Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heheheh o matko przeciez to ona szybka jak mrówka:) Aga moze te "inne" :cool3: mrówki Cie zeżarły tylko torba została:crazyeye: a kręci Armi :):evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol:

Posted

[quote name='acroba']Chcialam zrobic foty...no nie da rady....

ale szatan :evil_lol:
oj, wiem cos o tym, z tego samego powodu u nas ilość fot obnizyła się do poziomu minimalnego, ale czasem Kuba mi pomoże, cupnie coś, przytrzyma i mamy jakies fotki...

a Silvą:

a Sharky'em

i pożegnanie z Shirazem:

Posted

Bullila.nl napisał(a):
Widze ze na lato Kuba ciachnol swoje wlosy:cool3:

ndua panie, nuda.... a tak było co robić, godzinę zjęcia mieli - obcinała koleżanka ;-)

Posted

VECTRA nie ściemniaj :diabloti::diabloti::diabloti:, u Was to nigdy nikomu się nie nudzi:evil_lol::-o:eviltong:
a zwierzątkom też :diabloti::razz::evil_lol:

Posted

Jakie ściemnia ? jakie ściemnia :mad:
Przecież te moje świnie są nudne , ciągle to samo ... robią , czyli dewastują wszystko dookoła :evilbat:

Mania za znęcanie się nad ludźmi , psami i przedmiotami , poszła do więzienia :evilbat:

"wielki" brat :diabloti: przyszedł na ratunek

jedynie na łóżku JESZCZE jest spokój

poka Lala jak dużo masz skóry :evilbat:

ale Mania jest grzeczna , nie sika w domu , jak się zajeździ , to sama idzie do klatki spac.
I co najważniejsze , Matylda nie jest wybredna :multi: wsuwa aż furczy , jak głodna nawala w michę ... ja wiem , że mała rzecz , a cieszy ... ale po Franiu i Klementynie które wiecznie dziwaczą przy misce , taka odmiana - miód na serce

a tak sika , ba proszę o wypuszczenie na podwórko

jeszcze tylko niech te zęby jej wypadną i będzie prawie idealna ...

Posted

Vectra napisał(a):
Jakie ściemnia ? jakie ściemnia :mad:
Przecież te moje świnie są nudne , ciągle to samo ... robią , czyli dewastują wszystko dookoła :evilbat:

no właśnie to miałam na myśli: nigdy nie zaznajesz nudy- tylko pozazdrościć :diabloti: albo i nie............

agnethka napisał(a):
z nudów obciął włosy? to chyba epidemia, bo ja dziś zrobiłam dokładnie to samo :diabloti: było: szczotka, lusterko, nożyczki i ciachu ciachu :evil_lol: i jak zwykle zaoszczędziłam na fryzjerze, bo sama się tym zajmuje ;) kiedyś mi się pewnie rączka omsknie i będę po takim zabiegu wyglądać jak "grzywkopaskudek" :evil_lol::lol:

i tez masz średnio 2 cm na głowie? a było z ...30? 40? coś koło tego... :shake:

Posted

No duży i sliczny :multi: Dyziunio :buzi:

a ja nie chcę by Matylda rosła ... bo to już diabeł jest :mad:

one mi zagryzają Franusia :placz: Mania na czele :mad: :diabloti: