Aga & Amber Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 jesli moge cos zasugerowac ,szkoda zeby psiak siedział w azylu przez nastepne połtora tygodnia ,ja wiem ze krzywda mu sie nie dzieje ale...... a niezaleznie ktory domek wybierzesz zapros innych chetnych do odwiedzenia naszej strony adopcyjnej http://www.setery-adopcje.pl/phpBB2/viewforum.php?f=3 Quote
supergoga Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Piszę do Pani ze Szczecina, że może przyjeżdżać po sukę. Zaważył termin adopcji. Mamy napływ psów i brak klatek - Anha zajmuje sama jedną sporą i nie ma gdzie wstawiać innych. A są 2 kolejne szczeniory z klapiakami Quote
supergoga Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 W czwartek rano Anha opuści schronisko i pojedzie do domku. Napisałam tej miłej dziewczynie z Zabrza meila, wyjaśniłam. Dałam link do seterów. Pokaże też te szczeniorki klapiate, które sa teraz nowe. Może dzięki temu dwa psiaki w potrzebie znajda domki. Szkoda dobrych domków. Odmówiłam tez Pani z Pruszkowa - właśnie niedawno dzwoniła. Ale tam musiałabym zawieźć psa, a nie ma teraz jak i kiedy. Pani Małgosia obiecała się zalogowac i uraczać nas co jakiś czas wieściami o psiaku i jego postępach. Trzymamy kciukasy. Quote
supergoga Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Ja też i to bardzo. Mam nadzieję, że sunia będzie szczęsliwa. A ja szykuję się do odwiedzenia kolejnych maluchów w schronie. I te 2 tez musze szybko zabrać - bo tam gdzie sa mają małe szanse. Quote
violka49 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 extra, że ten słodziak miał tyle szczęścia...dziewczyny gdyby nie Wasza działalność to nie wiem ....za to Wam :Rose::modla: Quote
agusiazet Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 To już jutro ta psia piękność dostanie swojego człowieka? Quote
majqa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 anyszka napisał(a):A to się spóźniłam na tą ślicznotę:placz: ...ale Supergoga pisała, że ma i inne słodziaki. Quote
Monia70 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Nie było mnie kilka dni a tu tak wspaniała wiadomość !!! Super.Mam nadzieje Gosiu, że te maluszki też szybko będa w domkach ! Quote
Reno2001 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Bardzo prosimy o fotki nowych maluszków. Czekamy tez niecierpliwie na wieści od Anhy. Quote
dzikus Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Oby i maluszki znalazły równie szybko domki jak Anhunia :) Quote
malgocha Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Witam wszystkich serdecznie.Tu człowiek, którego otrzymała Ahna:)Dotarłyśmy już z Ahną do domku.Całą podróż dziewczyna przespała wtulona we mnie:).Jesteśmy już po wizycie u weterynarza.Psisko po wstępnych oględzinach zdrowe.Przede wszystkim bardzo wesołe, ciekawskie, odważne i ....łakome:).Zaraz po wtargnięciu do mieszkania ruszyły z moją Morną(mój półtoraroczny czworonóg) w tany, dwie bite godziny zabawy...szaleństwa!Po krótkim odpoczynku ruszyłyśmy na zapoznawczy spacerek, Ahna póki co na smyczy z zazdrością wpatrywała się w wyczyny mojej Morny i zaprzyjaźnionej Kavy(czworonóg sąsiadki).Po powrocie do domu jedzonko.Dziewczyny jadły z jednej michy, choć przygotowane stały dwie.Najpierw wspólnymi siłami opróżniły jedną,potem drugą.W chwili obecnej, poobiednia sjesta, obie padły u mych stóp:).Prawdę mówiąc ja też padam, dzień pełen emocji, jak najbardziej pozytywnych!!!Niebawem postaram się wkleić zdjęcia.Pozdrawiam serdecznie! Quote
Panca Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 witam Malgoche na dogo:evil_lol: ucaluj ten sliczny pycho ode mnie jakde nad morze bez dostepu do netu ale az mi sie smieje twarz ze kolejny pies ma swoj upragniony cudowny dom:multi: Quote
supergoga Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Witaj Malgocha - i pamiętaj - dogomania uzależnia. Żeby nie było, że nie uprzedzałam :evil_lol:. Bardzo Ci dziękuję za domek dla sunieczki, za wreszcie norma;lne życie niuni. Będę czytała żarliwie wszystko co nam o niej napiszesz, obejrzymy wszyscy chętnie fotki Anhy - obserwując jak dorasta i się zmienia. Aż Ci zazdrościmy. Całujemy psie pyszczysko - Morny też, że tak ładnie przyjęła biedną sierotę. Zmieniam tytuł wątku z prawdziwą radością. I zapraszam na moje szczeniaki - zaraz robię wątek. Jeden zabrany w ostatniej chwili. Cuda maleńkie. Anha - cioteczka wielkie buziaki daje. Trzymaj się, wstydu nie rób i bądź grzeczna. Quote
majqa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Anha na pewno będzie grzeczna tylko...musi się wyszaleć, jak czytam z godną siebie towarzyszką!!! ;) Dziękujemy Malgocha!!! Wypoczywajcie!!! Quote
violka49 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 malgocha super, ze wzięłaś sunię do siebie....:Rose: Ci za to tym bardziej , ze już masz jednego psiaka w domu....czekamy na fotki z figlami pociech :evil_lol: Quote
werbena520 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Fajnie,znów będą dziewczyny do podglądania... Quote
Monia70 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Cudowne zakończenie nieszczęsia Ahay i przepiekne rozpoczęcie życia w nowym domku! Malgocha,Na pewno bedzie cudowne , bo pieski od Małgosi sa niepowtarzalne!!!!!!!!!!!!! Wiem cos o tym , bo tez mam jednego piesia od Supergogi;).Prawda Gosieńko! Ucałowania w pyszczydełka dla obu suniek :multi: Quote
Reno2001 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Monia70']Cudowne zakończenie nieszczęsia Ahay i przepiekne rozpoczęcie życia w nowym domku! Malgocha,Na pewno bedzie cudowne , bo pieski od Małgosi sa niepowtarzalne!!!!!!!!!!!!! Wiem cos o tym , bo tez mam jednego piesia od Supergogi;).Prawda Gosieńko! Ucałowania w pyszczydełka dla obu suniek :multi: Oj, tak. O psiakach od Małgosi ja tez moge cos powiedziec-SĄ WYJĄTKOWE :lol::lol::lol:! Czekamy na fotki ;). Quote
dzikus Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 To i ja się pod tym podpiszę ;) :cool3: Mnóstwo głasków dla Anhy i jej nowej kolezanki :) Quote
Recommended Posts