Carbonara Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 no no Marta ale masz księzniczke :):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
daro 25 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Vectra']To jest moja siostra :diabloti: Matylda się zwie ...... http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/110965/00000001.jpg Kaganiec na wypadek , gdyby Franio postanowił nie mieć siostry :evilbat: jak na razie , ją ogląda , wącha i pilnuje jej ruchów , w końcu zajęła jego klatkę ;) http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/110965/00000006.jpg Mielismy okazje w srode wymiziac Matylde jak i reszte rodzenstwa:) sliczna sunia:) i straszny gryzon- zalatwila mi paznokcie:eviltong: Quote
tomo Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 hihi :) fajne macie łobuzki , dla wszystkich całuski - się rymło ;):loveu: nasze chmurki też zaczęły dawać znać że żyją :) więcej nam sie w ręku nie pomieściło :lol: polowanie .... z nową mamuśką ooo jest ofiara :) hhhmmm wiecej fot nie można wstawić ): uściski dla wszytskich :) Quote
Bullila.nl Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 http://img228.imageshack.us/img228/2895/boy314jy1.jpg Ja tu widze pianistke:cool3::loveu: Sliczne sa wszystkie:loveu::loveu::loveu: Quote
klaudia&Manta Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 http://img255.imageshack.us/img255/718/093io1.jpg - te to się kolorami dobrały :lol: Biedny Franczesław - nie może sobie siostrzyczki schrupać 8) Quote
Vectra Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Matylda jest gryzoń , gryzie wszystko i wszystkich ... nie gryzie tylko jak śpi Hannibal Lecter i pirania Damy trzy Franio już stracił apetyt na siostrę , więc śmiga bez więzienia na paszczy ... Matylda uwielbia Frania - gryźc i buzi dawac Quote
Vectra Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Zasłonki - fantastyczna zabawka wszystko jest fantastyczne Walki też lubi , rozmiar przecziwnika nie stanowi problemu stafiki dwa Quote
BeaC Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 HA ma czego chciała........... pirankę!!!!!:multi::multi::multi: mój pirańczak też nie gryzie tylko wtedy jak śpi.......... i to też jak słyszy mój budzik rano to sie wpieprza i gryzie po uszach.......... znaczy się tak radośnie nas budzi:razz::razz: że oni WRESZCIE wstają i ona(Lea) też:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Patka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Marta ale ta "siostra" Rudej Laska :loveu: Ewcia maleństwo jest cudneeeeeee tomo :cool3: fiu fiu ale stadko śliczne ale na razie mnie szczeniaków wystarczy ... Quote
Vectra Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Niebieściaki są kapitalne :loveu: :loveu: :loveu: Marto coś zrobiła Belli , że taka grzeczna ? :diabloti: rodzeństwo się coraz bardziej lubi ;) jednak ten mój kochany Franio , nie jest taki cham ;) myślałam , że będzie gorzej ... że będzie długo się do niej przyzwyczajał , terroryzował :evilbat: a tu proszę , dwie doby i jest dobrze :multi: Nawet za dobrze , bo się świniaki we 4 tłuką już :mad: a ja dostaje zawału ... bo one nie uważają ; a Matylda cała szczęśliwa wpada w młyn Quote
klaudia&Manta Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/110965/00000026.jpg - jak ślicznie razem wyglądają :loveu: Quote
anilla Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ta galeria jest po prostu boska - co post to piękniejsze mordki :loveu: a nasz Czesio rośnie na killera - sprowadza ofiarę do parteru i efektownym ślizgiem zbliża się w okolice gardła: ***** Jest wniebowzięty bo nasza "letniczka" ma obfite futro a "dziamdzianie" włosów to to co Czesiek uwielbia;) i jeszcze Czesio w bieli ;) ***** ***** Quote
Marta Chmielewska Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 :evil_lol: przebiję was :eviltong: A co powiecie na takiego stafika? :cool3: Zgaduj zgadula co to jest :razz: Quote
Marta Chmielewska Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 :evil_lol: blisko jesteś :eviltong: Quote
Marta Chmielewska Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Obie jesteście blisko :evil_lol: mogę podpowiedzieć, że to najbszydszy ,,stafik" jakiego można sobie wyobrazić :lol: taki mały a już wyliniał :evil_lol: Ja tu widzę spory wpływ Carbowca, ehehehehe.... Quote
Marta Chmielewska Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Brawo, grzywkopaskudek :lol: Zgadzam sie, te skarpetki muszą być po Carbo (Justyna mnie ubije, hihihi) [SIZE=2] Quote
Alojzyna Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 śliczny grzywek - super umaszczenie :loveu::loveu::loveu: i tylko jeden? :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ano jeden, za to jaki dorodny ;) a ile problemów było przez tego jednego, hoho... Za cały wielki miot ;) Brzydki to on sie dopiero zrobi jak podrośnie, będzie mu wszystko zwisać :evil_lol: Quote
Alojzyna Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Marta Chmielewska napisał(a):będzie mu wszystko zwisać :evil_lol: zwisać i powiewać :evil_lol::loveu: Quote
Carbonara Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Marta Chmielewska']Brawo, grzywkopaskudek :lol: Zgadzam sie, te skarpetki muszą być po Carbo (Justyna mnie ubije, hihihi) [SIZE=2] hahahaha o jeku naprawde sobie pomysle ze ja jakas straszna jestem :) a ja mrówki bym nie skrzywdziła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: maluszek swietny :) niech pieknie i zdrowo rosnie :) a te skarpetki...:loveu: Quote
Bullila.nl Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 buhahahhaha:roflt::roflt::roflt:biedny Carbo....nawet jak po cichu sie puscil z ''cudzoziemka'' to przez te skarpety:loveu: i tak go zawsze nakryja:roll: :evil_lol: Quote
Recommended Posts