Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia bokserka ma takie smutne oczka...
W kojcu jest sama więc myślę, że nie dogaduje się z psami... Patrzyła tak słodko, że koleżanka chciała ją pogłaskać wtedy ruszyła z zębami... być może ze strachu. Potrzeba doświadczonej osoby!
Jest w schronisku w Józefowie/k. Legionowa

Posted

probowałam jednak tam nie można dac postu jeśli nie ma sie konta dłuzej niz 24h...
Mam nadzieje, że ją ktos tu wypatrzy :(
Tak mi jej szkoda.. urzekły mnie te oczka :(

Jutro sprobuje się dobic na boksiowate forum

Posted

jutro się dowiem...
nie obiecuję, że ją wyprowadze bo jeśli będzie szła z zębami to nie da rady :/
jak się rzuciła to babka stwierdziła "ona tak zawsze" więc nie wygląda to ciekawie

Posted

Bokserka nie daje mi spac bo ciągle widzę te smutne oczy. Ona wypatruje swojego człowieka... Ciągle wisi na tej kracie i smutno patrzy.

Ma tylko 9 miesięcy :-( Ząbki takie bieluńkie

Dowiedziałam się o niej troszkę. Więc sunia agresywna nie jest! Okazuje się, że mieszkała w domku i dzieci sąsiadów ciągle drażniły ją przez kraty i stąd jej zachowanie. W schronie jest krótko.
Poprosiłam Panią żeby mi udowodniła, że suka jej nie złapie i weszła do środka. Jak mały szczeniak skakała z radości i czekała na głaski! Babka mówi, że jak podchodzi do krat też chce ją złapac więc tak się wyuczyła :/ Podobno nie toleruje dzieci :-(
Mogłam ją obejrzec w całej okazałości i jest to malutka sunia!! Taka drobnica. Podobno siedziała w kojcu z psem który poszedł do adopcji. Jest wysterylizowana.. Trafiła do schronu w ciąży ale nie wiem ile w tym prawdy... Koszt wykupu 200zł :/

Proszę Was bokserkowe ciotki o pomoc dla niej!
Dom bez dzieci i lepiej bez krat :eviltong:

Posted

ciiii :) żeby nie zapeszczac :D
jade o 13 do schronu "zaklepac" małą :)
Prawdopodobnie w środe pojedzie do nowego domu ;)

Dziś jej wielki dzień - wszystko zależy od niej bo chcę zaryzykowac i nawiązac z nią kontakt ;) oby bez krat mnie polubiła :)