karenina Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Wybieram sie na te wystawy, moge zabrac 2 osoby z małymi psami. Poza 2xCACIB beda tez wystawy klubowe : ras tybetanskich, terrierow, boxerow i goldenow. Wszyskie informacje tu : http://www.dogshow-maribor.org/ Quote
pati1033 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 super wystawy :) no ale niestety- transportu brak, a moj psiak raczej nie zalicza sie do malych... :-( Quote
Bardotka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 My jedziemy :D Już od początku roku szykujemy się na tę wystawkę - doczekac się nie mogę :) Quote
Bardotka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Alojzyna napisał(a):W jaki sposób płacicie za te wystawy? Przelewem ;) Quote
Tecia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Nam by tez ta wystawa baaardzo pasila, moglibysmy zamknac Mł Ch Słoweni:) ale po DDS nie wiem czy fundusze nas puszcza:( Quote
simbik Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Czy ktoś wysyłał zgłoszenie mailem ? Potwierdzili mailowo? Quote
karenina Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 simbik napisał(a):Czy ktoś wysyłał zgłoszenie mailem ? Potwierdzili mailowo? Ja, i kurna nie potwierdzili :shake: Quote
simbik Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 No to widzę, że nie jestem osamotniona :roll:. Węgrzy też mi ostatnio nie odpisywali i w końcu musiałam zadzwonić. Oni to lubią tak człowieka postresować : Doszło..nie doszło :evil_lol:? Quote
Bardotka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ja wysyłałam mailem i faxem i też nie mam odp :( Quote
Canaveral-staff Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 a lie kilometrów jest z Warszawy na tą wystawę??? Quote
Tecia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Canaveral-staff napisał(a):a lie kilometrów jest z Warszawy na tą wystawę??? Ja z Krakowa mam lekko ponad 700 Mysle wiec ze z Wawy w 1000 sie zamkniesz. Ja nadal poszukuje chetnych do auta, uzalezniam wyjazd od tego czy beda chetni :) Jade kombiakiem, moj chlopak w bagazniku wiec tyl i przod wolny:) Quote
maga18 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Tecia napisał(a): Jade kombiakiem, moj chlopak w bagazniku wiec tyl i przod wolny:) ta to se faceta wytresowała :lol::diabloti: moj to zawsze pcha sie za kierownice :eviltong: Quote
Tecia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 maga18 napisał(a):ta to se faceta wytresowała :lol::diabloti: moj to zawsze pcha sie za kierownice :eviltong: Hehehe to by ciekawie wygladalo pies za kierownica:) A powaznie to ja samowystarczalna kobita jestem i chlopa do kierownicy nie dopuszczam, to strata miejsca:) Quote
simbik Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 maga18 napisał(a):ta to se faceta wytresowała :lol::diabloti: moj to zawsze pcha sie za kierownice :eviltong: Też ten tekst w pierwszej chwili tak odczytałam :eviltong:. Czy ktoś się tam dodzwonił :razz:? Mnie z pierwszym podanym numerem nie łączy, a drugi nikt nie odbiera :shake:. Quote
Argus Electra Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 My też jedziemy, dziś zgłosiłam, na pierwszego maila z zapytaniem o skład sędziowski odpowiedzieli, zobaczymy co bedzie teraz :razz: Wiem, że mają teraz urlopy, więc tylko niektóre maile są odbierane, na stronie jest podanych kilka adresów mailowych, do róznych osób ze związku, ja wysłałam do 3 , odpowiedziała 1 :). Czy macie tam jakies fajne namiary na spanie? Quote
T.A.Scotties Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 O potwierdzenia się nie martwcie. Moje ostatnio przyszły smsem...hihihi...Ale zadzwonić radzę bo wówczas powiedza wam ,czy dany pies jest na liście czy nie. Quote
Bardotka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Kilka minut temu dostalam od nich potwierdzenie mailem :) Quote
Tecia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Bardotka napisał(a):Kilka minut temu dostalam od nich potwierdzenie mailem :) Chyba mieli akcje odpisywania na maile bo ja tez dostalam potwierdzenie, dwa slowa ale jest:) Ten sezon wystawowy konczymy chyba wlasnie w Mariborze i mam nadzieje ze bedzie to udane zakonczenie:) Quote
Recommended Posts