Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki. My też jesteśmy z małej bardzo dumni. To nasze oczko w głowie :loveu:
Oj urosła, wrzucę fotki z Budapesztu i robione tydzień temu to dopiero zobaczysz jaka duża panna!

Posted

Na Wystawie Europejskiej w Budapeszcie, 6 miesięczna Padme kibicowała mamusi.
Za zdjęcia dziękujemy Dawidowi z Seter24 team :)

Z naszą przyjaciółką Zsofi:

obgryzając mamę:

Posted

Dzień później mała już startowała na Klubowej Wystawie Seterów w Budapeszcie. Zdjęcia także dzięki uprzejmości Dawida.

Padminka w klasie baby - ocena wybitnie obiecująca, I lokata

zimno! przytulamy się!

i ukoronowanie dnia - BIS Baby! :multi:

No i fotka mamusi z ringu:

Posted

Hej Aniu :)

Jak to sie stało że ja tu jestem pierwszy raz :oops::oops::oops:
Masz piękne psy!!:loveu::loveu::loveu:a mała naprawdę śliczna:loveu::loveu::loveu:
Bardzo podoba mi sie ta rasa:loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiam serdecznie :)

Posted

Kaladan napisał(a):
Aniu wielkie dzięki za miłe słowa :).
To wszystko dlatego, że dopiero wczoraj w swoim podpisie umieściłam link do tej galerii... :oops:

Tak właśnie myślałam.....bo kiedyś sprawdzałam i nie było linka ;)
A jak tam Di?? włosy odrastają?? masz zamiar jeszcze zapuszaczać?

Posted

Włoski odrastają ale nie tak szybko jak się obawiałam.Obcinałam ją dopiero dwa razy - w lipcu po wystawie i w połowie października.
Zapuszczać nie będziemy. Jest teraz bardzo szczęśliwym psem. Już nic jej nie krępuje na spacerach z seterami i nie wkręca się w jeżyny ;)

Znalazłam jej fotkę razem z Padme. Wbrew pozorom to Di jest ciocią dla Padminki:

A tutaj dowód, że yorki to psy myśliwskie. Di pierwsza dopłynęła do kaczki i ją holowała za skrzydło ale Padme jej zabrała (stad ten nietypowy chwyt za szyje):

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Kaladan napisał(a):
Włoski odrastają ale nie tak szybko jak się obawiałam.Obcinałam ją dopiero dwa razy - w lipcu po wystawie i w połowie października.
Zapuszczać nie będziemy. Jest teraz bardzo szczęśliwym psem. Już nic jej nie krępuje na spacerach z seterami i nie wkręca się w jeżyny ;)

Znalazłam jej fotkę razem z Padme. Wbrew pozorom to Di jest ciocią dla Padminki:
http://images38.fotosik.pl/31/576738bc3ccadaac.jpg

A tutaj dowód, że yorki to psy myśliwskie. Di pierwsza dopłynęła do kaczki i ją holowała za skrzydło ale Padme jej zabrała (stad ten nietypowy chwyt za szyje):
http://images33.fotosik.pl/407/2d97d4d555e8b070.jpg

http://images30.fotosik.pl/296/cc0a439bd7d20445.jpg

śliczne psy, zarówno york jak i gordon, ostatnio na spacerze takiego spotkałyśmy, poczytałam o tych psiakach i się zakochałam na dobre (a to już 4 rasa), szkoda tylko że moj TZ nie podziela mojej milości do tylu ras co ja, ale jakoś go przekonam jak nie miłością:loveu: to :mad:
:evil_lol:

Guest Agata_B
Posted

Saskja napisał(a):
Padme
Jak to się wymawia?:oops:

Posted

Agatka chyba tak jak się pisze... w sumie to się nad tym nie zastanawiałam.

Dziękujemy wszytskim za miłe słowa, jak czas pozwoli, to obiecuję aktualizację :) Mała jest teraz słodkim szczudłakiem :eviltong:

Posted

Kaladan napisał(a):

Dziękujemy wszytskim za miłe słowa, jak czas pozwoli, to obiecuję aktualizację :) Mała jest teraz słodkim szczudłakiem :eviltong:

No to super! czekamy na fotki :) może Di też sie załapie na kilka fotek;)