Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Argus Electra napisał(a):
Mailem, a płacić będe na miejscu

W piatek dostalam potwierdzenie poczta, ale moj durny listonosz :angryy: wsadzil list w furtke i szczeniaki myslaly ze to cos dla nich :razz:
Z listu zostaly tylko kawalki koperty i skrawki potwierdzen:diabloti:
Mam nadzieje ze uda sie tymi skrawkami wykazac na wejsciu:evil_lol:

Posted

karenina napisał(a):
Przed styczniową Lubljana i Celje w kwietniu był spis ilosciowy - ale obie wystawy robiła Lubljana.

Przed dwiema wystawami w Portoroz tez była ilościówka i to chyba na dwa tygodnie przed, tu na stronie nic sie nie dzieje wiec mysle ze nic sie nie pojawi:(

Posted

karenina napisał(a):
Wazna wiadomosc- wystawa jest na 90% na stadionie ( jeszcze dzis to sprawdze)- a pogoda na słoweni taka jak u nas, 10 stopni i duzo deszczu.

Nie zartuj:crazyeye:
Jesli tak to pozostaje sie modliz aby prognozy sie sprawdzily bo na wekend zapowiadaja ocieplenie:cool3:

Pojawily sie ilosciowki:)

Posted

Argus Electra napisał(a):
A kogo macie?

Anne Bogucką... i w sumie to mój psiak ma u niej spore szanse (teoretycznie może i większe niż u Chorwata :roll:), ale jak już pisałam zawsze się obawiam polskich sędziów na zagranicznych wystawach.

Posted

Pisałam do nich i dzisiaj dostałam odpowiedź z klubówki, że jestem przyjęta i że potwierdzenie wysłali mi mailem dwa razy tyle, że na jakiś dziwny adres :crazyeye::crazyeye::crazyeye:.

Mam nadzieję, że podobnie jest z międzynarodową. Też do nich pisałam, ale nadal cisza.

Posted

Dzwoniłam dzisiaj na oba podane numery - jeden nie odpowiada, a pod drugim dyżuruje jedynie jakaś babcia, która ma odbierać faksy. Podałam mi jakiś jeszcze jeden numer, ale też nikt nie odbiera. :shake: A wyjazd już jutro.

Jeżeli przyjęli mnie tylko na klubówkę, to będzie to najdroższa klubówka w życiu...:angryy:

Czy jest ktoś jeszcze kto nie ma żadnego potwierdzenia??

Posted

Bardotka napisał(a):
Czyli kilometrowa kolejeczka sie klania :angryy:

Ja tam nigdy długo nie stałam, zawsze jest kilka osob które wydaja. A i dotychczas dawali odrazu na oba dni.

Mnie bardziej martwi pogoda, u nich ciagle leje :shake:

Posted

Ekipa Magowo-Simbikowo-Bardotkowa wrocila :)

Dziewczyny pochwalą się same, ja napisze tylko wyniki mojej suczki

APRILIA PEARL Gattaca - w sobote res.CAC, w niedziele CAC, CACIB :angel:

dzieki dziewczyny za towarzystwo, bylo super :)