Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kiwi napisał(a):
rozmawialam z Theriose, dr Ingarden podobno wielokrotnie robil operacje na przełyku, wszystko rzecz jasna zalezy od konkretnego przypadku, ale warto go skonsultowac

jak będziecie znać cenę tzn rząd wielkości to dajcie znać

Posted

dorota1 napisał(a):
Można jeszcze zapytać w KrakVecie. Doktor Orzeł operował juz bardzo skomplikowane przypadki, a ceny tam są w miarę rozsądne.

potwierdzam

Posted

wyniki krwi nie są złe, weci z arwetu chyba dlatego w ogóle nie wiedzieli na początku co się dzieje bo krew nie wskazywała czemu ies tak wymiotuje..
Ola dzwoniła do arki ale na razie lekarz niedostępny. wiadomo tylko że takie zabiegi robi dr Derkowski i Gawor. Derkowski operował ostatnio po kosztach mufinkę bezdomną jak sobie łapke złamała, więc on ma podobno wzgląd jak pies bezdomnym ale rejestratorka nie potrafiła okreslić jaki koszt

Posted

dzwoniłam do artwetu . Rozmawiałam z dr. Orłem..musiałby najpierw zaobaczć zdjecia. arka wydaje się chyba pewniejsza ..

Posted

Tweety napisał(a):
do tanich nie należą, mieliśmy tam leczone i koty i psy

wiem... kurcze

Posted

Ola podjedzie jutro do doktora Orła ze zdjeciami. Ma dyżur popłudniu.

Posted

Tweety napisał(a):
Aguś, wytnij te dane zanim ktoś na Ciebie doniesie tak jak na BajkęB od Brajla

jeju co za chory świat... no to wycinam i podam na pw

Posted

Aga :lol: , masz już na koncie przelane 50 zł dla Maxa :lol:
Wiem , że to kropla w morzu potrzeb .....ale może jeszcze ktoś się dołoży ....

biedny psiak , jak on żył do tej pory ? i nie przeszkadzał ludziom tyle lat ?
ehhh......

Derkowski to sprawdzony chirurg-na mojej Tosi już 3 razy , ale dr Diana Tarabuła też ma specjalizację z chirurgii -może warto u niej zapytać ?

trzymam kciuki za Maxa , głaski dla niego :lol:

Posted

Weszko a mozesz zrobić wyroznione cegiełki na maxa? opisac dokladnie cala chorobe? foty masz, tylko jaki tytul skarpetce na afn dac? "przełyk"? :| bo maxow to pewnie bylo z 30....

Posted

Toska napisał(a):
Aga :lol: , masz już na koncie przelane 50 zł dla Maxa :lol:
Wiem , że to kropla w morzu potrzeb .....ale może jeszcze ktoś się dołoży ....

biedny psiak , jak on żył do tej pory ? i nie przeszkadzał ludziom tyle lat ?
ehhh......

Derkowski to sprawdzony chirurg-na mojej Tosi już 3 razy , ale dr Diana Tarabuła też ma specjalizację z chirurgii -może warto u niej zapytać ?

trzymam kciuki za Maxa , głaski dla niego :lol:

Toska własnie dotarło 50 od Ciebie.:loveu:wielkie dzięki.. Kiwi wpisuj wplaty w pierwszy post proszę.. mam nadzieję, że zdażymy z pomoca dla niego. pierwsza konsultacja najpierw z dr Orłem już dziś

Posted

Ola zdecydowała się na Derkowskiego jednak, któremu bardzo ufa, bo jej psy wielokrotnie uratował a ini chcieli usypiać. Kutro jedzie z maksem do niego. już z nim rozmawiała.

Posted

[quote name='AgaG']Ola zdecydowała się na Derkowskiego jednak, któremu bardzo ufa, [quote]

myślę , że to dobry wybór -oby tylko udało się przynieść Maxowi ulgę w cierpieniu !!!

Posted

przyszedł dziś zwrot a AFN i obiecane kiedyś przez Tweety 500. miało pójsc na długi hotelowe, ale pójdzie dla Maxa..
długi moga poczekać
dzwonił Pan Tomek z maxem fatalnie!!! dzwonię do Oli..pan Tomek zrezygnował z pobrania opłaty za hotel maxa powiedział byśmy to, co miało pójśc dla niego dały na badania