Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie podobno W xxxxxxx znów na ringu ma asystować xxxxxxx. Na wiosennej wystawie ta pani zachowywała się skandalicznie- probowała za wszelką cenę przepchnąć swoje koleżanki i właściwie trudno było ocenić czy sędziuje ona czy sędzina. Przemycała jakieś wyssane z palca plotki i nie dotykając nawet psa głosiła je jako pewniak.
Kilka osób pisze już do oddziału w xxxxxxxx pisemną prośbę aby tej pani na ringu grzywek nie było. Mam nadzieję , że parę osób uczyni to samo.

W xxxxxxx robiła to samo - wszystkim sposobami próbowała sędziego przekonac by dał BOBa xxxxxxx- suce z jej hodowli. Ja wówczas nawet nie wiedziałam kto ta Pani jest. Na szczęście Pan xxxxxxx podejmował decyzję sam. Mam nadzieję, ze wielu osobom zachowanie tej Pani się nie podoba i postanowią coś z tym zrobic/

Posted

[quote name='miniaga']Słuchajcie podobno W xxxxxxx znów na ringu ma asystować Pani xxxxxxx. Na wiosennej wystawie ta pani zachowywała się skandalicznie- probowała za wszelką cenę przepchnąć swoje koleżanki i właściwie trudno było ocenić czy sędziuje ona czy sędzina. Przemycała jakieś wyssane z palca plotki i nie dotykając nawet psa głosiła je jako pewniak.
Kilka osób pisze już do oddziału w xxxxxxx pisemną prośbę aby tej pani na ringu grzywek nie było. Mam nadzieję , że parę osób uczyni to samo.

W xxxxxxx robiła to samo - wszystkim sposobami próbowała sędziego przekonac by dał BOBa xxxxxxx- suce z jej hodowli. Ja wówczas nawet nie wiedziałam kto ta Pani jest. Na szczęście Pan xxxxxxx podejmował decyzję sam. Mam nadzieję, ze wielu osobom zachowanie tej Pani się nie podoba i postanowią coś z tym zrobic/Oddział xxxxxxx,czeka na Twoje pismo i innych Tobie podobnych:pMogę Ci nawet wywróżyć z fusów,jaką dostaniesz odpowiedż:evil_lol:W oddziale xxxxxxx,nie ma asystentki o nazwisku xxxxxxxA posta sobie wydrukowałam,tak bardzo mi się spodobał:sweetCyb:

Posted

Ja tą Panią jedynie na ringu widziałam, więc niekoniecznie muszę wiedzieć jak się nazywa, ale specjalnie dla ciebie porawiłam. Po drugie jak będzie trzeba to napiszę również do ZG. Nie chcę żeby mnie oceniała pani, która nie zna rasy, którą hoduje i nie umie rozróżnić pp od nagusa:evil_lol: A jeżeli oddział xxxxxxx chce na ringu mieć osobę pozbawioną kompetencji i nie umiejącą się zachować- to proszę bardzo. Chętnie nagram wypowiedzi tej Pani następnym razem- bo takiej żenady to jeszcze nigdzie nie widziałam.

Oczywiście odpowiedź może być odmowna. Wówczas na ringu pojawią się tylko kolezanki tej Pani.

Posted

[quote name='miniaga']Ja tą Panią jedynie na ringu widziałam, więc niekoniecznie muszę wiedzieć jak się nazywa, ale specjalnie dla ciebie porawiłam. Po drugie jak będzie trzeba to napiszę również do ZG. Nie chcę żeby mnie oceniała pani, która nie zna rasy, którą hoduje i nie umie rozróżnić pp od nagusa:evil_lol: A jeżeli oddział xxxxxxx chce na ringu mieć osobę pozbawioną kompetencji i nie umiejącą się zachować- to proszę bardzo. Chętnie nagram wypowiedzi tej Pani następnym razem- bo takiej żenady to jeszcze nigdzie nie widziałam.

Oczywiście odpowiedź może być odmowna. Wówczas na ringu pojawią się tylko kolezanki tej Pani.Moja naprawdę dobra rada.Pomówienia na publicznym forum podlegają Kk i sądom koleżeńskim,więc może zastanów się co piszesz?Kompetencje asystenckie oceniła komisja egzaminacyjna ZG i wiadomo mi,że Ciebie w jej składzie nie było.
A co do nagrywania,to chyba się zbyt dużo filmów naoglądałaś?
Na zbolałą ambicję,polecam spacer z psem;)
A,oddział xxxxxxx(nie xxxxxxx-to taki detal z zakresu pisowni),istniał,istnieje i będzie istniał,bez Twoich"dobrych rad".
Pozdrawiam i życzę więcej dystansu.
Ps.Możesz już mi nie odpisywać,bo to moja ostatnia wypowiedż w tym temacie,aczkolwiek,będę śledzić ten wątek.

Posted

Polecam Pani xxxxxxx udanie się do sądu i złożenie przeciw mnie pozwu. Wszyscy na wiosennej wystawie słyszeli jej komentarze i fajnie by było gdyby mnie pozwała. Co do kompetencji :

To według Pani xxxxxxx jest nagi chiński grzywacz:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108341&page=11

Po za tym polecam może odwiedzić kokleżankę i zobaczyć w jakich warunkach trzyma psy, bo relacje ludzi są zatrważające.

Co do sądu koleżeńskiego- niech się Pani xxxxxxx nie krępuję. Ja bardzo chętnie im wyjaśnie dlaczego ta Pani jest mało kompetentna i dlaczego uważam, że mówić o niej hodowca to obrażać ludzi którzy na to miano zasługują.