kasiaNDM Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Dziś z Jollą znalazłyśmy oto takie cudo w schronisku w Józefowie :( Psiaka ktoś przywiązał do drzewa i uciekł jak tchórz! Nogi bym z dupy takiemu zwyrodnialcowi powyrywała :evil: Psiak jest przekochany! Tak się cieszył jak go głaskałyśmy! Chciał nas zalicać :) Typowy astek Ma około roku Jutro planujemy do niego pojechać, wiąć na spacer i zrobić więcej zdjęć Pilnie potrzeba chociaż DT! Siedzi razem z sunią... to schronisko nie cieszy się najlepszą sławą :/ Gucio - tak go nazwałyśmy :) Quote
RYSIAK1 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Co się dzieje z narodem człowieczym:angryy::angryy::angryy:,najpierw biorą psiaka do zabawy a jak podrośnie to bozbywają się jak śmiecia:mad::mad::mad: taka ładna kochana psina- do góry!!! Quote
kasiaNDM Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 jest szansa dla Gucia ;) Zakochałam się w nim i postarałam się o DT i wszystko wskazuje na to, że je znalazłam :) Oby wszystko się udało... Mam nadzieję, że nie będą chcieli za niego pieniędzy przy odbiorze :/ Quote
RYSIAK1 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 to super -kolejna psina wyrwana ze schroniska:multi: trzymam kciuki:thumbs: Quote
ruda76 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 kasiaNDM napisał(a):jest szansa dla Gucia ;) Zakochałam się w nim i postarałam się o DT i wszystko wskazuje na to, że je znalazłam :) Oby wszystko się udało... Mam nadzieję, że nie będą chcieli za niego pieniędzy przy odbiorze :/ trzymamy kciuki aby sie udało;) Quote
kasiaNDM Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Właśnie wróciłam od Gucia... Widac, że to młodziak bo ciągle chce się bawic. Patykożerca :D Dośc ładnie dał się wyprowadzic z kojca. Troszkę poszczekiwał na te wszystkie psy w odpowiedzi na ich ataki ale myślę, że nie będzie problemu z agresją. Chyba nie muszę pisac jaki jest to ludzi bo do jutra bym pisała same ohy :) Pozniej wkleje wiecej fot ze spacerku ;) Więc Gucio jest "zaklepany". Powiedzialam, że go na 100% zabieram ale mogę dopiero ok. 28-29 lipca :/ po kwarantannie Niestety w tym schronie muszę za niego zapłacic :-( 100zł Do tego musze go zawieźc do DT ok.200km w jedną stronę. Jest to koszt ok.150zł. Pilnie zbieramy 250zł żeby móc wyciągnąc Gucia!! Proszę wszystkich o dobrych sercach o pomoc Na szczęscie osoba chętna na DT zaproponowała, że wykastruje Gustawa na własny koszt. Dziękuję!! Quote
kasiaNDM Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 podnosze! Gucio czeka na Waszą pomoc finansową bo bez tego nie wyciągniemy go do lepszego życia :) Quote
kasiaNDM Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 dziękuję Agnieszce za wpłatę na Gucia ;) Mamy już 70zł :) Brakuje jeszcze 180zł :-( Quote
kasiaNDM Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 "kamcia" napisał(a):dzisiaj Kasia zabrała mnie do Gucia..:) wróciłam cała brudna, ale jakieś fotki temu wariatowi udało sie Kasi zrobić (chociaz było ciężko,bo taki był happy i za patyk i chwile zabawy gotowy chyba wszystko zrobic) nawet filmik.. filmik: http://pl.youtube.com/watch?v=yUFzrUWE2O4 fotki: smile :) na smyczce z Kasią :) morducha..:) przyczajka na aparat ;] świrus ;p skok na patyk..a czasami na mnie ;] bo nie zawsze mu sie trafiało ;] ale skacze wysokooooooo.. bardzo. free :) nie ma to jak sie skręcić komuś koło nóg ;] skok za patykiem :) "kamcia" napisał(a):c.d. na patyk? a moze na kamcie? ;] przyczajka ;p zabawa w trawie, krzaczkach itp :) szeroki smile :) Dziękuję wszystkim za datki na Gucia ;) Brakuje jeszcze 130zł :( Quote
kasiaNDM Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [SIZE=1]Zgłosili się chetni do adopcji Gucia ;) ruda76 z niebieskiego odwiedzi ich i prześwietli ;) zobaczymy Quote
kasiaNDM Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 plany się troszkę zmieniły doszłyśmy z Keiti do wniosku, że przetransportujemy Gustawa do Marty na DT (dzięki!) i tam się go sprawdzi i wykastruje. W DT może być tylko 2 tygodnie także po tym czasie jeśli nie znajdziemy mu domu pojedzie do baby. Gucio nie ma chipa i nawet nie jest zaszczepiony.... schronisko wydało go w tym samym stanie co przyjeło - tyle, że bardziej śmierdzącego Marta czekamy na relacje jak Tosia go przyjeła Quote
kasiaNDM Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Czy jest ktoś z WWy kto mógłby odstąpic karmę dla Gucia?? Sprawa dośc pilna bo muszę jak najszybciej dostarczyc karmę do DT Chcemy jak najszybciej wykastrowac Gucia poki jest w DT Zebrałam 80zł z bazarków jednak brakuje 70zł + kołnierza :( Brak na wszystko funduszy. Cięzko mi samej utrzymac 3psy + jego. Quote
kasiaNDM Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 są w koncu ładne zdjęcia Gucia czy ktoś może pomóc w ogłaszaniu go ? [quote name='"Keiti"'] [quote name='"Keiti"'] Quote
kasiaNDM Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Gustawa weźmie pod swoje skrzydła Fundacja AST! Dziękuję Kasia Wypadałoby abym się rozliczyła z dotychczasowych kosztów: zebrałam 280zł na Gucia + 90zł z moich bazarków * 50zł wykup Gucia ( po negocjacjach) * 30zł transport ze schronu do Marty na DT * 150zł kastracja + 20zł kołnierz + 30zł transport =280zł pozostaje 90zł... na chipa i szczepienia karmę zasponsporuje teraz fundacja AST ale mimo to proszę o pomoc dla Gucia i innych psiaków bo jest ich dużo a z funduszami ciągle byle jak :/ nie wiemy czy Gustaw pojedzie do baby czy nie dlatego fundusze przeznaczamy na kastrajcę Quote
doddy Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 WYGINAM ŚMIAŁO CIAŁO, WYGINAM ŚMIAŁO CIAŁO... Quote
ruda76 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 jejku co wyscie mu z pyskiem zrobiły:shake: ten pies potrzebuje chyba pomocy weta :evil_lol: Quote
doddy Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 U weta to on już był. Wet powiedział, że tylko psychiatra pomoże. Quote
aganela Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 No i co Guccisławem???? Czyżby miał dommm...???:razz: Quote
Recommended Posts