Chanell Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Chanell ..znowu leży na łóżku, na swojej ulubionej poduszce i -jak to zwykle ona- co jakiś czas sprawdza, czy nie jest przypadkiem sama.. Dziś czuje się dużo lepiej niż wczoraj. Bardzo mnie to cieszy, bo wyszło słońce, a ona uwielbia ciepełko..:) Poza tym to wymarzona pogoda na spacery. Choc teraz są dużo krótsze niż kiedyś.. Wczoraj bylismy z nią u weterynarza. Dostała zastrzyki, które bardzo jej pomogły. Tu, gdzie teraz mieszkamy w Płocku do lecznicy mamy dosłownie dwa kroki, a do tego dwaj panowie , którzy tam pracują ( lecznica 'Oskar')sa naprawde godni polecenia. Dziękujemy za pozytywną energię- Chanell to chyba poczuła..:) Dzięki ciotki! Quote
anovip1 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 :lol: Cudownie,trzymamy kciuki ,by Chanell lepiej się poczuła. Cały czas jesteśmy z Wami i prosimy o zdrówko dla naszego ukochanego Słoneczka . Może masz foteczki Chanellki,byłoby cudownie,gdyby ją można zobaczyć. Quote
anovip1 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 :-( Widzę tylko krzyżyki :-( Jeśli chcesz , mogę pomóc wstawić foteczki :lol: Mój mail: anovi0802@wp.pl Quote
Chanell Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Droga ciociu, udało nam się:) Oto Chanellki ciąg dalszy.. Quote
JaMajka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Przeczytałam cały wątek. Strasznie sie cieszę, że Mała ma kochający dom. Mam nadzieje że teraz będzie już tylko lepiej.;) Na zdjęciach Chanell wygląda o niebo lepiej ! Przecudna :loveu::loveu: Quote
Chanell Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Czasem biegało się nie tylko za kotami... Quote
rita60 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Slicznie wygladasz ksiezniczko i te twoje madre spojrzenie... niesamowite... Quote
anovip1 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Piękna, cudowna ,subtelna ,delikatna . Prawdziwa księżniczka Chanell. Malutka ,wszyscy za Ciebie trzymamy kciuki. Skarbie wracaj do zdrówka. Agiagi ,dziękuję za wspaniałe foteczki. Quote
rita60 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Trzymajcie sie cieplutko:calus:i zagladajcie do nas......... Quote
anovip1 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Śpij spokojnie nasza królewno ... ucałuj swoją Panią :lol: Quote
Chanell Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Dziś- jeden z tych gorszych dni..:( Kochana dziewczynka. Ma takie piękne oczy.. zdjęcie zrobione jakiś czas temu... Quote
reksio7 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Oby więcej takich historii sie tu pojawiało i takich ludzi. Quote
Recommended Posts