kasiaNDM Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Sunia bokserka ma takie smutne oczka... W kojcu jest sama więc myślę, że nie dogaduje się z psami... Patrzyła tak słodko, że koleżanka chciała ją pogłaskać wtedy ruszyła z zębami... być może ze strachu. Potrzeba doświadczonej osoby! Jest w schronisku w Józefowie/k. Legionowa Quote
akucha Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 O rany.... :-( Ona ma ludzką twarz. Trzeba ją zgłosić do bokserowych ciotek. Quote
kasiaNDM Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 probowałam jednak tam nie można dac postu jeśli nie ma sie konta dłuzej niz 24h... Mam nadzieje, że ją ktos tu wypatrzy :( Tak mi jej szkoda.. urzekły mnie te oczka :( Jutro sprobuje się dobic na boksiowate forum Quote
basia0607 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Już to zrobilam ! Powiadomilam Agę i Thetę. U nich są pewne zmiany być moze dlatego sa trudności ze stroną. Quote
kasiaNDM Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 swietnie! Dziekuje Wam bardzo za pomoc!!!!!! Jutro przejdę się jeszcze po schronie i porobie fotki! Niestety większość psów to kundelki :( Quote
AgaiTheta Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Dziękuję Basia, już widzimy sunię. Potrzebuje więcej informacji i w miare pewnych, przede wszystkim jak z tą agresją i czy w związku z tym grozi jej coś w schronisku. Quote
kasiaNDM Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 jutro się dowiem... nie obiecuję, że ją wyprowadze bo jeśli będzie szła z zębami to nie da rady :/ jak się rzuciła to babka stwierdziła "ona tak zawsze" więc nie wygląda to ciekawie Quote
kasiaNDM Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Bokserka nie daje mi spac bo ciągle widzę te smutne oczy. Ona wypatruje swojego człowieka... Ciągle wisi na tej kracie i smutno patrzy. Ma tylko 9 miesięcy :-( Ząbki takie bieluńkie Dowiedziałam się o niej troszkę. Więc sunia agresywna nie jest! Okazuje się, że mieszkała w domku i dzieci sąsiadów ciągle drażniły ją przez kraty i stąd jej zachowanie. W schronie jest krótko. Poprosiłam Panią żeby mi udowodniła, że suka jej nie złapie i weszła do środka. Jak mały szczeniak skakała z radości i czekała na głaski! Babka mówi, że jak podchodzi do krat też chce ją złapac więc tak się wyuczyła :/ Podobno nie toleruje dzieci :-( Mogłam ją obejrzec w całej okazałości i jest to malutka sunia!! Taka drobnica. Podobno siedziała w kojcu z psem który poszedł do adopcji. Jest wysterylizowana.. Trafiła do schronu w ciąży ale nie wiem ile w tym prawdy... Koszt wykupu 200zł :/ Proszę Was bokserkowe ciotki o pomoc dla niej! Dom bez dzieci i lepiej bez krat :eviltong: Quote
nika28 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 zaraz jej zrobię wątek na forum bokserów :roll: Quote
nika28 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Wątek : http://forum.boksery.pl/-vt5170.htm#87901 ;) Tam nawet ślepy bokserek z Łodzi znalazł dom, więc myślę że ta ślicznota tym bardziej :loveu: Quote
AgaiTheta Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 ja juz tez uzupelnilam watek na bwp tyle tych boksi ze rece mi opadaja a zasuwam caly dzien i mam wrazenie ze z pustą taczka, bo efekty marne ...wakacje... Quote
kasiaNDM Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 dostałam dziś dobre wieści!! Tak mocno trzymam kciuki!!!!!! Quote
kasiaNDM Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 ciiii :) żeby nie zapeszczac :D jade o 13 do schronu "zaklepac" małą :) Prawdopodobnie w środe pojedzie do nowego domu ;) Dziś jej wielki dzień - wszystko zależy od niej bo chcę zaryzykowac i nawiązac z nią kontakt ;) oby bez krat mnie polubiła :) Quote
kasiaNDM Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 niestety nie zdąrzyliśmy :( ktoś już zapłacił i adoptował sunie :angryy: oby dobrze trafiła... Quote
Kluska4 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 kurcze ... nie się ostatnio nie układa :shake: Quote
Recommended Posts