AgaG Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 zaraz podam numer konta na pw. wszystkie wpłaty potwierdzam na watlu maksa. Quote
majka50 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Aga gdzie jest to konto dla Maxa. ???????????Ja od niedawna jestem na Forum i nie mam pojęcia jak się co robi. Dostałam od Ciebie informację ale nie ma tam konta albo ja jestem totalnie głupia. Strasznie chcę pomóc Maxowi.:placz: Quote
AgaG Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 No już się dogadałyśmy i Majka wplaciła 100 dla maksia i 100 dla Rudzika pod opieką Karusiap.:loveu::loveu::loveu:wielkie dzięki Ja ze względów rodzinnych byłam w rozjazdach i tylko z doskoku na dogo. Quote
AgaG Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 dziś Ola podjechała do mnie z fakturami. Przekazałam jej 100 od Maji. Dr Derkowski jedzie na urlop, ale parę razy rozmawiali telefonicznie. On ma cały czas watpliwości co do operacji poszerzenia żoładka, bo 1/3 pluc maksa nie działa i może nie przeżyć. natomiast dzięki cotygodniowym kroplówkom, dicie hilsa podawanej w papce i do tego wysokokaloryczne saszetki, maks wymiotuje stosunkowo rzadko, a nie non stop jak dawniej, robi spore kupki, szaleje po ogrodzie, "ustawia" psy Oli. Nadal jednak bardzo proszę o p[omoc dla psa. Opieka nad nim pochłania mnóstwo pieniędzy, a Ola ma jeszcze stado schorowanych psów. dała mu tymczas, no ale nie może zostać sama z tym. Quote
weszka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Dobrze że Maxio trafił do psiego raju u p. Oli ale... wiadomo to DT no i koszty... :( Quote
majka50 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Aga czy możesz mi napisac jak duzy jest dług Maxa za leczenie ???????????:crazyeye: Quote
AgaG Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ola zakłada z własnych pieniędzy, ja jej przekazuję to, co wpływa na maksa ale prawda jest taka, ze to kropla w morzu. Długów nie ma, bo Ola wszystko płaci.. i to jest taka osoba święta, że by wszystko dała psom, ale przecież nie może tak być!!, że zlitowała się nad maksem i jest sama z tym, To jest dom tymczasowy dla śmiertelnie chorego psa, w którym jest jeszcze stado cięzko chorych psów, które gdyby nie Ola umarłyby w schronisku lub na ulicy.. Może wymienię: staruszka Luna (wielka suka po operacjach nowotworowych), która jest też chora na serce i ledwo chodzi, Pegaz który ma teraz dysplazję, niepełnosprawny wilczur Dyzio, niewidomy i cięzko chory na serce dziadek Gawronek, chory na ciężką padaczkę Bodzio, no i Maks oraz dwa koty..i jeden jedyny zdrowy pies Gożdzik.. Quote
Juszes Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Rzeczywiście pani Ola ma wielkie serce dla zwierząt! A jak szukanie domku dla biedulka. Maxem nikt się nie interesuje? Nikt o niego nie pyta? Quote
majka50 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Aga ja za jakiś czas spróbuję znowu przesłać Oli parę groszy na te biedne psinki. Opowiedziałam także o nich mojej kuzynce, która tez uwielbia psy i obiecała,że sie dorzuci.Może uda mi sie jeszcze zainteresować kogoś dolą tych bidulków.Chciałabym kiedys poznać Olę i jej gromadkę.:lol: Quote
zachary Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 AgaG,proszę podaj nr konta na pw,bo bardzo chcę pomóc p.Oli i Maksiowi. Quote
majka50 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Zachary czy Aga Ci odpisała. Bo może ja dam Ci jej namiary, które mam od niej. Myslę,że się nie pogniewa.:shake: Quote
majka50 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Zachary jeżeli chcesz namiary na Agęg to prześlę Ci na pw. Myslę,że Aga sie nie pogniewa a dla Maxa każdy grosz sie liczy poniewaz jego leczenie jest dosyć drogie. Quote
zachary Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Czekam z niecierpliwością na pw, Majko50. Quote
majka50 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Zachary juz Ci przesłałam namiary na pw.Cieszę się, ze chcesz pomóc Maxowi.:multi: Quote
majka50 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Zachary napisz na przekazie ,że to dla Maxa bo dla każdego piesia zbierane są osobne pieniążki.:lol: Quote
zachary Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Majko50,wykonałam jak poleciłaś.Mam nadzieję,że AgaG nie będzie miała nic przeciwko temu.:cool3: Quote
majka50 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Zachary kochana myślę,że AgaG się nie pogniewa. A szczęśliwa będzie Ola i Max - kochana chora psinka. Pozdrawiam:multi::multi::multi: Quote
AgaG Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Potwierdzam wpłaty i bardzo dziękuję 239 zwrot z Afn (cegielki dla chorego Maksa). zostało klika złotych jeszcze wplata 50 od Pani Iwony R. z Białystoku na rzecz Maksa (może to Zachary?):loveu::loveu: sorry, ja jestem z doskoku, bo wciąż jeżdzę z psami . ostatnio dwa sie udało wydać, więc jest dobrze!! a Maksiu nadal bardzo dobrze!! Dzięki Oli, jej poświeceniu, przygotowywaniu papek tylko czasem wymiotuje, a nie non stop. Trzeba go tylko pilnować, by nie wyjadł innym psom, bo np. po suchej karmie wszystko zwraca. Lubi długie spacery. Doktor odradza operację, ze względu na to, że duża cześć płuc jest nieczynnna może nie przeżyć narkozy, przełyk też bardzo zniszczony, a operacja poszerzenia żołądka może już nic nie dać. Maks jest co tydzień u weta na kroplówkach i ma leki podawane w zasrtrzykach by ich nie wymiotował. wplata Wellington (300) na zaplacenie zakległego dłutu w arwecie za sterylkę Petry z młodziaków Quote
zachary Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Tak Ago,to ja wpłaciłam bez Twojej wiedzy, a za słodkim przyzwoleniem Majki50 na Maxa.Ukłony dla pani Oli.To niesamowitej wrażliwości człowiek. Quote
AgaG Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Max nie żyje.:-(:-(:-( poczuł się żle wczoraj, słabl, nie chciał jeść. Siostra Oli pojechała z nim do weta, stwierdził, że pluca przestają pracować. piesek zmarł w gabinecie. Ola dzwoniła do mnie z płaczemz urlopu, żałując że przy nim nie była, ale ja znam jej siostrę i wiem, że maks był tulony w chwili odejścia.. bardzo dziękuję Oli i jej rodzinie, bo dzięki tym wspaniałym ludziom piesek zaznał miłości i opieki, jakiej nigdy w życiu nie miał.. Quote
Recommended Posts