LUX otwarta EVERGLO KACE-MO TONG-HUA BO niedziela, sedzia: Janez Hojan (SLO) PSY szczeniaki TONG-HUA H`JALUS RABTEN mlodziez TONG-HUA GON-PO YACKETY FLY TO THE SKY otwarta TIARRO AT YACKETY AZUROWA AMHARA championy SHAMBALA ET TAMERLAN ESCHLI GEMA-ROSES SUKI szczeniaki EL TAMERLAN TANITA TONG-HUA H`JALUS LHAMO TONG-HUA H`JALUS LASYA mlodziez HABAKUK-TIBETONG`S PEMA CINDY VZNESENY TONG-HUA GYAL-MO FEDERIKA AGATA LUX posrednia TITLING EXTREME SENSATION TONG-HUA KYECHU EVERLASTING CHARM TONG-HUA KYECHU EVENING STAR otwarta EVERGLO KACE-MO TONG-HUA BO championki KYI-LA AANI YACKETY`S HOT CHOCOLATE Quote
Dzidtka_Gl Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 bardzo dziękuję :) hmmm ciekawe, że taka różnica w stawce... Quote
maga18 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Agappe napisał(a):[SIZE="3"]bardzo prosze o stawkę AKIT (o ile jakies były) i sędziów, którzy mieli je oceniac sobota: Darko Korosec (SLO) PSY otwarta ISAMU-GO SAMURAI YASHIKI SUKI posrednia BITOKU-GO SAMURAI YASHIKI niedziela: Marja Kavcic (SLO) SUKI otwarta FUMIKO DELLE BIANCHE VALLATE Quote
maga18 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Dzidtka_Gl napisał(a):bardzo dziękuję :) hmmm ciekawe, że taka różnica w stawce... no wlasnie sama sie zdziwilam i sprawdzalam kilka razy czy aby nie ma czegos na kolejnej stronie... ale nie ma i tak jak jest wyzej jest w katalogu Quote
meta Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ja tez w koncu dotarlam BARDZO dziekuje Teci za super wyjazd, bez niej nie byloby mnie na tej wystawie serdecznie gratuluje wszystkim zadowolonym !!! no i doloze do tego grona zwycieztw i swoje 3 grosze: maltanka- 2x CAC, 2x CACIB, BOB grzywki- 2x ZwMl, CAC, resCACIB, 2xres CAC mam troche zdjec ale musze sie je najpierw ogarnac :cool3: Quote
Tecia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 meta napisał(a):BARDZO dziekuje Teci za super wyjazd, bez niej nie byloby mnie na tej wystawie Eeeee tam od razu by Cie nie było:cool3: Z takimi kompanami podrózy to sama przyjemność jechać nawet na drugi koniec Europy :loveu: Mam nadzieje że niebawem uda nam sie powtórzyć tak miły wekend !!! No i oczywiście czekam na foteczki adresik podeśle Ci na priva :evil_lol: Quote
bety Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 A jakieś Akitki Amerykańskie były? Jeśli tak to czy mogę prosić o staweczkę? Z góry dziekuję. :lol: Pzdr Quote
strumyk Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Wiem, ze to upierdliwe, ale czy moge sie przylaczyc o staweczke staffikow? :) Quote
Recommended Posts