T.A.Scotties Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Czy ktoś jeszcze ma wolne "przebiegi " w autku do Mariboru??? Quote
Yoshko Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ja tez nic nie dostałam , a na dodoatek mam problemy z komputerem. Quote
Argus Electra Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 My już mamy potwierdzenie, choć musiałam się o nie trochę upomnieć :cool3: uffff Natomiast dalej nie mamy spania, gdzie śpicie????? czy może mi ktoś coś polecić. Quote
Yoshko Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 A dostałaś potwierdzenie mailem czy pocztą ? Ja nadal nic nie dostałam , a przelew już dawno zrobiłam. Quote
Tecia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Argus Electra napisał(a):Mailem, a płacić będe na miejscu W piatek dostalam potwierdzenie poczta, ale moj durny listonosz :angryy: wsadzil list w furtke i szczeniaki myslaly ze to cos dla nich :razz: Z listu zostaly tylko kawalki koperty i skrawki potwierdzen:diabloti: Mam nadzieje ze uda sie tymi skrawkami wykazac na wejsciu:evil_lol: Quote
Bardotka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Czy oni beda dawali jakis spis przed wystawa? Quote
karenina Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Bardotka napisał(a):Czy oni beda dawali jakis spis przed wystawa? Przed styczniową Lubljana i Celje w kwietniu był spis ilosciowy - ale obie wystawy robiła Lubljana. Quote
Tecia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 karenina napisał(a):Przed styczniową Lubljana i Celje w kwietniu był spis ilosciowy - ale obie wystawy robiła Lubljana. Przed dwiema wystawami w Portoroz tez była ilościówka i to chyba na dwa tygodnie przed, tu na stronie nic sie nie dzieje wiec mysle ze nic sie nie pojawi:( Quote
Argus Electra Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Przyznam, że też niecierpliwie tam zaglądam i nic :shake: Quote
karenina Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Wazna wiadomosc- wystawa jest na 90% na stadionie ( jeszcze dzis to sprawdze)- a pogoda na słoweni taka jak u nas, 10 stopni i duzo deszczu. Quote
Tecia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 karenina napisał(a):Wazna wiadomosc- wystawa jest na 90% na stadionie ( jeszcze dzis to sprawdze)- a pogoda na słoweni taka jak u nas, 10 stopni i duzo deszczu. Nie zartuj:crazyeye: Jesli tak to pozostaje sie modliz aby prognozy sie sprawdzily bo na wekend zapowiadaja ocieplenie:cool3: Pojawily sie ilosciowki:) Quote
Alojzyna Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A ja nie mam żadnego potwierdzenia :placz::placz::placz: Wysłałam maile w terminie, zapłaciłam i cisza...:cool3::cool3: Quote
simbik Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A nam zmienili sędzinę na Polkę :shake:...niby lubię tą panią, ale zawsze jakoś się obawiam polskiego sędziego zagranicą. Quote
simbik Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Argus Electra napisał(a):A kogo macie? Anne Bogucką... i w sumie to mój psiak ma u niej spore szanse (teoretycznie może i większe niż u Chorwata :roll:), ale jak już pisałam zawsze się obawiam polskich sędziów na zagranicznych wystawach. Quote
Bardotka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Alojzyna napisał(a):A ja nie mam żadnego potwierdzenia :placz::placz::placz: Wysłałam maile w terminie, zapłaciłam i cisza...:cool3::cool3: A dzwoniłaś do nich???? Quote
Alojzyna Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Pisałam do nich i dzisiaj dostałam odpowiedź z klubówki, że jestem przyjęta i że potwierdzenie wysłali mi mailem dwa razy tyle, że na jakiś dziwny adres :crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Mam nadzieję, że podobnie jest z międzynarodową. Też do nich pisałam, ale nadal cisza. Quote
Alojzyna Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Dzwoniłam dzisiaj na oba podane numery - jeden nie odpowiada, a pod drugim dyżuruje jedynie jakaś babcia, która ma odbierać faksy. Podałam mi jakiś jeszcze jeden numer, ale też nikt nie odbiera. :shake: A wyjazd już jutro. Jeżeli przyjęli mnie tylko na klubówkę, to będzie to najdroższa klubówka w życiu...:angryy: Czy jest ktoś jeszcze kto nie ma żadnego potwierdzenia?? Quote
karenina Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Bardotka napisał(a):Czy ktos dostal jakies numerki? Numerki odbiera sie na wejsciu razem z katalogem. Quote
Bardotka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Czyli kilometrowa kolejeczka sie klania :angryy: Quote
karenina Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Bardotka napisał(a):Czyli kilometrowa kolejeczka sie klania :angryy: Ja tam nigdy długo nie stałam, zawsze jest kilka osob które wydaja. A i dotychczas dawali odrazu na oba dni. Mnie bardziej martwi pogoda, u nich ciagle leje :shake: Quote
maga18 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Ekipa Magowo-Simbikowo-Bardotkowa wrocila :) Dziewczyny pochwalą się same, ja napisze tylko wyniki mojej suczki APRILIA PEARL Gattaca - w sobote res.CAC, w niedziele CAC, CACIB :angel: dzieki dziewczyny za towarzystwo, bylo super :) Quote
Recommended Posts