kiwi Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 ojej :( nie mam słow zeby napisac to co powinnam o pani oli... anioł... a ty maxiu spij spokojnie ['] Quote
zachary Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 W tych ostatnich chwilach swego biednego zycia nie był sam,był kochany.To takie ważne.Maxiu:-(. Quote
Lionees Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 :-(Teraz Maxiu będziesz mógł najeść się wreszcie do syta:-( [*]:-( Quote
majka50 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Strasznie mi smutno:-(:-(:-( Ale myślę,że Max jest szczęśliwy za TM, gdzie już nic go nie boli. I może spotkal sie tam z moim Tobiaszkiem. Wyrazy uznania dla wszystkich którzy w ostatnich miesiącach jego życia okazali mu tyle serca.:iloveyou: Quote
Juszes Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Strasznie mi smutno, jednak teraz już nic mu nie dolega, nic go nie boli. Dobrze, że odszedł szczęśliwy- po tym, jak zaznał miłości, a nie w samotności. [*] Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Maxiu :-(:-( Dla pani Oli wielkie uklony za to co robi dla tych starszych ,chorych i nie chcianych juz przez swoich ludzi zwierzakow. Pani Ola bierze zawsze te najgorsze przypadki ,a potem sama cierpi gdy odchodza.:placz: Quote
AgaG Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Rozmawiałam dziś z Olą bardzo smutną, bo to trzeci dziaduś chory który odszedł w ostatnich miesiacach : Filonka, Merlin, teraz max. A Ola ponosi uczuciowe skutki tak bardzo.. Wyrazy wielkiego uznania dla Oli i jej rodziny jeszcze raz.. Ola 150 złotych przekazanych na moje konto dla maksa prosi by przeznaczyć na dług w hotelu.. Quote
zachary Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 AgaG,zrób jak uważasz, a na pewno będzie dobrze. Quote
Kropcia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Maksiu (*) :placz: Tak mi przykro... :-( P. Ola jest wspaniałą osobą. Quote
sybil Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [*] Maksiu, tak bardzo mi przykro :-( Biegaj zdrowy i szczęśliwy za Tęczowym Mostem . Quote
Recommended Posts