Tweety Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 kiwi napisał(a):rozmawialam z Theriose, dr Ingarden podobno wielokrotnie robil operacje na przełyku, wszystko rzecz jasna zalezy od konkretnego przypadku, ale warto go skonsultowac jak będziecie znać cenę tzn rząd wielkości to dajcie znać Quote
dorota1 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Można jeszcze zapytać w KrakVecie. Doktor Orzeł operował juz bardzo skomplikowane przypadki, a ceny tam są w miarę rozsądne. Quote
Tweety Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 dorota1 napisał(a):Można jeszcze zapytać w KrakVecie. Doktor Orzeł operował juz bardzo skomplikowane przypadki, a ceny tam są w miarę rozsądne. potwierdzam Quote
Tweety Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 a jak inne wyniki? on w ogóle przeżyje operację? Quote
AgaG Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 wyniki krwi nie są złe, weci z arwetu chyba dlatego w ogóle nie wiedzieli na początku co się dzieje bo krew nie wskazywała czemu ies tak wymiotuje.. Ola dzwoniła do arki ale na razie lekarz niedostępny. wiadomo tylko że takie zabiegi robi dr Derkowski i Gawor. Derkowski operował ostatnio po kosztach mufinkę bezdomną jak sobie łapke złamała, więc on ma podobno wzgląd jak pies bezdomnym ale rejestratorka nie potrafiła okreslić jaki koszt Quote
Tweety Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 do tanich nie należą, mieliśmy tam leczone i koty i psy Quote
AgaG Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 dzwoniłam do artwetu . Rozmawiałam z dr. Orłem..musiałby najpierw zaobaczć zdjecia. arka wydaje się chyba pewniejsza .. Quote
AgaG Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Tweety napisał(a):do tanich nie należą, mieliśmy tam leczone i koty i psy wiem... kurcze Quote
kiwi Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 therios ma ceny astronomiczne, za berosa powiedzieli chyba 3 tys... Quote
AgaG Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ola podjedzie jutro do doktora Orła ze zdjeciami. Ma dyżur popłudniu. Quote
karusiap Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 kiwi napisał(a):therios ma ceny astronomiczne, za berosa powiedzieli chyba 3 tys... nie mieli akurat litosci dla naszego bezdomniaczka kochanego:( Quote
karusiap Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Max faktycznie jest strasznie smutny...to nie ten sam pies:(piekny mu ludzie los zafundowali:angryy:a stre zrobil swoje na pewno w chorobie:( Quote
AgaG Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Tweety napisał(a):Aguś, wytnij te dane zanim ktoś na Ciebie doniesie tak jak na BajkęB od Brajla jeju co za chory świat... no to wycinam i podam na pw Quote
Toska Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Aga :lol: , masz już na koncie przelane 50 zł dla Maxa :lol: Wiem , że to kropla w morzu potrzeb .....ale może jeszcze ktoś się dołoży .... biedny psiak , jak on żył do tej pory ? i nie przeszkadzał ludziom tyle lat ? ehhh...... Derkowski to sprawdzony chirurg-na mojej Tosi już 3 razy , ale dr Diana Tarabuła też ma specjalizację z chirurgii -może warto u niej zapytać ? trzymam kciuki za Maxa , głaski dla niego :lol: Quote
weszka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ponieważ "zwolniło" mi się allegro po sznaucerze Alexie z Bydgoszczy który jest za TM [*] mogę zrobić Maxowi jeśli potrzeba - albo może cegiełki? Quote
karusiap Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 ta bida potrzebuje pomocy,operacji...już!!...kasa sie uzbiera...musi Quote
kiwi Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Weszko a mozesz zrobić wyroznione cegiełki na maxa? opisac dokladnie cala chorobe? foty masz, tylko jaki tytul skarpetce na afn dac? "przełyk"? :| bo maxow to pewnie bylo z 30.... Quote
AgaG Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Toska napisał(a):Aga :lol: , masz już na koncie przelane 50 zł dla Maxa :lol: Wiem , że to kropla w morzu potrzeb .....ale może jeszcze ktoś się dołoży .... biedny psiak , jak on żył do tej pory ? i nie przeszkadzał ludziom tyle lat ? ehhh...... Derkowski to sprawdzony chirurg-na mojej Tosi już 3 razy , ale dr Diana Tarabuła też ma specjalizację z chirurgii -może warto u niej zapytać ? trzymam kciuki za Maxa , głaski dla niego :lol: Toska własnie dotarło 50 od Ciebie.:loveu:wielkie dzięki.. Kiwi wpisuj wplaty w pierwszy post proszę.. mam nadzieję, że zdażymy z pomoca dla niego. pierwsza konsultacja najpierw z dr Orłem już dziś Quote
AgaG Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ola zdecydowała się na Derkowskiego jednak, któremu bardzo ufa, bo jej psy wielokrotnie uratował a ini chcieli usypiać. Kutro jedzie z maksem do niego. już z nim rozmawiała. Quote
kiwi Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 tzrymam kciuki, jutro musze ejchac na wesele :( nie dam rday pojechac z p ola :( Quote
Toska Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='AgaG']Ola zdecydowała się na Derkowskiego jednak, któremu bardzo ufa, [quote] myślę , że to dobry wybór -oby tylko udało się przynieść Maxowi ulgę w cierpieniu !!! Quote
AgaG Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 przyszedł dziś zwrot a AFN i obiecane kiedyś przez Tweety 500. miało pójsc na długi hotelowe, ale pójdzie dla Maxa.. długi moga poczekać dzwonił Pan Tomek z maxem fatalnie!!! dzwonię do Oli..pan Tomek zrezygnował z pobrania opłaty za hotel maxa powiedział byśmy to, co miało pójśc dla niego dały na badania Quote
Recommended Posts