ewatonieja Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ciotka ,Ty mnie nie strasz tekstami "śpij dobrze" :placz: Chanell ma swoje miejsce i swojego człowieka czego więcej potrzeba? tylko dobrego zdrowia :-( Quote
rita60 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 agiagi napisał(a):dziś jest lepiej :) :multi::multi::multi:zdrowka zycze naszej ksiezniczce:multi::multi: Quote
anovip1 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 agiagi napisał(a):dziś jest lepiej :) I oby było już tylko lepiej. Zdrówka,zdrówka,zdrówka !!! Tego naszej księżniczce kochające ją ciotki życzą :lol: Quote
rita60 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 agiagi napisał(a):Ciotki! Jesteście The Best! Pomagacie:multi: No pewnie,od tego sa ciotki:razz: Quote
Chanell Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ciotki! Jesteście The Best! Pomagacie:multi: Quote
anovip1 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 agiagi napisał(a):Ciotki! Jesteście The Best! Pomagacie:multi: Od tego są ciotki. Nie martw się agiagi :lol: Księżniczka musi się czuć coraz lepiej .Jak tu Chanellki nie kochać? Wszyscy modlimy się o jej zdrówko,a na spacerku wygląda rewelacyjnie : cud miód ,tylko zacałować :lol: Quote
Chanell Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 :lol::lol::lol: tak, na spacerku prezentuje się naprawde nieźle..w końcu nosi mój sweter!;)(tylko troszkę przerobiony- tak na psi gust). dziś ..też jest dobrze. Mocno pozdrawiamy wszystkie ciotki:loveu: Quote
anovip1 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 agiagi napisał(a)::lol::lol::lol: tak, na spacerku prezentuje się naprawde nieźle..w końcu nosi mój sweter!;)(tylko troszkę przerobiony- tak na psi gust). dziś ..też jest dobrze. Mocno pozdrawiamy wszystkie ciotki:loveu: Cudownie,trzymaj się maleńka. Dużo zdróweczka Chanelluś :loveu: Dziękujemy za pozdrowionka. :lol: Buziaki dla Was :calus: Quote
rita60 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 agiagi napisał(a)::lol::lol::lol: tak, na spacerku prezentuje się naprawde nieźle..w końcu nosi mój sweter!;)(tylko troszkę przerobiony- tak na psi gust). dziś ..też jest dobrze. Mocno pozdrawiamy wszystkie ciotki:loveu: Sliczny avatarek:multi:trzymam kciuki za Was,pozdrawiam:lol: Quote
anovip1 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 :loveu: :lol: :loveu: Aż miło popatrzeć . A cóż zwierzaczkom tak bardzo smakuje ?:eviltong: Jak czuje się księżniczka? Quote
Chanell Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Cześć Cioteczko, ŁACIATE! ŁACIATE tak smakuje..:) Chanellka miała ostatnio gorsze dni..nadal chyba coś ją pobolewa, ale na pewno lepiej jej się oddycha. No i ma apetyt! Lubi swoje suche kulki- polane mleczkiem..albo mokrą karmę z kurczaczka.. no..dośc często trafiają się jej teraz szynkowe kąski-to, ponieważ dostaje sporo tabletek i musimy je jakos przemycać. szynkę- też ma już swoją ulubioną i byle tam jakiejś nie tknie. jak miło patrzeć na takiego psiaka..i jak fajnie, że mozna sprawić mu radość takimi drobiazgami..:) P O Z D R A W I A M Y Quote
anovip1 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Cudownie ,że ma apetyt i smakołyki wcina ;) Być może duży wpływ na samopoczucie Chanellki ma pogoda,która w ostatnich dniach płata nam niesamowite figle. Zaciskam za zdrówko Chanellki mocno kciuki,trzymaj się maleńka :loveu: Kochana agiagi: cudownie że jesteś przy niej i w tych ciężkich chwilach zawsze może liczyć na Ciebie. Jestem myślmi cały czas z Wami:loveu: Pozdrawiam gorąco:calus: Quote
rita60 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='agiagi']Dziś przed południem Chanellka odeszła... http://i41.tinypic.com/ztvdqt.jpg O Bosze:-(:-(:-( agiagi tak mi przykro:-(jak to dobrze,ze ty byłas z nia do konca,nie odeszła samotna w boksie schronu i za to ci bardzo dziekujemy,to były jej najlepsze miesiace,trzymaj sie cieplutko........ Quote
anovip1 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Chanelluś,na zawsze pozostaniesz w moim sercu :-( Agiagi ,bardzo mi przykro. Cudownie,że w tych najcięższych chwilaś byłaś przy Chanell. Dałaś jej moc miłości . Odeszła przy Tobie spokojna. Była kochana ,potrzebna ......... Za serce które jej okazałaś ,opiekę , ciepło ...... dziękuję. Jesteś cudowna . Quote
Niewiasta_21 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Agnieszko dziękujemy. Chanellko ['] :-( Quote
anovip1 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 :-( A to moje cudowne , niesamowite wspomnienie :-( ...jak można było wcześniej nie zauważyć,że ona tylel długich lat lat czeka :-( Quote
Chanell Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [quote name='anovip1']:-( A to moje cudowne , niesamowite wspomnienie :-( ...jak można było wcześniej nie zauważyć,że ona tylel długich lat lat czeka :-( ...i się doczekała. Proszę wierzyć-ten czas, to Jej ostatnie pół roku życia zrekompensowało lata,w których człowiek był wrogiem...Była Księżniczką i już na zawsze pozostanie... Quote
Chanell Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Dziś minął trzeci miesiąc jak Chanusia odeszła...a wraz z Nią... Często wspominam,jak wiele radości wniosła do naszego domu i...jak wiele mnie nauczyła...Odwiedzam Ją w miejscu,w którym została pochowana... Chanellka-najpiękniejsze,co mogło przytrafić mi się w życiu... Quote
Recommended Posts